Colesterol LDL

17-02-2018
csionutz98
Nu este medic/terapeut
csionutz98
Buna ziua. Ma numesc Ionut, am 19 ani, zilele trecute am fost sa mi fac analizele si am depistat ca ceva nu e in regula cu privire la acest colesterolul LDL si eritrocitele.
Colesterol HDL : 46 (Valori 35-55)
Colesterol LDL : 65 ( Valori 90-110)
Eritrocite : 5.75 (Valori 3.80 -5.00)
Eu am suferit si un atac de panica acum ceva timp, cred ca s vreo 4 ani, dar vreau sa zic ca in permanenta ma simt instabil din punct de vedere emotional.am stari de depresie, am fost sa mi fac controale la inima de nenumărate ori, nu mi s a găsit nimic, ba chiar mi au spus ca motorul funcționează foarte foarte bine, Mulțumesc lui Dumnezeu. Credeti ca acest colesterol accentueaza starile de nervozitate, de agresivitate?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.