diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva

30-09-2008
paulacamy
Nu este medic/terapeut
paulacamy
am fost diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva, nu stiu ce diagnostic mi-a pus deoarece am fost si cu fiica mea care este hiperchinetica.am luat o luna prozac si de cateva luni xanax.fetita mea are 13 ani si ia stratera.parca cateva luni am fost mai bine dar se pare ca acum sunt la fel.ma enervez repede, tip la toata lumea acasa, viata mea parca nu are sens, imi este frica de viata, am impresia ca totul se naruie in viata mea.mama a facut acum 2 luni un accident vascular cerebral si am ramas ff speriata de atunci, imi vine sa plang aiurea, uneori fara motiv, nu am chef sa vad pe nimeni, am impresia ca toata lumea ma streseaza.inainte eram ff preocupata de tot acum in schimb parca sunt nebuna.nu fac nimik ce ar trebui iar mai tot timpul sunt obosita.ba dorm enorm si ma trezesc obosita ba nu pot sa dorm aproape deloc si atunci iau somnifere.am fost si la psiholog dar degeaba se pare.cand ma enervez excesiv simt ca ma sufoc, ca nu mai pot sa respir.ficamea cu felul ei de a fi ma inebuneste, mama are atacuri de panica cand i se face rau si ma streseaza.stau doar cu ele si nu ma pot plange.totul cade pe umerii mei, nu ca ar fi o problema asta ca sunt obisnuita dar acum chiar nu ma simt bine si in stare sa mai fac fata la tot.oare ce diagnostc am?nici nu am intrebat-o pe psihiatra.sfatuitima va rog ca sa pot sa merg mai departe sa fac fata vietii.multumesc...
5 comentarii
0
30-09-2008, ora 00:00
BRUNA
Nu este medic/terapeut
BRUNA
va sfatuiesc sa apelati cu toata increderea la un medic specialist homeopat foarte bun.va puteti rezolva atat problema cu tiroida, cat si starile depresive. duceti si fetita la homeopat.
tratamentul va da roade. mult succes si mai ales, credinta!
0
30-09-2008, ora 00:00
BRUNA
Nu este medic/terapeut
BRUNA
va sfatuiesc sa apelati cu toata increderea la un medic specialist homeopat foarte bun.va puteti rezolva atat problema cu tiroida, cat si starile depresive. duceti si fetita la homeopat.
tratamentul va da roade. mult succes si mai ales, credinta!
0
02-10-2008, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Viata are multe parti frumoase, care ne ajuta sa mergem inainte.
Cred ca va este greu si va simtiti rau dar nu va fi un rau vesnic.
Mai mergeti la endocrinolog si la psihiatru ( unii buni) si acestia va vor ajuta sa mergeti inainte. Dumnezeu nu va va lasa!
0
15-10-2008, ora 00:00
c.gina35
Nu este medic/terapeut
c.gina35
eu ma chinui cu depresia de multi ani desi nu mai am probleme asa mari in viata mea de familie.am facut depresie cand am divortat. ma duc la toti medicii posibili in speranta ca poate alta afectiune imi produce depresia si nu gasesc nici un raspuns.am fost si la homeopat dar nici o ameliorare.eu am continuu ameteli si stare de oboseala.de un an de zile iau seroxat si daca vreau sa intrerup tratamentul chiar si treptat scazand doza ma simt si mai rau.ce sa fac?
0
21-10-2008, ora 23:37
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Dezechilibrele hormonale nu lasa "indiferenta" starea de dispozitie si in multe cazuri, o stare depresiva se formeaza din acestea. Ai de infruntat nu doar o conditie medicala solicitanta, ci si o situatie familiala dificila cu fetita si mama ta. Prin urmare, nu subestima forta de rodaj psihic pe care o creeaza aceste circumstante. Ai absoluta nevoie sa cauti solutiile reale, cele care iti vor deschide calea spre rezolvarea acestor probleme, si nu cele care te sustin doar pe moment. Iti recomand cu caldura sa soliciti un tratament psihologic complet, o psihoterapie, cu un alt psihoterapeut, daca de cel anterior nu ai fost multumita.
Multa sanatate!

Simina Munteanu
Psiholog clinician
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  • Care este legătura dintre hormonii tiroidieni și riscul aterosclerotic?
  • Viața cu hipertiroidism
  •