Exista speranta/sansa sa se vindece vreo boala psihica in viitor?
Exista vreo sansa sa ne putem vindeca de vreo boala psihica in viitor?Va avansa oare medicina psihiatrica astfel incat boli ca TOC, schizo, depresie sa fie vindecare si nu doar ameliorate putin?Macar ameliorate in proportie de 70-80%.Sunt ceva sperante promitatoare pentru viitorul apropiat?
2 comentarii
Citește pe ROMEDIC https://www.romedic.ro/termeni-ca-depresia-si-schizofrenia-ar-putea-deveni-invechiti-0P35105
Deocamdată se cercetează ce medicație ar putea fi folosită pentru ameliorare, dar de la cercetare până la punerea în practică va mai dura ceva timp. Dar cum cercetarea poate avea uneori rezultate peste așteptări, să sperăm că lucrurile vor merge mai repede.
Deocamdată se cercetează ce medicație ar putea fi folosită pentru ameliorare, dar de la cercetare până la punerea în practică va mai dura ceva timp. Dar cum cercetarea poate avea uneori rezultate peste așteptări, să sperăm că lucrurile vor merge mai repede.
Cauta pe internet dupa 'Holistic Psychiatrist' dr Amy Lee. O sa gasesti si video-uri. Pare promitator ce spune ea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 5ma imaginez facand chestii rele gen ranirea taierea unor persoane din jur, lovirea si distrugere
- 3simptome ale unei boli psihice !
- 9Probleme psihice? Care e solutia?
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 24Supl.alim. Jarrow Formulas in tratarea tulburarilor psihice
- 9Disfunctii ale lacasului sufletului
- 12Cand merg pe strada am o senzatie foarte ciudata ca nu stiu unde sunt, o stare de buimaceala
- 6tulburarile psihice si testul de inteligenta
- 5tatal meu de 75 de ani are probleme psihice...
- 4dupa un tratament psihiatric ma simt sleit de puteri
- 3Intrebare pentru cei care au luat CIPRALEX!!!
- 5Am aflat cauza starilor mele psihice!
- 3Caut Sensul si alinarea
- 3Tomografia SPECT depistează bolile psihice și vede activitatea creierului
- 4Credeți că se vor vindeca vreodată bolile psihice?
Mai multe informații despre: tulburarile psihice bolile psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: