fumatul afecteaza cresterea penisului ?

fumez de la 13-14 ani, destul de mult, am 17 ani aproape as vrea sa stiu daca mi-a afectat cresterea penisului sau o sa mi afecteze sau daca nu are nici o legatura, mie mi se pare la fel aproape ca acum cativa ani...
3 comentarii

Baza dezvoltarii fizice a individului este ereditatea.Dar, pe parcursul vietii, intervin si o multitudine de factori in mod benefic sau nociv. Fumatul, mai ales de la o varsta frageda, asa cum ai inceput tu, afecteaza negativ buna circulatie sanguina in zona organelor genitale si nu numai, oxigenarea sangelui scade, se reduce nivelul hormonilor sexuali si poate aparea impotenta. Se stie ca fumatul creste riscul de cancer penian. Renunta la fumat, fa un sport [du-te la o sala ] si alimenteaza -te bine.

fumatul afectează pe foarte multe planuri organismul, mai ales dacă fumezi de la vârstă atât de tânără... şi afectează chiar şi potenţa

sunt tot io..am uitat parola.. sa inteleg ca afecteaza cresterea ? sau nu ? nu ma intereseaza potenta etc. ma intereseaza strict cresterea

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2fumatul
- 2durere fata spate
- 3Ma dor plamanii
- 5Erectie slaba si fumatul
- 1Amigdalele şi Ţigarile
- 6fumatul = cancer de plamani?
- 7Vreau sa ma las de fumat pentru totdeauna.
- 12ma autodistrug ajutati-ma. imi este gandul numai la ea si ca intr-o zi vom fi din nou impreuna
- 1Pot sa fumez?
- 8Stare de oboseala
- 4Renuntarea la fumat... Nevoie de raspuns!
- 5Penis 20 cm si sex cu probleme
- 9Penis prea mare
- 1Penis subtire
- 0Probleme la penis
- 0Nedezvoltare la 18 ani
- 10Problema erectie si penis mic
- 2penis decent
- 7Marimea penisului
- 2Penisul meu este mic si nu reușesc sa fac sex decât 2-3 minute
Mai multe informații despre: Fumatul fumatul la adolescenti marimea penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: