Gingie, dinti, buza, barba inferioara dreapta amortite
acum 2 luni mia fost scos nervul de la un molar inf dreapta dupa anestezie am ramas cu o amorteala la gingie buza dinti barbie. am 2 luni si o sa ptamina de cind am aceasta amorteala care ma scoate din minti. poate cineva sami spuna ce tratament sa iau ca sami treaca, s-au ce trebuie sa fac?imi va trece de la sine ? cit poate dura acest lucru?va rog sami raspundeti daca stiti vreun tratament ptr asa ceva. acest lucru mi sa intamplat dupa o lucrare dentara totala.
5 comentarii
Buna seara,
Va recomand sa consultati un medic neurolog pentru a verifica din ce cauza aveti acest efect dupa anestezia respectiva.
Va recomand sa consultati un medic neurolog pentru a verifica din ce cauza aveti acest efect dupa anestezia respectiva.
Buna seara !
In urma unei anestezii la un molar inferior dreapta am ramas cu o amorteala si furnicaturi, ace, la barba, gingie buza si dinti, am o senzatie foarte jenanta zici ca-s paralizata in zona respectiva. am fost la medic si mia dat sa iau Magne B6
si MOVALIS antiinflamator nu stiu daca ma va ajuta prea mult acest tratament. Aveti vre-o sugestie privind problema mea ?
In urma unei anestezii la un molar inferior dreapta am ramas cu o amorteala si furnicaturi, ace, la barba, gingie buza si dinti, am o senzatie foarte jenanta zici ca-s paralizata in zona respectiva. am fost la medic si mia dat sa iau Magne B6
si MOVALIS antiinflamator nu stiu daca ma va ajuta prea mult acest tratament. Aveti vre-o sugestie privind problema mea ?
Buna seara !
Va rog sa-mi spuneti daca pot consulta un medic fizioterapeut in problema pe care o am, si ce documente medicale trebuie sa am la mine ?
Va rog sa-mi spuneti daca pot consulta un medic fizioterapeut in problema pe care o am, si ce documente medicale trebuie sa am la mine ?
buna florycica. Am vazut acum mesajul tau. Ma aflu in aceeasi situatie de multa vreme cu diferenta ca la mine e in partea superioara si la mine mai e in plus si senzatia de, , frigere, ,
Eu m-am pricopsit cu asta in urma triplei fracturi a osului zigomatic, (pometele obrazului)pe care, , scumpul, , meu sot a binevoit sa-l, , aranjeze, , Acum fac tratament, dar sa stii ca vindecarea e foarte lenta an asemenea cazuri, si nu garanteaza nimeni ca se remediaza 100% eu abia acum dupa 1 an si 9 luni
am inceput sa intrevad, , luminita de la capatul tunelului, , si-i multumesc lui Dumnezeu pentru asta.E tragic... e o senzatie pe care nu o intelege decat cel ce trece prin asa ceva.Psihic e cel mai greu, dar Dumnezeu ne intareste.E foarte important sa gandesti pozitiv, sa -ti ancorezi credinta in Dumnezeu, si oricine, orice zice tu sa speri.La tine nu e atat de grav, caci mie mi-a fost strivit sau sectionat nervul maxilar intre oase, deci e posibil ca tu sa te vindeci mult mai repede.Doamne ajuta!...Voiam sa te mai intreb daca simti cand te ciupesti, putina durere sau daca simti cand pui un obiect rece sau cald pe buza/barba.daca simti asta esti pe drumul cel bun.Eu abia de o saptamana incoace percep foarte bine factorii termici si am nadejde ca va fii bine. Multa bafta, tratament cu neuromultivit, si insanatosire grabnica.Tine-ma la curent si daca mai ai nevoie de sfaturi iti stau la dispozitie cu multa placere..ASTEPT VESTI DE LA TINE.
Eu m-am pricopsit cu asta in urma triplei fracturi a osului zigomatic, (pometele obrazului)pe care, , scumpul, , meu sot a binevoit sa-l, , aranjeze, , Acum fac tratament, dar sa stii ca vindecarea e foarte lenta an asemenea cazuri, si nu garanteaza nimeni ca se remediaza 100% eu abia acum dupa 1 an si 9 luni
am inceput sa intrevad, , luminita de la capatul tunelului, , si-i multumesc lui Dumnezeu pentru asta.E tragic... e o senzatie pe care nu o intelege decat cel ce trece prin asa ceva.Psihic e cel mai greu, dar Dumnezeu ne intareste.E foarte important sa gandesti pozitiv, sa -ti ancorezi credinta in Dumnezeu, si oricine, orice zice tu sa speri.La tine nu e atat de grav, caci mie mi-a fost strivit sau sectionat nervul maxilar intre oase, deci e posibil ca tu sa te vindeci mult mai repede.Doamne ajuta!...Voiam sa te mai intreb daca simti cand te ciupesti, putina durere sau daca simti cand pui un obiect rece sau cald pe buza/barba.daca simti asta esti pe drumul cel bun.Eu abia de o saptamana incoace percep foarte bine factorii termici si am nadejde ca va fii bine. Multa bafta, tratament cu neuromultivit, si insanatosire grabnica.Tine-ma la curent si daca mai ai nevoie de sfaturi iti stau la dispozitie cu multa placere..ASTEPT VESTI DE LA TINE.
eu am 2 ani de cand am suferit extractia unui molar de minte semiinclus si am ramas cu jumatate de barbie, jumatate de buza si 4 dinti amortiti in urma lezarii nervului alveolar inferior.Nu pot sa spun decat ca este INGROZITOR de stresant. Se pare ca este o leziune DEFINITIVA.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8amorteli la bratul drept
- 9amorteli maini si picioare, durere tendoane genunchi
- 6Amorteala, jena, presiune usoara in moalele capului
- 9caninul si gingie umflata mai tot timpul
- 4masea polizata durerea e normala sau nu
- 2dureri de cap rau si amorteli maini si picioare
- 3Durere de gingi
- 7Dureri de cap, spate, musculare, amorteli + Altele
- 0infectie dentara
- 11probleme neurologice fara sa mi se poata pune un diagnostic
- 1Desprinderea gingiei de pe dinti !!
- 6de aproape 2 luni numai imi simt capul...
- 0Este necesara operatia ?
- 1Dupa extractie
- 2ameteli si amorteli
- 10Oboseala si amorteli in maini si picioare
- 1Usturimi de gingii
- 1gingie rupta
- 0Buza inferioara amortita (anesteziata) dupa o operatie cu anestezie generala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sangerarea gingivala
- Abces dentar
- Pulpita acută
- Edentația - pierderea dintilor
- Anodontia
- Cariile la copii - dinți temporari
- Gingivita de sarcină
- Parodontoza
- Retractia gingivala
- Edentatia totala
- Anatomia dintelui
- Dentitia la copii
- Dezvoltarea sistemului dentar
- Dentitia la adulti
- Tipuri de dinti
- Gingia
- Eruptia dentara
- De ce trebuie tratate cariile dinţilor temporari?
- Rezecția apicală
- Replantarea dentară
- Amorteala - Amortire, degete
- Modificări de culoare ale dinților
- Deget amorțit
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: