Ceva de concentrare, Acutil.
Doctorul psihiatru mi-a zis că aș putea să iau Acutil, oare e bun?Sincer mă gândesc să iau un supliment dar nu știu care și mă rog bunului Dumnezeu să nu îmi facă rău fiindcă iau și medicație de la psihiatru.
Dar doctorul poate știe mai bine de mi-a dat Acutil.
Voi puteți să îmi spuneți ce supliment ați luat dvs personal recomandat de medic ptr atenție /concentrare)creier?
Dar doctorul poate știe mai bine de mi-a dat Acutil.
Voi puteți să îmi spuneți ce supliment ați luat dvs personal recomandat de medic ptr atenție /concentrare)creier?
1 comentarii
Concentrare am si eu probleme si ma rog la Dzeu sa imi revin, , , , cred ca este bazat pe stres aceasta situatie, altfel nu eram asa inainte
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu am incredere in mine, ma simt (scuze...) o proasta - -n-am gasit alta rima- :-)
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 26tulburarea de concentrare - nu lipsa - ce este?
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 14Dezvoltare personala
- 25dureri de picioare + cervicala
- 14Caut raspuns unui cumul de simptome..
- 1memorare
- 2Cum sa imi rezolv problemele de concentrare si memorare?Ajutor, sunt disperat.
- 1Cebrium sau Acutil?
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 5Vedere neclara/ slăbită, concentrare și atenție slăbită, ureche înfundată rareori etc
- 1Derealizare, lipsa de concentrare, amețeli ușoare
- 1Ce pot sa fac pentru a-mi mari puterea de concentrare?
- 3Amețeli și presiune in cap
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare concentrarea atentiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: