ACNEE
Buna ziua,
Am 24 de ani si de la 13 ani ma lupt cu acneea ( in forma ei cea mai diversa: puncte negre, puncte albe si cosuri inflamate dureroase), pe care o am atat pe piept si spate, cat si pe fata. Am incercat zeci de tratamente si am fost la numerosi medici, insa nu am gasit absolut niciun tratament care sa-mi rezolve problema. Precizez ca problema pe care o am este ereditara ( o are si mama mea). Va rog sa imi propuneti o solutie sau sa ma indrumati catre un medic competent ( si prin competent ma refer la faptul ca e capabil de mai mult de o consultatie de 2 minute, dupa care iti pune un diagnostic sec, iti da o reteta kilometrica de cateva sute de lei si iti ia banii).
Va multumesc,
Raluca B.
Am 24 de ani si de la 13 ani ma lupt cu acneea ( in forma ei cea mai diversa: puncte negre, puncte albe si cosuri inflamate dureroase), pe care o am atat pe piept si spate, cat si pe fata. Am incercat zeci de tratamente si am fost la numerosi medici, insa nu am gasit absolut niciun tratament care sa-mi rezolve problema. Precizez ca problema pe care o am este ereditara ( o are si mama mea). Va rog sa imi propuneti o solutie sau sa ma indrumati catre un medic competent ( si prin competent ma refer la faptul ca e capabil de mai mult de o consultatie de 2 minute, dupa care iti pune un diagnostic sec, iti da o reteta kilometrica de cateva sute de lei si iti ia banii).
Va multumesc,
Raluca B.
2 comentarii
Incercat solutia Tenapin (cu laptisor de matca) de la Institutul Apicol.
E in jur de 10 lei.
E in jur de 10 lei.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 3Cum pot sa scap de cosuri?
- 3Sunt medicii constienti de efectele emotionale ale acneei?
- 8Demodex Foliculorum + Stafilococ Alb Hemolitic
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 7Acnee rezistenta
- 2Acnee minora, dar persistenta
- 3tenul gras si acnee
- 0Acnee cu ganglion umflat!
- 1yasmin in tratarea acneei
- 2acnee si ten gras dintr-o data
- 1Probleme hirsutism, acnee, nedezvoltarea sanilor
- 1bubite albe pe fata si pe cap nu mai scap
- 7Am acnee pe fata, in special pe frunte, am fruntea plina si nu stiu ce sa mai fac
- 1acnee si lipsa ciclului
- 1Acnee severa in zona barbiei, a maxilarului si a gatului
- 0cum scap de roseata si acnee usoara de pe fata?
- 1Acnee, cosuri purulente pe fata si spate, mai ales in zona cefei
- 1Ganduri de sinucidere
- 1Acnee dureroasă sub piele
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: