Cosuri doar in doua zone: pe obrazul stang si in partea dreapta a mandibulei

15-07-2010
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Ma confrunt cu o problema de mult timp: cosurile. Acestea apar insa doar in doua zone: pe obrazul stang si in partea dreapta a mandibulei. Aspectul fetei este foarte urat, am incercat toate cremele pt cosuri posibile, geluri de curatare, lotiuni astringente purificatoare, masti, etc., dar nimic nu functioneaza. Vreau sa merg la un dermatolog, poate imi da un tratament.
Intrebarea mea este: care ar putea fi cauzele aparitiei acestor cosuri? Imi apar mereu in acelasi loc, iar dupa ce se vindeca zona, reapar...
Va multumesc!
5 comentarii
0
16-07-2010, ora 01:51
rosy2010
Nu este medic/terapeut
rosy2010
buna ziua ! am si eu o problema de ceva timp. la anumite perioade de timp imi apar, nu stiu daca sa zic cosuri ci mai degraba niste bube, sub piele, dureroase, pe lobul urechii sau langa ureche. unele se sparg, dar altele nu si trec de la sine. imi apar cand pe-o ureche, cand pe cealalta. nu prea se observa, dar ma deranjeaza si sunt si dureroase si am tendinta sa le strang. se pot trata? cand am fost in clasa a a9a am avut acnee, dar am urmat un tratament injectabil si am scapat. dar acestea nu stiu de la ce imi apar. am un mod de viata cat de cat ok, incerc sa fac cat mai mult sport si mananc cat mai sanatos. va multumesc !
0
21-12-2010, ora 20:29
camelia.tabacaru
Nu este medic/terapeut
camelia.tabacaru
buna am si eu o problema cu tenu, de ceva timp am dermatita seborica si ma mananca ingrozitor nustiu cu ce crema sa ma dau va rog sa-mi spuneti cu ce crema sa ma dau va multumesc
0
30-06-2014, ora 11:36
magdabo
Nu este medic/terapeut
magdabo
Mie mi-a fost de folos in lupta cu cosurile un supliment Derminax. Am facut cura cu produsul asta pe o perioada de 2 luni de zile si chiar s-au vazut rezultate. Ce m-a ingrijorat putin a fost ca primele rezultate au aparut destul de greu, la circa 3 saptamani de la inceputul tratamentului!
Ma bucura destul de mult faptul ca am mai reusit sa scap din cosuri!
0
14-07-2014, ora 14:42
urmino
Nu este medic/terapeut
urmino
Cosurile reprezinta o problema destul de neplacuta care din pacate afecteaza foarte multe persoane din randul populatiei adolescente. Pentru a scapa de acnee e nevoie de foarte multe norme ce trebuiesc respectate. Nu e deajuns doar sa iei niste suplimente si gata o sa scapi de cosuri in totalitate. Asta e o atitudine nesanatoasa care in final nu va duce la rezolvarea problemei acneei! Trebuie sa urmezi mai multe reguli si vei reusi in final sa scapi de cosuri. Cu o alimentatie bogata in vitamine, cu multe exercitii fizice si cure de detoxifiere a organismului corpul tau va reusi sa elimine acneea.
0
21-08-2014, ora 11:43
magdabo
Nu este medic/terapeut
magdabo
Si eu cred ca detoxifierea organismului are un rol destul de mare in eliminarea acneei. Acneea e o problema destul de grava care afecteaza din pacate un procent foarte mare din populatia adolescenta. Cu o abordare corecta si cu multa motivatie se poate scapa de cosuri!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •