GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014
Inca nu stim ce parerea are Eduard vis-a-vis de atitudinea lui Stevens...
Casyo, Eduard este cam pe aceeasi frecventa de unda cu Steve, din cate am vazut eu.
Andreea, atunci sigur nu ai tulb bipolara.
Altceva ti-a declansat starea aia.
Andreea, atunci sigur nu ai tulb bipolara.
Altceva ti-a declansat starea aia.
Eu as pune poza mea, dar daca intra cineva care ma cunoaste, sunt compromis...Nu stiu ce sa zic...
Casyo, slabe sanse sa intre vreo cunostinta de-a ta chiar in sectiunea asta a forum-ului, mai ales daca nu sufera de tulburari psihice.Asa ca, poti sta linistit.:)
Daca nici macar colegul nostru costy2008, de pe celalalt topic facut de duduia prozac, nu a reusit sa ne gaseasca...Se pare ca el nu paraseste ograda tulburatilor psihic, e baiat cuminte, isi ia tratamentul.:)))
Hai sa punem!Daca puneti voi, pun si eu :D
David tu ai zis, si SPER sa nu ti se considere pacatul asta ! Vezi ca Iisus Hristos a mai spus ceva si referitor la rastalmacitori ! Tu ca un mic drac impielitat sau natang inspirat de dracusori, incerci tot timpul sa aduci argumente neghioabe pt orice idee psihotica ce-ti vine tie prin bibilica aia bolnava, dar nu-ti merge cu mine cu citate din Biblie puse in contexte cu totul neadecvate cum fac toti amicii tai neoprotestanti si pe care ii ridici in slavi! Parintele Arsenie Boca le-a si spus unora ca acestia ca 'vor merge in iad cu Biblia in mana':), exact ca si stramosii lui Iisus dar MAI ALES ca urmasii Sai de astazi care sunt imens mai rai decat contemporanii Sai, care au fost total nepregatiti dar au avut totusi sansa de a se converti dupa moartea si Invierea Sa ! Apostolul Pavel este cel mai bun exemplu in acest sens, era un evreu sadea si mai mult decat atat, prigonitor al primilor crestini !
Katalyna nu e vorba de defecte personale, ca toti avem, ma refeream mai mult la defecte ca si patimi sau pacate raportate strict la o tema de discutie spirituala sau psiho-morala, etica, precum confictul tau casnic, pe care ai incercat sa ti-l motivezi, sa-l scuzi si sa=l ascunzi in fel si chip, acuzand pe toata lumea dar menajandu-te foarte mult pe tine !
La mine nu se pune problema daca imi recunosc sau nu defectele pt ca eu sunt cel mai mare critic al meu, deci nu pot fi prins in ofsaid aproape niciodata ! :)
Katalyna nu e vorba de defecte personale, ca toti avem, ma refeream mai mult la defecte ca si patimi sau pacate raportate strict la o tema de discutie spirituala sau psiho-morala, etica, precum confictul tau casnic, pe care ai incercat sa ti-l motivezi, sa-l scuzi si sa=l ascunzi in fel si chip, acuzand pe toata lumea dar menajandu-te foarte mult pe tine !
La mine nu se pune problema daca imi recunosc sau nu defectele pt ca eu sunt cel mai mare critic al meu, deci nu pot fi prins in ofsaid aproape niciodata ! :)
Nu eu am zis, ci tu ai zis, dar indirect.Trebuia sa stii ca Iisus a fost rastignit pt. blasfemie.
Baieti, trageti adanc aer in piept, si pregatiti-va sa fiti hipnotizati de ochii Andreei! :))
Kolya, tu ai lansat provocarea, tu ar trebui sa fii primul care isi pune poza la avatar.:)
Tocmai ai mai comis o blasfemie Iuda mica ce esti, incercand sa te ascunzi dupa niste simple cuvinte si speculatii idioate !
Iisus s-a folosit chiar de nestiinta contemporanilor Sai pt a IMPLINI Scripturile, altfel nu mai vorbeam azi de credinta crestina !
Oricum sa stii ca de Dumnezeu nu te poti ascunde si intr=o zi iti vei lua plata pt tampeniile pe care le gandesti, nu mai spun de alea pe care le si scrii !
Iisus s-a folosit chiar de nestiinta contemporanilor Sai pt a IMPLINI Scripturile, altfel nu mai vorbeam azi de credinta crestina !
Oricum sa stii ca de Dumnezeu nu te poti ascunde si intr=o zi iti vei lua plata pt tampeniile pe care le gandesti, nu mai spun de alea pe care le si scrii !
Daca a implinit scripturile, atunci evreii de ce il reneaga?Hai, pune-ti neuronii la treaba! :)) Citeste niste almanahe! :))
@Andreea : 'Eu nu cred intr un singur diagnostic, cum sa fiu eu ca altii?Mi se pare ca fiecare om e cu boala lui, nu exista una care sa i defineasca pe mai multi... '
Andreea, pot spune ca in fraza asta, chiar ai dat dovada de intelepciune.In tulburarile psihice chiar asa e.Sa nu o iei ca pe o ironie, dar de ce crezi ca se spune ca fiecare om are nebuniile lui? Tocmai de asta.:)
Uite, iti mai dau si o bomboana...poate, poate iti mai trece supararea.:)
https://www.youtube.com/watch?v=FYogZ1KER_k
Andreea, pot spune ca in fraza asta, chiar ai dat dovada de intelepciune.In tulburarile psihice chiar asa e.Sa nu o iei ca pe o ironie, dar de ce crezi ca se spune ca fiecare om are nebuniile lui? Tocmai de asta.:)
Uite, iti mai dau si o bomboana...poate, poate iti mai trece supararea.:)
https://www.youtube.com/watch?v=FYogZ1KER_k
David nu vreau bombo de la tine, inca mai sunt suparata pe tine pt stii tu ce ai zis.Dar la faza cu bolile psihice ma bucur ca si tu ai aceasi parere
Stiu...Acum suport consecintele, nu am ce face.Next time, i better keep my mouth zipped.:) Asta e unul din defectele mele.
Fratilor, nu reusesc sa imi schimb fotografia de profil.Oricat m'as chinui, chiar daca am facut'o in format avatar, nu merge...Ramane aceeasi
Casyo, imaginea se schimba, dar nu iti apare tie in browser asta.Trebuie sa stergi memoria cache a browser-ului dupa ce schimbi fotografia, ca sa iti apara si tie.:)
Credinta evreilor actuali este strict problema lor ! Nici macar nu m-am gandit la ei daca nu am intrat in dispute ideologice cu ei, eu m-am referit strict la conationali si la ortodocsi, in speta la tine i(q)7, daca nu te-ai prins !
Asa ca "sa te kish in freza", ca sa intelegi si tu ! :)
Asa ca "sa te kish in freza", ca sa intelegi si tu ! :)
Eu mi'am pus poza...Astept acelasi lucru si din partea voastra.Inclusiv a ta, Stevens...
=)) Lol, de la o amarata de poza de-a mea unde s-a ajuns
Si daca te recunoaste cineva Casyo, ce ? :))Sa fie sanatos
Si daca te recunoaste cineva Casyo, ce ? :))Sa fie sanatos
Ohooho sunt pomenit aici in calitate de participant la discutii?
Daca e libera exprimarea si conteaza ce parere avem unii despre altii e bine.
Sunt o persoana fara inhibitii, ma adaptez conditiilor si mi se pare perfect normal ca fiecare om sa aibe propria parere si propriul caracter.
Ca atare nu-mi cer scuze pt ce voi zice pt ca am inteles cum se discuta aici si cam ce hram poarta fiecare, dar fara sa judec pt ca nu fac asta niciodata.
Casyo-ai fost, , curajos, , cind ai preluat scrierile alea acide/jalnice la adresa maestrului Radu Beligan, dar iti tremura indispensabilii pe tine in apropierea unei pipite sau pur si simplu esti topit de parerea proasta pe care o pot avea unii despre tine, rezulta lipsa fundament solid desi ai un fond uman care s-ar putea numi calitativ.
Lucreaza la increderea in tine, in deciziil tale si considera ca sunt singurele importante pt tine.
Stevens e un tip original, omul s-a exprimat cum a simtit si nu vad ca ar altera pe cineva de aici mai ales ca exprimarea minorei Andreea consta intr-o totala si clara nota golaneasca/tupeista care ei i se pare poate, , mishto, , dar mie mi se pare dezagradabila.
Nu m-ar impresiona ochii ei, chipul ei daca are un interior urit si il are.
In rest nu ma pronunt, vad ca david e lesinat dupa fata asta oricum l-ar face, mi se pare umilitor si daca ea nu concepe sa fie atinsa cu un deget, s-ar putea sa-si primeasca cite 5 degete in mufa pomenita de ea.
Katy tu fa ce simti nu ce credem noi ca e bine.
Nu te supara ca am lezat pe fana ta, dar are niste postari penibile si poate e timpul sa se educe, sa fie concordanta intre exterior si interior
Daca e libera exprimarea si conteaza ce parere avem unii despre altii e bine.
Sunt o persoana fara inhibitii, ma adaptez conditiilor si mi se pare perfect normal ca fiecare om sa aibe propria parere si propriul caracter.
Ca atare nu-mi cer scuze pt ce voi zice pt ca am inteles cum se discuta aici si cam ce hram poarta fiecare, dar fara sa judec pt ca nu fac asta niciodata.
Casyo-ai fost, , curajos, , cind ai preluat scrierile alea acide/jalnice la adresa maestrului Radu Beligan, dar iti tremura indispensabilii pe tine in apropierea unei pipite sau pur si simplu esti topit de parerea proasta pe care o pot avea unii despre tine, rezulta lipsa fundament solid desi ai un fond uman care s-ar putea numi calitativ.
Lucreaza la increderea in tine, in deciziil tale si considera ca sunt singurele importante pt tine.
Stevens e un tip original, omul s-a exprimat cum a simtit si nu vad ca ar altera pe cineva de aici mai ales ca exprimarea minorei Andreea consta intr-o totala si clara nota golaneasca/tupeista care ei i se pare poate, , mishto, , dar mie mi se pare dezagradabila.
Nu m-ar impresiona ochii ei, chipul ei daca are un interior urit si il are.
In rest nu ma pronunt, vad ca david e lesinat dupa fata asta oricum l-ar face, mi se pare umilitor si daca ea nu concepe sa fie atinsa cu un deget, s-ar putea sa-si primeasca cite 5 degete in mufa pomenita de ea.
Katy tu fa ce simti nu ce credem noi ca e bine.
Nu te supara ca am lezat pe fana ta, dar are niste postari penibile si poate e timpul sa se educe, sa fie concordanta intre exterior si interior
Wtff! De ce atata ura Eduard? Se vede clar ca sufrri si ca esti frustrat rau.probabil ca ai avut niste traume inopilatie sau probabil ca nu ti au acordat parintii destula afectiune sauuuu probabil ca nu prea te vor domnisoarele, nu avem nevoie de frustrarea ta aici pe forum.
Eu ti am raportat mesajul, poti iesi de aici te rog:)
Andreea, dupa cum vezi, colegul Eduard e asemenea colegului Stevens, pe care il si apreciaza atat de tare (nu a aflat inca de ce poate fi in stare, nu stie cat de mult pot insela aparentele).La fel ca si Stevens, se grabeste sa puna etichete...Desi a intrat relativ tarziu pe acest topic, si ma indoiesc ca a citit toate comentariile noastre, crede ca ne cunoaste indeajuns de bine, incat sa ne eticheteze.Auzi si tu, Stevens e original... :))) Prietene, luati-va amandoi de mana si aruncati-va in mare cu o piatra atarnata de gat.:))
Pai noi ne cunoastem de aproape un an, si vii tu, skin of the dick, intrat pe forum acum o luna, doua, speriat de lifturi, sa ne etichetezi pe noi...acum pe bune, cine e mai jalnic?
Pai noi ne cunoastem de aproape un an, si vii tu, skin of the dick, intrat pe forum acum o luna, doua, speriat de lifturi, sa ne etichetezi pe noi...acum pe bune, cine e mai jalnic?
App eduard nu te a intrebat nimeni ce fel de persoana esti, just saying:)))
Are dreptate david cu ceea ce zice noi ne cunoastem de multa vreme, nu prea iti permiti tu sa vii aici si sa ne spui noua ce fel de relatii se afla intre noi pt ca nu stii, gaseste ti ceva de facut cu viata ta eduard draga and stop hating on random people
Lol, 'fara sa judec nu fac asta niciodata' zice eduard cand elnici nu intra bine pe forum si ma judeca pe mine repede ca eel frustrat grav, penibiil si urat din partea unui om matur asa cum s ar presupune.
Lol, 'fara sa judec nu fac asta niciodata' zice eduard cand elnici nu intra bine pe forum si ma judeca pe mine repede ca eel frustrat grav, penibiil si urat din partea unui om matur asa cum s ar presupune.
Tot asa ca Eduard, se bagase si "Pulberedestele" in seama, pe topic-ul vechi al lui prozac, si ii sarisera majoritatea in cap.Fratilor, pe ce lume traiti?Treziti-va!
Andreea, te rog sa nu pui la suflet nimic din ce s-a scris, nu are rost, sincer, nu iti face bine!
Unii incearca sa scoata paiul din ochii oamenilor, nevazand ca ei au o barna intr-al lor.
Unii incearca sa scoata paiul din ochii oamenilor, nevazand ca ei au o barna intr-al lor.
Nu David, nu pun la suflet ca nu mi e felul mie:))
Daca as fi psiholog ti-as argumenta profesional cit de darimata esti tu de fapt si ca poleiala de la fatada nu te ajuta deloc, iar david la cum se gudura pe linga tine, chiar bolnaviciosa atitudinea de sclav
Cred ca e si el distrus ca i-am ranit idolul.
Este doar o participare spontana si nu stiu ce e aia ura, frustrare, dar oricit ar durea tu le detii-scapa de ele.
Fara sa realizezi eu fac exact ce trebuie scriind toate astea, uite cum te manifesti, hai scoate tot din tine ca poate te vindeci de incapatinare, nervozittae si vulgaritate.
Ma amuz teribil
Cred ca e si el distrus ca i-am ranit idolul.
Este doar o participare spontana si nu stiu ce e aia ura, frustrare, dar oricit ar durea tu le detii-scapa de ele.
Fara sa realizezi eu fac exact ce trebuie scriind toate astea, uite cum te manifesti, hai scoate tot din tine ca poate te vindeci de incapatinare, nervozittae si vulgaritate.
Ma amuz teribil
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Comportament agresiv, obsesiv, complexat
- 23TOC si religia
- 12TOC
- 10Anxietate, TOC, fobie sociala? Va rog, ajutati-ma!
- 12De ce reactie extrapiramidala?
- 19tulburare obsesiv-compulsiva
- 8Probleme psihice. A inceput sa fie obsedat de starea lui de sanatate
- 6OCD foarte dureros si deranjant.
- 5Care sunt tehnicile si metodele sa inving sau sa ameliorez TOC-ul meu suparator?
- 4OCD-ul (TOC-ul) se poate transforma in ceva mai grav?
- 1Tulburare obsesiv compulsiva
- 7Stare de neliniste si vinovatie
- 2TOC!Intrebari
- 5De ce medicatia nu ma ajuta in TOC?
- 2Sindromul Turette.
- 3Acțiuni repetative, ce sa fac?
- 3Obsesia pentru curățenie
- 2TOC
- 8Tulburare obsesiv compulsiva - folosire excesiva de sapun
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: