fumatul afecteaza cresterea penisului ?
fumez de la 13-14 ani, destul de mult, am 17 ani aproape as vrea sa stiu daca mi-a afectat cresterea penisului sau o sa mi afecteze sau daca nu are nici o legatura, mie mi se pare la fel aproape ca acum cativa ani...
3 comentarii
Baza dezvoltarii fizice a individului este ereditatea.Dar, pe parcursul vietii, intervin si o multitudine de factori in mod benefic sau nociv. Fumatul, mai ales de la o varsta frageda, asa cum ai inceput tu, afecteaza negativ buna circulatie sanguina in zona organelor genitale si nu numai, oxigenarea sangelui scade, se reduce nivelul hormonilor sexuali si poate aparea impotenta. Se stie ca fumatul creste riscul de cancer penian. Renunta la fumat, fa un sport [du-te la o sala ] si alimenteaza -te bine.
fumatul afectează pe foarte multe planuri organismul, mai ales dacă fumezi de la vârstă atât de tânără... şi afectează chiar şi potenţa
sunt tot io..am uitat parola.. sa inteleg ca afecteaza cresterea ? sau nu ? nu ma intereseaza potenta etc. ma intereseaza strict cresterea
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am 14 cm in erectie si sunt obsedat de marime
- 4am niste junghiuri in partea inimii
- 6Smalt spart la baza dintilor?
- 5Yasmin sau Microgynon - sunt foarte nehotarata
- 4am o problema si nu stiu daca e de la tigari sau nu
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 4Fumatul - viciul asta il am si eu ca multii altii de altfel si nu pot renunta la el
- 3Marimea penisului, la 14 ani
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 4Nu sunt multumit de marimea penisului meu
- 2Lungime mica a penisului
- 4marimea penisului
- 2Belirea penisului il mareste ?
- 1Dilema despre marimea penisului. (Rog raspuns)
- 2Radiografie
- 1Greata cand fumez
- 0Radiografie pulmonară
- 5Penisul mic la 13 ani
Mai multe informații despre: Fumatul fumatul la adolescenti marimea penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: