E adevarat?
Buna ziua.Este adevarat ca persoanele care au schizofrenie prezinta modificari semnificative in creier?Daca e asa, mie nu mi s-a depistat niciun fel de modificare in creier in urma unei tomografii, deci sa inteleg ca poate fi vorba si de un diagnostic gresit?Mai ales ca nu aud voci si nici nu am halucinatii?
2 comentarii
Bună dimineața !
Dacă aveți dubii în privința diagnosticului, e bine să mai cereți părerea unui al doilea psihiatru.
Dacă aveți dubii în privința diagnosticului, e bine să mai cereți părerea unui al doilea psihiatru.
Nu exista la ora actuala tomografe performante in Romania care sa indice asa ceva. Exista in America si pot fi folosite doar in timpul episodului psihotic ca sa aiba relevanta. SPECT se numesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cunoasteti un medicament?
- 10as dori sfatul unui medic psihiatru
- 17Schizofrenie!
- 6Caracteristica a depresiei sau schizofrenica ?
- 9Schizofrenia? sunt foarte speriat!
- 3schizofrenie... recomandati-mi un spital privat sau de stat
- 1Schizofrenia este o tulburare psihica naturala
- 26a doua opinie boala psihica
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 5Scala Gafs.Grad accentuat.
- 2Sufăr de schizofrenie de peste 10 ani și as dori sa ajut cu experientele mele
- 3Pot lua Rivotil o data la 2, 3 zile 0, 5 mg ma tem după sa nu fiu dependent de el!!
- 9Recomandare medic psihiatru bun cu experiență în tratarea schizofreniei cronice
- 3Caut fata cu probleme asemănătoare
- 12Garsonieră sau azil pentru o persoana cu schizofrenie, care ar fi soluția?
- 10Cum se pune diagnosticul de schizofrenie ? Mi-e teama ca daca afla sefu ma concediaza
- 19Pot sa dau la Medicina sau la Asistenta Medicala?
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: