ACNEE

Buna ziua,
Am 24 de ani si de la 13 ani ma lupt cu acneea ( in forma ei cea mai diversa: puncte negre, puncte albe si cosuri inflamate dureroase), pe care o am atat pe piept si spate, cat si pe fata. Am incercat zeci de tratamente si am fost la numerosi medici, insa nu am gasit absolut niciun tratament care sa-mi rezolve problema. Precizez ca problema pe care o am este ereditara ( o are si mama mea). Va rog sa imi propuneti o solutie sau sa ma indrumati catre un medic competent ( si prin competent ma refer la faptul ca e capabil de mai mult de o consultatie de 2 minute, dupa care iti pune un diagnostic sec, iti da o reteta kilometrica de cateva sute de lei si iti ia banii).
Va multumesc,
Raluca B.
Am 24 de ani si de la 13 ani ma lupt cu acneea ( in forma ei cea mai diversa: puncte negre, puncte albe si cosuri inflamate dureroase), pe care o am atat pe piept si spate, cat si pe fata. Am incercat zeci de tratamente si am fost la numerosi medici, insa nu am gasit absolut niciun tratament care sa-mi rezolve problema. Precizez ca problema pe care o am este ereditara ( o are si mama mea). Va rog sa imi propuneti o solutie sau sa ma indrumati catre un medic competent ( si prin competent ma refer la faptul ca e capabil de mai mult de o consultatie de 2 minute, dupa care iti pune un diagnostic sec, iti da o reteta kilometrica de cateva sute de lei si iti ia banii).
Va multumesc,
Raluca B.
2 comentarii

Incercat solutia Tenapin (cu laptisor de matca) de la Institutul Apicol.
E in jur de 10 lei.
E in jur de 10 lei.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anti-androgen... imi doresc foarte mult sa scap de acnee
- 51Acnee - Am urmat mai multe tratamente in acest timp insa fara succes
- 403sotret-roacutanne
- 3de vreo 4 luni tenul meu s-a incarcat de o acnee foarte puternica
- 4Acnee - tratamente fara rezultate
- 5am 26 ani si am ten cu puncte albe si negre
- 4revitol acnezine este eficient in tratamentul acneii?
- 9acnee nodulochistica si infectie cu stafilococ auriu-eritro
- 1tenul uscat si usor acneic + roseata
- 3onicomicoza+foliculita+acnee
- 3acnee!
- 2acnee pe piept
- 5Crema impotriva acneei
- 1Acnee in zona barbiei!
- 0Karissa si acneea
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 0Probleme - acneea sub forma de comedoane închise
- 1Despre niste bubite si cosuri
- 0Acnee sau ce vrea ea sa fie