Copil TOC, mutism selectiv
seara,
Sora mea in varsta de 11 ani a fost diagnostica cu TOC- MUTISM SELECTIV-RETARD MODERAT, de 1 luna si cv este pe tratament cu jumatate sertralina-Asentra dimineata si jumatate Anxiar seara.
Din gandurile obsesive zicem ca au mai disparut, nu mai au aceeasi intesitate insa este nervoasa, furioasa, neascultatoare, face numai ce vrea, aproape ca nu ne mai intelegem cu ea.Ea a fost uneori mai obraznicuta inainte de tratament.
Ma gandesc ca ar fi reactii adverse de la sertralina, oare vor disparea pe parcurs?
Pe langa acestea a luat si sirop Atentie si concentrare si acum ia Nervosite Pediakid de cateva zile
Inainte de tratament am incercat vreo saptamana doar cu Atentie si concentrare, Ansiodep si capsule Happy Vibe
Aveti ceva recomandari, sfaturi??
Multumesc
Sora mea in varsta de 11 ani a fost diagnostica cu TOC- MUTISM SELECTIV-RETARD MODERAT, de 1 luna si cv este pe tratament cu jumatate sertralina-Asentra dimineata si jumatate Anxiar seara.
Din gandurile obsesive zicem ca au mai disparut, nu mai au aceeasi intesitate insa este nervoasa, furioasa, neascultatoare, face numai ce vrea, aproape ca nu ne mai intelegem cu ea.Ea a fost uneori mai obraznicuta inainte de tratament.
Ma gandesc ca ar fi reactii adverse de la sertralina, oare vor disparea pe parcurs?
Pe langa acestea a luat si sirop Atentie si concentrare si acum ia Nervosite Pediakid de cateva zile
Inainte de tratament am incercat vreo saptamana doar cu Atentie si concentrare, Ansiodep si capsule Happy Vibe
Aveti ceva recomandari, sfaturi??
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tulburarea obsesiva
- 90Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea a III-a
- 99Tulburare Obsesiv-Compulsiva. Partea a VIII-a
- 5in familia mea exista cazuri de distrofie musculara si retard mental
- 16ganduri obsesive
- 5Deseori imi formez singur anumite superstitii... TOC?!
- 12Sindrom obsesiv-compulsiv - ganduri oribile
- 21Recadere in tulburare obsesiv-compulsiva
- 15este rasfat sau tulburare obsesiv compulsiva
- 15Cum scap de tulburarea obsesiv-compulsiva
- 8Cu ce ma confrunt?
- 3Ce ma ajuta pentru ameliorarea/incetarea obsesiilor si compulsiilor?(TOC)
- 4Cum diminuam obsesiile si compulsiile?
- 3Care e cauza exacta a schizofreniei? Dar a tulburarii obsesiv compulsiva?
- 3TOC
- 2TOC
- 14Toc anafranil
- 4Test genomind
- 4Duloxetina/Cymbalta pentru anxietate TOC
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva Retardul mental mutismul selectiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: