GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014

7590 comentarii 1 2 ..... 878889 ..... 252 253 Înainte ›
0
07-01-2015, ora 12:56
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Pai dc Satan a fost discipol al lui Dumnezeu, normal ca El l-a creeat.
0
07-01-2015, ora 12:58
david27
Nu este medic/terapeut
david27
@kolya:Dar cine a spus ca vei fi singur acolo? Vei fi inconjurat permanent de fiinte alcatuite din lumina si de dragoste neconditionata.Dragostea nu se rezuma la sex.Uitam care este scopul principal al sexului, pe pamant, acela de a procrea.:)
0
07-01-2015, ora 13:01
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@David: Exact. Daca n-ar fi rau, ai avea de ales intre bine si...bine. Daca n-ai simti si experimenta raul, atunic de unde ai sti ce inseamna binele, cum arata, cum se manifesta, ce gust are? Sa zicem ca ai manca inghetata toata viata. Apoi intr-o zi ti se ofera o gura de bere. Fie ti se face scarba si te intorci frumusel la inghetata, fi iti place berea si o sa vrei s-a bei pe toata, fie iti va placea in continuare cel mai mult inghetata cea dulce, dar vei dori sa mai si savurezi o bere amara din cand in cand.
Stapanul Satan sau Ingerul Decazut este tot creatia lui Dumnezeu, fara doar si poate. Prin urmare, Dumneyeu l-ar putea nimici intr-o clipita. Dar Dumnezeu isi iubeste si isi recunoaste toate creatiile sale, inclusiv Antihristul.
Existenta Raului are un triplu rol in echilibrul universal: pe de o parte, asigura pedeapsa eterna pentru cel ce greseste si insista si prospera in greseala, pe de alta parte e un soi de puterea exemplului: uite ce-o sa patesti daca urmezi calea raului pana la capat si nu te indretpi catre lumina, iar cel de-al treilea rol consta in oferirea posibilitatii omului asupra liberului arbitru, dac n-ar fi rau ai avea de ales intre bine si nimic, ar fi la mintea gainii ce-ai alege, sau daca asta ar fi considerata drept alegere.
0
07-01-2015, ora 13:05
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@David: Aoleu frate David, te pregatesti pentru calugarie. Pai cum sa faci bre sex doar ca sa procreezi? Pai nu suntem noi singura specie de pe planeta care facem sex de placere? Carora ne place sa facem dragoste?
0
07-01-2015, ora 13:17
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Eu cred ca Satan a fost creat de la inceput, de catre Dzeu, sa fie rau, sa ispiteasca omul, la fel cum un virus informatic e creat uneori, pt. a testa securitatea unui sistem de operare, pt. a testa eficienta programelor antivirus, sa ajute in imbunatatirea sau chiar perfectionarea lor.:) Ca idee, orice sistem de operare bazat pe linux, e mai sigur din punct de vedere al posibilitatii infectarii, daca nu chiar imun, decat sistemul de operare windows, tocmai pt. ca este scris mai bine, este un cod mai bine gandit, mai perfectionat.:) Practic, pe linux, nici nu ai nevoie de program antivirus, daca ai grija ce aplicatii instalezi, adica sa fie de la surse sigure.Linux-ul niciodata nu se viruseaza fara ca utilizatorul sa-si fi dat acordul asupra instalarii unui program malitios.Pe cand la windows, virusul patrunde fara ca utilizatorul sa fie instiintat de un posibil pericol, asta daca nu e instalat niciun program antivirus.Daca aveti telefoane care ruleaza android sau ios(apple), nu aveti nevoie de aplicatii antivirus, pt. ca aceste sisteme de operare mobile sunt bazate tot pe linux.Toate serverele pe care sunt stocate informatiile de pe net, ruleaza distributii linux.
0
07-01-2015, ora 13:22
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Kolya, deci tu ai fi trist daca nu ai mai putea face sex in Rai, sa inteleg?Desi vei fi inconjurat de cel mai pur sentiment de dragoste posibil? :))) Daca ai suferi macar o secunda de anhedonie, ai vedea ca dragostea e cel mai de pret sentiment al omului.Placerea temporara data de sex in sine, nici nu se compara cu sentimentele care pot exista intre doi oameni.Exista cupluri care prefera sa petreaca cat mai mult timp impreuna, sa traiasca acea dragoste pura, mai mult decat sa faca sex.Sexul e ceva ce se consuma repede.
0
07-01-2015, ora 13:32
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@David: Eu nu vorbeam despre sex. Sexul e o nevoie fiziologica, punct.
Eu ma refeream la a face dragoste, din iubire. Adica a face dragoste cu jumatatea este parte din intregul care se numeste iubire. Mai mult decat atat, devreme ce Raiul imi pare interzis, trebuie sa ma aleg si eu cu ceva, nu?
0
07-01-2015, ora 13:38
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Te alegi cu placeri temporare.Trebuie tintit ceva mai sus, ca sa fii cu adevarat fericit in viata.:)
Ai auzit de sex tantric?:))
0
07-01-2015, ora 14:05
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
David, tu practici yoga?
0
07-01-2015, ora 14:13
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@David: Cum am mai zis, sexul e parte din intregul care se numeste iubire.
Iar acolo unde exista iubire, se face dragoste, nu sex.
0
07-01-2015, ora 14:16
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Catalina: E o chestie si ce zice David cu sexul tantric. Adica facem dragoste pana la jumatate, apoi ne sculam, facem o cafea, aprindem o tigara, apoi iar o mai punem de mamaliga, apoi iar pauza si tot asa...
0
07-01-2015, ora 14:25
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
:)), ce aiureala e asta?
Si ce are in plus fata de normal?
0
07-01-2015, ora 14:30
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Catalina: Pai e destul de simplu, o partida de sex tantric paote sa tina 4 ore :))
0
07-01-2015, ora 14:32
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Asta daca barbatul reuseste sa se abtina..
Totusi, mie personal nu mi-ar place.
0
07-01-2015, ora 14:36
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Katalyna parca ai anuntat si tu serviciul de ecarisaj de pe forum sa-l ia pe maidanezul asta care latra la toata lumea care trece pe aicea, dar vad ca l-au lasat pt ca desi latra nu musca ! :) A incercat sama muste de cur pe mine de vreo 2 ori (injuraturi in privat) dar nu i-a mers pt ca am experienta cu javrele ! :)

In legatura cu Satan el a fost conducatorul cele de a treia osti (din cele 9 existente initial) de INGERI, dar care s-a rasculat impotriva Creatorului si in acest fel ingerii s-au transformat in dracusori, iar seful lor in intrigantul principal care a ispitit=o pe 'isteata' de Eva ! De asta nu trebe sa dam mare importanta si sa ne bazam pe gandirea feminina in mai nici o ocazie, cum s-a dovedit de fapt si pe aicea ! :) Pentru ca au minte slaba si se tin numai de uneltiri, comploturi si razbunari ! :))

Ingerii sunt cei mai mici in ierahia puterilor ceresti dar ei sunt cei care vin in contact direct cu oamenii, deci trebuie sa avem mare, mare grija (discernamant, trezvie) caror influente si ganduri le dam curs, pt ca slujitorii lui Satan urmaresc sa castige de partea lor cat mai multi adepti (chiar si fara stirea si consimtamantul lor), p[t a putea avea castig de cauza in virtuala si viitoarea confruntare cu celelate puteri ceresti si sa-i ia locul lui Dumnezeu, dar care este o 'confruntare ' cu final previzibil !
Celelalte puteri ceresti sun tcam asa :

'Sfântul Dionisie a realizat o clasificare a îngerilor, întemeiată conform Vechiului Testament, în nouă trepte care se despart în trei grupe mai de câte trei coruri sau ranguri care alcătuiesc ierarhiile secundare:

I. Tronurile, Heruvimii şi Serafimii;

II. Stăpâniile, Domniile şi Puterile;

III. Începătoriile, Arhanghelii, Îngerii;

Ordinul Arhanghelilor, prin poziţia sa centrală în ierarhie, este legat atât de Începătorii cât şi de Îngeri, în mod egal. Aceştia primesc pe scara ierarhică Lumina Divină prin intermediul Începătoriilor (ordinelor primare) şi o transmite Îngerilor cu bunătate care la rândul lor, transmit Lumina Divină oamenilor.

Arhanghelii sunt mai mari peste îngeri, reprezintă emisarii cei mai înalţi între Divinitate şi umanitate dar şi invers. Terminaţia "-el" a cuvântului arhanghel semnifică "fiinţă strălucitoare". Conform credinţei iudaice, există doar 4 arhangheli iar creştinătatea recunoaşte doar 7 şi au rol de veghe asupra oamenilor. Cei mai cunoscuţi arhangheli sunt Arhanghelul Gabriel si Mihail. Arhanghelul Gabriel a vestit naşterea lui Ioan Botezătorul şi a adus Sfintei Fecioare Maria vestea că va naşte pe Fiul lui Dumnezeu, iar Arhanghelul Mihail a alungat din Cer prin război pe Balaurul (Satana, Diavol) şi se pare că tot el va suna trâmbiţa din urmă la Judecata de Apoi. Ceilalţi Arhangheli sunt: Arhanghelul Gabriel, Arhanghelul Jophiel, Arhanghelul Metatron, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Rafael, Arhanghelul Samuel, Arhanghelul Uriel, Arhanghelul Zadkiel...'

Asa ca aveti grija caror ganduri si fapte le dati curs, pt ca nu toate sunt bune, iar IN AFARA BISERICII NU EXISTA MANTUIRE, asta o spun in special pt maidanezul-sef :) care se crede credincios dar se opune dogmei ortodoxe si ascultarii de preoti, ceea ce este o inselare tot de origine draceasca, chiar mai periculoasa(prin perversitatea si finetea ei) decat 'alegerea' lui Kolya sa spunem, care este oarecum 'asumata' !

La multi ani Ionilor si Ioanelor cu ocazia Soborului Sfantului Ioan Botezatorul, care dupa cuvintele Mantuitorului a fost 'cel mai mare barbat nascut din femeie' !
0
07-01-2015, ora 14:47
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Multumim, Steve pt informatii.
Se pare ca esti tare in domeniu, dar uiti un mic amanunt:
"Iubeste-ti aproapele asa cum te iubesti pe tine" iti spune ceva?!
Si daca da, de ce tot arunci cu pietre in unul si in altul?!
Ori esti credincios, ori ba! Ori incerci sa tii cont de toate invataturile crestine, ori nu!
Tu esti bun la teorie, practica insa te omoara.
0
07-01-2015, ora 15:26
david27
Nu este medic/terapeut
david27
@katy: Nu practic yoga, dar nu sunt impotriva celor care practica.Cred ca orice forma de meditatie e benefica, inclusiv rugaciunea, care e tot o forma de meditatie.:)

@kolya: Ideea nu e sa tina ore intregi, ci sa fii implicat trup si suflet. :)

@stevens: Why so serious? Eu cred ca tu n-ai mai ciocanit-o de mult, de esti asa nervos...Relax dude! Nu renunta la ideea cu Craciunita, ai mare nevoie de asa ceva... :))
0
07-01-2015, ora 15:28
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
E clar, este foarte, foarte..incarcat dl Steve, mai are putin si explodeaza hahahaha
0
07-01-2015, ora 15:35
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Nici sa nu ne mire faptul ca femeia a fost vazuta drept "cauza tuturor problemelor" si inferioara barbatului, in Vechiul Testament...doar autorii scrierilor au fost cu totii barbati.:)) De asta probabil si Stevens crede neconditionat in toate aberatiile din Vechiul Testament, fiindca se pupa cu gandirea lui de misogin, pt. el lucrurile scrise acolo au sens.:)))
0
07-01-2015, ora 15:38
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Si asta, dar eu sunt convinsa ca are ideile astea si in urma vreunei deceptii.
Poate chiar din copilarie, sau adolescenta.
0
07-01-2015, ora 16:00
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Nu are nici o legatura una cu alta, pur si simplu asa gandesc eu si sunt consecvent in atitudine inclusiv cu sora-mea si mama mea (48 respectiv 78 de ani) pe care le critic sau chiar le cert de cate ori e nevoie, pe frate-meu l-am facut psihotic cand am considerat, desi e un om cu mari raspunderi (are vreo 40 de angajati proprii), deci n-am menajat si n-am pupat in fund pe nimeni niciodata si cu orice risc ! Deci tratez pe toata lumea ca pe propria mea familie, mai mult de atat nu pot !
Se mai intampla sa gresesc si atunci normal ca imi cer scuze, dar se intampla destul de rar !

Asta cu iubirea neconditionata, dumnezeiasca pt oameni atei sau care chiar urasc biserica, n-are absolut nici un sens va dati seama ! O folosesc mai mult oamenii vicleni care incearca sa-si ascunda defectele si sa incurce pe naivii care aduc subiecte spirituale in discutie, dar pt ei e o simpla lozinca auzita pe care o folosesc smechereste ! Oricum eu nu urasc oamenii ca entitati ci doar ca si caracter si defecte evidente, stridente pt mine la un moment dat ! Si a da un sfat bun celui care greseste este si o obligatie crestineasca pana la urma ! Metoda e pur personala ! :)

Asa ca ma p..sh pe toti blasfemiatorii (deci nu ateii), ca sa nu existe nici un dubiu sau asteptare gresita in privinta modului meu de gandire, crestinesc original zic eu ! :))
0
07-01-2015, ora 16:02
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Steve e tare in orice domeniul, n ati observat ca el stie tot.

Cata sunt ok, aseara a vorbit mama mea cu doc mea la telefon si i a spus ca nu stie daca am tulburarea bipolara, dar ca s-ar putea..Eu nu cred intr un singur diagnostic, cum sa fiu eu ca altii?Mi se pare ca fiecare om e cu boala lui, nu exista una care sa i defineasca pe mai multi...

In rest sunt ok, nu prea fercita, am o stare de nepasare totala de tot ce e jurul meu si de toate:))E ciudata rau starea asta, nu mi place, dar macar nu mai fac crize.

Ce ziceti?Ne punem pozele noastre :D?
0
07-01-2015, ora 16:06
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Aoleu, Andreea, tu poti totusi sa iti dai seama daca te incadrezi la bipolara, coincid simptomele?
E destul de simplu sa iti dai seama.
Totusi, eu nu cred.

Steve, dar de tine ce ne poti spune?
La defecte ma refer.
Ai vreunul pe care sa il recunosti?
0
07-01-2015, ora 16:12
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Daca te-ai infuriat, ia o pauza si serveste un pahar cu apa.:)
0
07-01-2015, ora 16:31
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Am avut o perioada de doua saptamani in care eram foarte euforica, ma trezeam la 3 noaptea de fercire si le ziceam alor mei ca mie imi place foarte mult la scoala si viata.Dupa care n am dormit 24 de ore de entuziasm ca cica eu ma duc la scoala (eu in mod normal urasc scoala)si in alea doua saptamani am slabit 4 kg, stateam numai plecata de acasa, vorbeam incontinuu numai eu, nu lasam pe nimeni sa vorbeasca si nu puteam sta jos pe scaun sau in pat deloc, nu oboseam absolut deloc...Doamna doctor de aici o fi tras ea concluzia asta, banuiesc, pt ca eu in rest si cam toata vara am dormit foarte mult, n-am iesit din casa aproape deloc, deci nu era starea mea normala aia
0
07-01-2015, ora 16:46
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Dar starea aia a fost un eveniment izolat, sau s-a mai repetat?
0
07-01-2015, ora 16:49
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Stevens, inseamna ca te pishi chiar pe Iisus Hristos, ca si el a fost tot un blasfemiator, asa e vazut de evrei.Masoara-ti cuvintele! Nu ce bagi in gura spurca pe om, ci ce iese pe gura!
0
07-01-2015, ora 16:56
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
David, stimabilul Steve s-a enervat teribil, fiind contrazis de toti participantii topicului.
Asa ca, "domn " fiind cu o educatie aleasa, si-a dat arama pe fata si a inceput sa vorbeasca asa cum stie el la coltul cartierului.
N-ai ce-i cere, dupa cum vezi bine. :)
0
07-01-2015, ora 17:03
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Nu, a fost doar o data doua saptamani atat.
0
07-01-2015, ora 17:06
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Cum Andreea, spui ca urasti scoala, dar vrei sa dai la medicina?E un fel de paradox.:) Urasti scoala dintotdeauna, sau de cand ai problemele pe care le ai?Sau urasti doar anumite materii?

Si hai totusi sa ingropam securea razboiului...
Adaugă un comentariu / răspuns
7590 comentarii 1 2 ..... 878889 ..... 252 253 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: