De ce o doare capul si ochiul de cind i s-a scos maseaua?

buna ziua am si eu o intrebare:sotia mea si-a scos maseaua de minte si i-a zis medicul stomatolog ca a avut o mica punga de puroi sub masea dar ca a curatat-o as vrea sa stiu de ce o doare pe sotia mea capul si ochiul de cind a scos maseaua? mentionez ca i s-a facut anestezie este posibil sa fi ramas vre-un pic de puroi si sa i se fi dus la cap? daca da ce e de facut ? pt orice eventualitate eu ii dau ampicilina de 500 va rog dati-mi un raspuns cit mai urgent. va multumesc pt timpul acordat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 7000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 7000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri ciudate in zona cefei
- 3Dureri puternice de cap, stare de frica
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 19Frunte si tample umflate
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 4Infectie masea minte
- 0Abces maseaua de minte
- 3dureri puternice de cap si tremur
- 5Dureri de cap cronice
- 7Am 4 ganglioni la gat si o senzatie de arsura la ceafa
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 0Dureri cap-partea superioara gat dreapta !
- 5anxietate si dureri de cap
- 1dureri de cap in zona cefei
- 5Durere cap, intr-un singur loc
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 3Nu pot deschide gura
- 4Dureri cap de aproape 2 luni si jumatate
- 2Durere foarte mari de cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Maseaua de minte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: