Copil TOC, mutism selectiv
seara,
Sora mea in varsta de 11 ani a fost diagnostica cu TOC- MUTISM SELECTIV-RETARD MODERAT, de 1 luna si cv este pe tratament cu jumatate sertralina-Asentra dimineata si jumatate Anxiar seara.
Din gandurile obsesive zicem ca au mai disparut, nu mai au aceeasi intesitate insa este nervoasa, furioasa, neascultatoare, face numai ce vrea, aproape ca nu ne mai intelegem cu ea.Ea a fost uneori mai obraznicuta inainte de tratament.
Ma gandesc ca ar fi reactii adverse de la sertralina, oare vor disparea pe parcurs?
Pe langa acestea a luat si sirop Atentie si concentrare si acum ia Nervosite Pediakid de cateva zile
Inainte de tratament am incercat vreo saptamana doar cu Atentie si concentrare, Ansiodep si capsule Happy Vibe
Aveti ceva recomandari, sfaturi??
Multumesc
Sora mea in varsta de 11 ani a fost diagnostica cu TOC- MUTISM SELECTIV-RETARD MODERAT, de 1 luna si cv este pe tratament cu jumatate sertralina-Asentra dimineata si jumatate Anxiar seara.
Din gandurile obsesive zicem ca au mai disparut, nu mai au aceeasi intesitate insa este nervoasa, furioasa, neascultatoare, face numai ce vrea, aproape ca nu ne mai intelegem cu ea.Ea a fost uneori mai obraznicuta inainte de tratament.
Ma gandesc ca ar fi reactii adverse de la sertralina, oare vor disparea pe parcurs?
Pe langa acestea a luat si sirop Atentie si concentrare si acum ia Nervosite Pediakid de cateva zile
Inainte de tratament am incercat vreo saptamana doar cu Atentie si concentrare, Ansiodep si capsule Happy Vibe
Aveti ceva recomandari, sfaturi??
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Problema psihica?
- 3Cum sa scap de tulburarea obsesiv compulsiva?
- 51Tulburare schizotipala - ce tratament sa fac?
- 7Tulburare comportamentala
- 11de mai bine de 5 ani sufar de TOC
- 4Caut carti cu si despre tulburarea obsesiv compulsiva,
- 1Cum diminuam anxietatea din TOC?
- 8Va rog, ajutati-ma!Am mare nevoie de ajutor!Sunt disperat.
- 5De ce medicatia nu ma ajuta in TOC?
- 5Cum scap de obsesii si compulsii?
- 8Tratament sau solutie eficienta pentru tulburarea obsesiv compulsiva?Un mic ajutor?
- 4Depresie foarte puternica /Anxietate/TOC/
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 3Verificare fara sens, nevoie obsesiva
- 1Probleme de memorie Tulburarea Obsesiv Compulsiva
- 5Toc băiat de 15ani
- 5TOC
- 0Sufăr de tulburare obsesiv-compulsiva
- 2Sufăr de tulburare obsesiv compulsiv?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva Retardul mental mutismul selectiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: