contuzie genunchi
Buna ziua.In urma cu o luna am avut un accident in care m-am lovit cu genunchiul de o masina.Am mers la Spitalul de Urgenta, mi-au facut radiografie, m-au consultat si mi-au spus caci este doar o contuzie la genunchi si am lichid.Mi-au pus piciorul in gips pt o saptamana, facand in acest timp injectii pt circulatie.dupa care la o saptamna urmand sa merg la control.La control mi-au facut iar radiografie, mi-au scos gipsul, mi s-a dat flamexin si hepathrombin unguent.Si comprese cu apa rece, gheata si mi-au spus sa fac miscare.Au trecut 2 saptamani de cand mi-a scos gipsul si inca este umflat genunchiul si ma doare daca merg prea mult.Ce sa fac?E normal sa ma doara inca si sa se umfle ?Mentionez ca inca nu pot sa-l indoi foarte tare.Va multumesc.
2 comentarii
daca lichidul intraarticular a aparut imediat dup accident, este probabil sange. s-a facut o punctie?
ghipsul este inadecvat in contuziile si entorsele genunchiului, dupa ideile noi face mai mult rau decat bine.
trebuie sa cautati un ortoped bun in chirurgia artroscopica a genunchiului, sa faca un examen fizic amanuntit si in functie de acesta sa se faca investigatii suplimentare
ghipsul este inadecvat in contuziile si entorsele genunchiului, dupa ideile noi face mai mult rau decat bine.
trebuie sa cautati un ortoped bun in chirurgia artroscopica a genunchiului, sa faca un examen fizic amanuntit si in functie de acesta sa se faca investigatii suplimentare
nu s-a facut punctie?va multumesc foarte mult
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Fractura de maleola si peroneu
- 4Apa (lichid) la genunchi
- 2durere de genunchi!
- 3Genunchi sunt mult prea uzati pentru varsta mea
- 1genunchi umflat
- 5Posibile efecte adverse dupa infiltratii genunchi
- 13Durere de genunchi
- 0Genunchi umflat dupa artroscopie
- 0Ligamentele genunchi lezare
- 5Dureri la genunchi
- 0genunchi umflat dupa 9 luni de la operatie de ligamente incrucisate...
- 3degenerescenta Mi.
- 1Sinovita genunchi
- 2dureri genunchi
- 8am facut atroscopia la genunchiul stang
- 6Durere genunchi drept
- 1Exercitii pentru muschii ce ajuta genunchiul
- 3Problema genunchi
Mai multe informații despre: Genunchiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: