Discuții despre Hipertiroidismul

40 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
30 mesaje
48306 vizite
Hipertiroidismul ma scoate din minti!
Autor: Lucifer from Hell
Ultimul răspuns: 28-05-2021 12:22, postat de Lorena lore

Buna ziua, Am hipertiroidism si sint in tratament de 2 ani. Totul a mers bine, nu mai aveam nici o simptoma, ma simteam perfect. Pina acum o luna cind iar mi-au aparut. Nustiu daca e o coincidenta sau chiar are legatura cu faptul ca am inceput sa ma simt iar...

0 mesaje
232 vizite
Rezultate analize medicale
Autor: Iulif.cucu
Postat la data: 28-03-2021

Buna ziua, am facut de curand analize la sânge si au iesit bine, doar ca la glanda au specificat:hipertiroidie manifestată. M-am programat la medicul endocrinolog, dar de-abia peste o luna este liber. Medicul de familie mi-a prescris intre timp L-THYROXINE Christiaens 50mg, eu am citit diferite articole in care se...

4 mesaje
7911 vizite
parca mancarea nu ar putea trece prin orificiul dintre esofag si stomac
Autor: Syl 3000
Ultimul răspuns: 23-09-2020 09:07, postat de Arcade

Am dificultati cand inghit, de parca mancarea nu ar putea trece prin orificiul dintre esofag si stomac. Sunt extrem de iritabila, cred ca si putin depresiva (imi imaginez de obicei ce este mai rau). Sunt hipertiroidiana (asa am fost diagnosticata) dar nu mai iau tratament de 10 ani. Atunci facusem...

1 mesaje
2197 vizite
Hipertiroidie cu Basedow
Autor: AdrianaRo
Ultimul răspuns: 09-03-2020 19:38, postat de Smax

Buna ziua. Am fost diagnosticata in urma cu 4 ani cu Hipertiroidie Basedow Gravea. As dori sa stiu daca exista vreo speranta in ceea ce priveste vindecarea. A incercat cineva cu succes terapii alternative? Am fost sub tratament cu Tyrozol, dadeam semne f bune insa am ramas insarcinata iar dupa...

0 mesaje
1085 vizite
Schimbare tratament pt tiroida
Autor: laurentiuluca
Postat la data: 02-10-2018

Buna seara!Am fost diagnosticat acum cativa ani cu hipertiroidism, iau tratamentul inca de atunci. De curand, la analize, au iesit valori foarte mici(sub nivelul normal) ale tiroidei, dar dna doctor nu mi-a schimbat tratamentul. Trebuia sa mi-l schimbe?Multumesc

0 mesaje
2523 vizite
Hipertiroidism si nodul de un cm!
Autor: sofinel59
Postat la data: 22-12-2017

Buna ziua, din 2013 am fost depistata cu un nodul de 1 cm..totul ok...pana in 2014 Mai cand dupa un infarct cu implantare de STENt, am repetat analizele si Anti-TPO era 257. in Aprilie 2017 urma sa-mi implanteze inca doua Stenturi si au vazut ca am Probleme cu tiroida. Asa...

0 mesaje
2321 vizite
Tremor al corpului
Autor: Andreea08.11
Postat la data: 21-05-2017

Buna Dimineata! Am probleme cu hiper toroidia(basedownGraves), sunt sub tratament dar aseara am avut o criza de tremor, imi tremura tot corpul, de obivei un pahar de lapte cald sau calciu ma linistea..dar aseara a inceput pe la 11 jum si mi.a trecut treptat pana pa la 1.jum..dupa care m.am...

2 mesaje
2521 vizite
Spirulina si valori crescute ale FT4
Autor: Aura133
Ultimul răspuns: 07-09-2016 09:01, postat de iojaisabela

Buna ziua! In urma unor analize medicale TSH -ul a ieșit in limite normale dar FT 4 a ieșit mărit 1, 58 limita normala la laboratorul unde am efectuat analizele fiind intre 0, 82-1, 51. Am luat spirulina cam 40 de zile. Am citit la reacții adverse ca nu este...

1 mesaje
2501 vizite
Operatie de tiroida sau nu
Autor: annaisluca
Ultimul răspuns: 14-06-2016 21:51, postat de clara_p

Buna sera, va rog frumos o opinie, o recomandare : -in data de 16.04.2016, absolut intimplator, la un control de rutina mi s-a pus diagnosticul de hipertiroidie autoimuna. Analize : TSH : 0, 1102 (0, 35-4.94) FT4: 1, 02 (0, 7-1.48) Anticorpi anti tiroglobulina :47, 05 ( 0 - 4, 11) Anti...

3 mesaje
2556 vizite
Hipertiroidism sau tiroida normala (2 analize diferite)
Autor: Cristi A
Ultimul răspuns: 11-08-2015 17:58, postat de gabriela.m.

Buna ziua. Am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta. Am facut 2 analize la 2 laboratoare, iar rezultatele sunt ciudate. O sa le expun: Primul laborator TSH: 1.26 (0.25-5 uUl/mL) FT4: 27.75 (9-20 pmol/L) Al doilea laborator (diferenta de 1 saptamana) TSH: 0.892 (0.4-4/ulU/mL) FT4: 1.72 (0.89-1.76/ng/dl) Mentionez ca la al doilea laborator mancasem...

7 mesaje
1938 vizite
posibil hipertiroidism - astept raspunsuri
Autor: kta87
Ultimul răspuns: 11-02-2015 18:19, postat de bush1981

Buna tuturor, as avea nevoie de intrebari, am probleme (mentionez ca am 27 de ani)'cred eu' cu tiroida sau poate nu. In ultimul timp se spune ca am slabit destul de mult, cu toate ca nu fac nici o dieta si nu ma abtin de la dulciuri, ragusesc din cand...

6 mesaje
2210 vizite
de vreo 7 ani am hipertiroidism si fac tratament... mai pot sa am un copil?
Autor: anamaria 35
Ultimul răspuns: 11-02-2015 09:38, postat de bush1981

Buna la toata lumea, eu am probleme cu glanda tiroida de vreo 7 ani am hipertiroidism si fac tratament dar acum am ajuns la tratamentul postoperator si in februarie sper sa ma operez.Pentru ca eu imi doresc enorm un copil doamna doctor care ma trateaza a zis ca este nevoie...

11 mesaje
1890 vizite
nu stiu ce sa fac
Autor: v1rus_1
Ultimul răspuns: 28-01-2014 09:34, postat de dana1, 70

buna ziua! am 24 de ani si pe 1 ianuarie am inceput sa am niste arsuri in piept si nu mai puteam respira crezand ca mor.am fost la pneumologie mi am facut analizele si mi au zis ca nu am nimic.de acolo m au trm la endocrinologie cu observatia ca...

1 mesaje
32198 vizite
intrebare tratament hipertiroidie
Autor: maryanamol
Ultimul răspuns: 19-12-2013 20:44, postat de dr Petre Muresan

in cazul unei hipertiroidii (TSH 0, 01) FT3/FT4 usor modificate; probabil declansare post nastere; tratament recomandat de endocrinolog (30 mg/zi tyrozol) este de folos asocierea cu un tratament homeopat?

18 mesaje
9720 vizite
hipertiroidie tratata cu iod radioactiv
Autor: geo_ana
Ultimul răspuns: 31-07-2013 11:51, postat de Leontina15

buna ziua. am fost diagnosticata cu boala basedow si ar trebui sa ma operez (tiroidectomie totala) insa am citit pe forumurile din america ca la ei hipertiroidia, inclusiv basedow, se vindeca prin administrarea unor picaturi sau alte forme de iod radioactiv. Practic acest iod radioactiv omoara tiroida si are acelasi...

2 mesaje
15891 vizite
Palpitatii din cauza hipertiroidismului?
Autor: HawkXP
Ultimul răspuns: 10-11-2012 00:59, postat de HawkXP

Buna ziua! Sunt barbat si am varsta de 43 de ani. Ma confrunt cu o problema careia inca nu am reusit sa-i dau de cap si care mi-a scos literalmenete, peri albi, de aproape 1 an. Am sa scurtez istoria cat se poate. Povestea mea a inceput anul trecut... A fost un...

0 mesaje
2797 vizite
Tiroida de la anticonceptionale?
Autor: safe
Postat la data: 18-08-2012

Buna ziua!De curand mi am facut analizele si in principiu imi sunt bune, desi ma plang de dureri de cap si oboseala, astfel incat sunt suspectata de tiroida.Mama mea, de asemenea are hipertiroidism. Eu iau logest de 6 luni.Credeti ca antic influenteaza analizele pt tiroida?urmeaza sa mi le fac si...

1 mesaje
4276 vizite
Hipertiroidism ajuns la hipotiroidism
Autor: AlexandraPopa
Ultimul răspuns: 15-08-2012 11:15, postat de sebesuldejos

Mama mea in varsta de 44 de ani a fost diagnosticata in urma cu 5 ani cu hipertiroidism pe care l-a tratat timp de 2 ani cu thyrozol 5 mg si a intrerupt tratamentul fiind stabila timp de 3 ani. In urma cu 2 luni a recidivat, analizele indicand un...

3 mesaje
1391 vizite
hipertiroidism :(
Autor: magdaomg
Ultimul răspuns: 03-08-2012 15:12, postat de postelnicu

buna ziua...as mai vrea si eu cateva lamuriri..am hipertiroidism, am inceput tratamentul acum 3 sapatamani aproape.si cum a venit vara as vrea sa merg la mare, am inteles ca nu este indicata caldura.am doar 24 de ani si nu pot lasa vara sa treaca fara un pic de distractie...

5 mesaje
3437 vizite
Hipertiroidismul - are legatura cu transaminazele?
Autor: ralukka
Ultimul răspuns: 08-05-2012 19:21, postat de danacristina

buna tuturor, Am 28 de ani si o greutate constanta de 50-51 de kg la 1m64. dupa o luna mai stresanta (decembrie 2008) incepand cu ianuarie, am pierdut pana acum 3-4 kg. am suspectat imediat hipertiroidism, dat fiind ca am si alte simptome (pofta foarte mare de mancare, ameteli, oboseala...

5 mesaje
3048 vizite
exoftalmie dupa operatie
Autor: miron alex
Ultimul răspuns: 05-03-2012 09:07, postat de mihaelaandreea

in urma cu 6 ani am fost diagnosticat cu hipertiroidism...am urmat un tratament cu predinson la care am facut alergie, apoi exoftalmie OD...in cele din urma acum 3 ani mam operat, mia fost extirpata tiroida si acum sunt sub tratament cu eutirox de 100mg, iau 150 mg pe zi...mam vindecat,...

7 mesaje
1180 vizite
Ce pret au medicamentele pt hipertiroida in Romania?
Autor: PAULA CATALINA0
Ultimul răspuns: 09-02-2012 12:48, postat de vasi-viorica

as vrea sa stiu ce pret au medicamentele pt boala asta in Romania..am 25 de ani si ma fost diagnosticata in spania de un doctor roman cu hipertiroida si adevarul ca nu stiu prea multe despre aceasta boala..nici macar numi place sa o numesc boala..care imi da informatii?ms

12 mesaje
1808 vizite
Analize tiroida
Autor: adriana33
Ultimul răspuns: 13-09-2011 14:14, postat de Ali1990

Buna ziua, as dori o parere daca se poate a unui medic endocrinolog, In urma cu 10 ani am fost diagnosticata cu hipertiroida, am urmat tratament cu tyrozol vreme de 5-6 ani iar dupa un control medicul a spus ca sant vindecata si mi-a scos tratamentul.Acum am simtit o sufocare...

12 mesaje
8481 vizite
hipertiroidism?
Autor: adela1977
Ultimul răspuns: 18-08-2011 10:48, postat de Misha l

ma aflu oarecum intr-o dilema. am facut analize pt tiroida( la sange) in italia, iar valoarea tsh este de 0.95 uUI/ml, valoare de referinta: 0.30-4.20. intrucat prezint simptome ca dificultati la inghitit( nu mereu), senzatie de apasare in gat, ca un nod, arsuri pe gat, m-am adresat si unui homeopat,...

3 mesaje
1481 vizite
hipo sau hipertiroidie?
Autor: anda paun
Ultimul răspuns: 01-07-2011 19:46, postat de anda paun

Va rog mult sa-mi spuneti daca valorile urmatoare denota hipo sau hipertiroidie:TSH= 0.83, FT4=1.04, Anti TPO=3.9, T3=1, 66. Va multumesc anticipat.

2 mesaje
5402 vizite
tiroida marita
Autor: alex_g
Ultimul răspuns: 03-05-2011 18:34, postat de Tanya_tats

buna ziua. Am o problema care dureaza de ceva timp si nu-mi da pace. Pe scurt..am avut unele atacuri de panica (3 in 2 zile), stare gen proasta, stari de lesin, resp grea, probl mari cu somnul (vise ciudate, simteam ca uit sa respir si cand deschideam ochii imi reveneam..simteam ca nu...

0 mesaje
1644 vizite
Hepatita c-hipertiroidie
Autor: danuta25
Postat la data: 23-04-2011

Fac tratament cu pegintron si ribavirina pentru hcv.LA a12 injectie mi-a iesit nedectabil.Sunt la a 24 injectie de interferon.Acum la analiza mi-a iesit un inceput de hipertiroidie, ca urmare a tratamentului.La analizae am T3=1.99, T4=13, 2, TSH=0, 35 FT3=2, 91Acum iau si Tyrozol 10 mg pe zila sfatul medicului.Sunt disperata...

3 mesaje
1483 vizite
posibil hipertiroidism
Autor: andreic1234
Ultimul răspuns: 17-10-2010 11:50, postat de centea

Buna seara. In ultima vreme(2 saptamani) am avut anumite simptome precum oboseala, ameteala, nu suport caldura(desi inainte imi placea), slabiciune in picioare, ma ustura putin ochii(daca ieseam afara si era frig). Am facut o ecografie tiroidiana si Lobul drept are 7.9 cc iar cel stang 4.2cc. S-ar putea ca aceasta...

4 mesaje
3565 vizite
sufar de hipertiroidie autoimuna
Autor: costi adam
Ultimul răspuns: 04-09-2010 10:54, postat de alioshaman

Valorile FT4 3, 41 ng/dl, 43, 9 pmol/L iar cele ATPO 79, 6 Acestea sunt rezultatele la ultimile mele analize. Am si eu o intrebare: daca este posibil ca problemele legate de coloana, respectiv un inceput de spondiloza ar fi cauza dereglarii glandei tiroide in a functiona normal? Ce se poate face...

3 mesaje
7793 vizite
osteoporoza, spasmofilie si hipertiroidism... exista un tratament naturist?
Autor: marial
Ultimul răspuns: 05-08-2010 10:47, postat de Dr. Marius Uscatu

am aflat in vara anului 2005 a am osteoporoza. dar am tratat cu indiferenta. abia in 2006 m-am dus iarasi la control si nu era de gluma. am inceput un tratament cu actonel. mai trebuie sa iau si un fixator in timpul saptamanii. nu prea l-am luat ptr ca am si o spasmofilie si...

6 mesaje
1150 vizite
este normal sa platesc consultatiile?
Autor: coffeeta
Ultimul răspuns: 27-07-2010 19:29, postat de eliza_monica

buna ziua! de 4 luni de zile merg la un cabinet de endocrinologie cu bilet de trimitere de la medicul de familie, doamna doctor daca iti da sa faci analize ti le da doar la o anumita clinica si musai cu plata ca dehh acolo are ea incredere!am zis ok a...

7 mesaje
5631 vizite
Am hipertiroidie... ce inseamna asta? Ma ingras sau slabesc?
Autor: Mariana74
Ultimul răspuns: 12-06-2010 12:31, postat de vvio

De curand am fost diagnosticata cu hipertiroidie dr. mi-a spus căci eu am glanda de slabit dar eu in schimb m-am ingrasat.Urmez o diete si tratament cu Thyrozol 10 mg 1/zi.As dori sa incerc mai multe retete diversificate cu legumele permise mentionez ca nu am voie sare zahar. totusi sunt...

9 mesaje
2519 vizite
Hashimoto sau Graves
Autor: Nectaria
Ultimul răspuns: 02-02-2010 11:23, postat de Ank@

Bunaziua! In aprilie am facut o serie de analize pentru tiroida si au iesit normale cu exceptia TPO care a fost 188, 4(pozitiv peste 50). Am fost diagnosticata cu hipertiroidie si am luat Tyrozol. Dupa 5 luni de tratament am mers la alt doctor si mi-a dat Eutyrox, valorile fiind...

6 mesaje
3130 vizite
Recomandare homeopat
Autor: Lucifer from Hell
Ultimul răspuns: 03-12-2009 22:31, postat de Mr. NICK

Am hipertiroidism si as vrea sa incerc si un tratament homeopat, cel clasic neavind nici un efect. Am gasit un site unde cica se pot face si consultatii online: www.homeopathy.ro Nu vreau sa fac nici o reclama. Dar nustiu cita incredere sa am intr-o astfel de consultatie. Mi-e sa nu fie vreo...

3 mesaje
2785 vizite
Hipertiroidism
Autor: Lucik
Ultimul răspuns: 08-06-2009 13:07, postat de gege

2 ani in urma mi s-a pus diagnosticul Glanda Difuza Toxica gr. III-IV... ( nu sunt sigura ca e una si aceeasi cu Hipertiroidismul dar simpotomele sunt asemanatoare) am consultat 7-8 medici endocrinologi... mi-au spus toti una si aceeasi. mi s-a propus tratament chirurgical...am refuzat la inceput... insa au trekut...

5 mesaje
2077 vizite
diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva
Autor: paulacamy
Postat la data: 30-09-2008

am fost diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva, nu stiu ce diagnostic mi-a pus deoarece am fost si cu fiica mea care este hiperchinetica.am luat o luna prozac si de cateva luni xanax.fetita mea are 13 ani si ia stratera.parca...

2 mesaje
2694 vizite
hipertiroidie
Autor: dutu luana
Postat la data: 06-08-2008

am hipertiroidie cu noduli, i-au Tyrozol 10 mg de 6 luni si ma simt mult mai bine, nu mai tremur, nu mai am palpitatii m-am ingrasat cateva kg dar imi cade parul groaznic de mult, stie cineva de ce? si ce e de facut? multumesc anticipat.

4 mesaje
2913 vizite
Hipertiroidie?
Autor: romel
Postat la data: 25-06-2008

Buna. Am 36 de ani si de aproape 3 ani ma confrunt cu diferite probleme de sanatate. La inceput maniferstarile au fost digestive, varsaturi, greata dupa care tahicardie, insomnii, tremuraturi. Am urmat mai multe tratamente pt helicobacter pylori, si am ajuns pana la medicul psihiatru pentru ca manifestarile se accentua....

2 mesaje
6571 vizite
hipertiroida sau hipotiroida?
Autor: mamaya
Postat la data: 29-05-2008

buna ziua.am facut niste analize pt tiroida si nu-mu pot explica de ce un doctor imi spune k am hipotiroia si altl imi spune k e hipertiroida.valorile sunt:T3-1, 38 FT4-23, 5 TSH-0, 018 Anti-TPO-146, 1.MENTIONEZ CA AM UN COPIL DE 11 LUNI.SARCINA ESTE POSIBIL SA FI INFLUENTAT CU CEVA ACESTE...

1 mesaje
5310 vizite
care sunt manifestarile hipertiroidismului?
Autor: ForumVechi
Postat la data: 24-10-2005

care sunt manifestarile hipertiroidismului?

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.