E adevarat?

Buna ziua.Este adevarat ca persoanele care au schizofrenie prezinta modificari semnificative in creier?Daca e asa, mie nu mi s-a depistat niciun fel de modificare in creier in urma unei tomografii, deci sa inteleg ca poate fi vorba si de un diagnostic gresit?Mai ales ca nu aud voci si nici nu am halucinatii?
2 comentarii

Bună dimineața !
Dacă aveți dubii în privința diagnosticului, e bine să mai cereți părerea unui al doilea psihiatru.
Dacă aveți dubii în privința diagnosticului, e bine să mai cereți părerea unui al doilea psihiatru.

Nu exista la ora actuala tomografe performante in Romania care sa indice asa ceva. Exista in America si pot fi folosite doar in timpul episodului psihotic ca sa aiba relevanta. SPECT se numesc.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16schizofrenica, ma tem de singuratate si de saracie
- 27Schizofrenie simpla?
- 17Oare se merita sa traiesti fiind schizofrenic!?
- 13ce boala are aceste caracteristici? Schizofrenia?
- 3Despre schizofrenie
- 17Schizofrenie?
- 626Posesie demonică sau schizofrenie?
- 10Episoade depresive, Elilepsie sau Schizofrenie
- 2transferul in strainatate-ca schizofrenica cronica paranoida
- 1Leponex se da doar pacientilor cu schizofrenie?
- 1Schizofrenia este o tulburare psihica naturala
- 5SCHIZOFRENIE NEDIFERENTIATA.. orice sfat este binevenit
- 1Intrebare legata de schizofrenie
- 24Cum rezolva medicii problemele de concentrare si memorare ale pacientilor cu schizofrenie?
- 3Tratamente Schizofrenie
- 22Pentru persoanele cu schizofrenie, care au refuzat internarea
- 2Sufăr de schizofrenie de peste 10 ani și as dori sa ajut cu experientele mele
- 9Internarea in spital presupune un nou tratament indiferent daca este necesar sau nu ?
- 0Medicul medicina muncii schimba programul chiar daca am schizofrenie reziduala fara simptome
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: