In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice

349 comentarii 1 23 ..... 11 12 Înainte ›
0
21-10-2009, ora 17:26
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Pai, Nick... mi-as pava drumul... cu... bubu08 şi FYF... dar nu se merita nici macar sa calc pe ei cu cizmele pline de noroi, mi le-as murdari mai dihai de-atat !. :D
Doamne, ce lume nebuna... Nu te mai pune la mintea lor (aoleu, am zis "mintea lor" ?!), ca te incarci negativ, si nu meriti asta. Lasa-i in durerea lor...
Maurica... prozac ?!... =)) Mai bine sunatoare !!! suna mai bine !!!
Am plecat la serv. Ne mai intalnim noi! Numai bine ! Si sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa avem parte de cat mai multi OAMENI prin jurul nostru, ca restul. vai de ei...
0
21-10-2009, ora 18:31
197720
Nu este medic/terapeut
197720
mr.nick ti-am trimis si eu un mail nu am primit nici un raspuns de la tine.
0
21-10-2009, ora 19:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată dnă Maurica,

Nu vă recomand asocierea dintre Calmepam şi tinctură de sunătoare sau Remotiv. Luaţi mai întâi Calmepam aşa cum v-a recomandat medicul pentru a scă pa de Rivotril, apoi reduceţi doza tot cum vă spune medicul pentru a elimina şi Calmepamul şi după puteţi lua doar tinctura de sunătoare care este arhi-suficientă! NU este o tragedie dacă înlocuiţi Rivotrilul cu Calmepamul, dar aveţi totuşi grijă, Rivotrilul de de cel puţin 10 ori mai puternic decât Calmepamul.

Dnă Tania62, offfffffffffffffffffff, săracii, Dumnezeu să-i ierte! Eu chiar am vrut sp-i fac un bine acelui băiat, dar văd că am vorbit în chineză că nu a înţeles nimic, ba mai mult, le-a povestit şi amicilor lui şi a ieşit ce aţi citit...serviciu uşor...

197720, am să-ţi răspund cel târziu mâine, pentru că mai am aproximativ 6 mail-uri de citit. Nu am timpul necesar sa-mi fac şi treburile personale, să rsp şi pe forum, să verific şi mail-ul, să rsp la mail-uri etc. Vă rog să mă înţelegeţi. Mulţumesc anticipat!

O seară bună, noapte bună şi vise plăcute. Numai bine!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
21-10-2009, ora 20:11
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Scuze Mariuca pt ca nuti-am raspuns! Am lucrat si am fo f ocupat zilele aceste! Tratamentul incepe sa-si faca efectul cu 5 htp+omega3+ spirulina! Nick m-a sfatuit la 3 cps pe zi, eu initial am luat 2 cps cam o saptamana! Dar sa stii ca dupa 10 zile asa vin rezultatele! In primele zile esti cam deprimat un pic...si eu nu te sfat sa iei dimineata...mie imi da ameteala si somnolenta! incepe una -doua capsule seara intai! la mne asa a mers...pt alte detalii Nick te poate ajuta! Poti incerca pt problema ta si "the Linden Method" ! Merge iti va schimba felul de a gandi despre problemele tale!
Succes ! Doamne ajuta!
Cu respect,
Silviu
0
21-10-2009, ora 22:03
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Multumesc Slik.sunt fpoarte derutata pe moment.Inca mai am ceva tratament alopat de care trebuie sa scap treptat si apoi voi incerca si eu sa merg pe naturist.Nick e un dragut si mi-a dat multe sfaturi, dar cred ca si pe el l-am derutat, am impresia ca nici eu nu mai stiu ce vreau, de fapt nu ca nu stiu ce vreau ci ca nu stiu ce si cum sa fac sa fie mai bine.Oricum iti multumesc mult de tot si mai tinema la curent cu evolutia starii tale.Multa sanatate si o seara linistita iti doresc,
Maurica


Nick,
Multumesc si tie, am sa iau calmepam si treptat am sa incerc sa scap de el apoi voi lua tinctura de sunatoare asa cum mi-ai spus.Imi mai recomanda de la plafar o doamna draguta si amabila depress A insa nu stiu cat este de eficient.asa recomandarile de pe ambalaj sunt incurajatoare, dar,...nu stiu nimic mai mult despre acest medicament care contine sunatoare, ciubotica cucului, gentiana, si inca ceva parca tataneasa.Numai bine la toata lumea si o seara si o noapte linistita.
Maurica
0
26-10-2009, ora 17:12
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Nick, Te rog daca ai timp si rabdare si/sau dispozitie, sfatuieste-ma cum sa reduc rivottrilul, , treptat sa scap de el
Multumesc, multa sanatate si Domnul fie cu tine mereu.
Maurica
0
28-10-2009, ora 15:50
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Oameni buni, unde sunteti toti? Unde ati disparut ?Nick, Tania, Slick, ce faceti?
Nu mai vb nimeni cu mine?
Va simt lipsa,...
Mauirica
0
28-10-2009, ora 16:08
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
=)) =)) =))
Hopa si prietenii !!!! Suntem pe-aici, pe-aproape !...
Parerea mea (pana intra Nick) : cum sa reduci rivotrilul ? cu autosugestie, zambete, plimbari cu cei dragi, ... rasfata-te cu ceva bun... ti-am mai zis eu ! Cand te supara cineva, inchide ochii si numara-n gand pana la 10, bea cateva guri de apa, si vezi ca nervii s-au mai estompat. Nu mai lua totul in seama - spune-ti ca tu contezi cel mai mult pentru tine! si asa si trebuie sa fie! Si incearca sa decupezi din pastila aia in fiecare zi cate putin, sa reduci doza incet-incet, si sa treci apoi la extractul de sunatoare... si sa incerci din toate puterile sa te simti mai bine. Nu lasa totul doar pe umerii medicamentelor ! Lupta si tu !~ Noi suntem langa tine ! ;)
Pa-pa! Ne gasim pe mess, cand pot sa intru, ca acum sunt la serv si nu pooooooot !!!!!
0
28-10-2009, ora 17:19
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Multumesc Taania, am sa tin seama de ce mi-ai spus.Foarte important, e adevarat, trebuie sa-mi impun ca eu contez cel mai mult pt mine, desii suna putin cam egoist, insa date fiind circumstantele, asa trebuie sa gandesc.Nu am sa uit asta.Te pup dulce.te astept pe mes cand poti intra.pooooppppppppppppp,...!!!!
0
28-10-2009, ora 21:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna,

Am să accesez mâine topicul pentru a vă recomanda cum să reduceţi gradat clonazepamul, acum mă împiedică starea de rău; mulţumesc pentru înţelegere! Toate cele bune.
0
28-10-2009, ora 23:01
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Buna seara Nick,
Imi pare foarte rau sa aud ca nu te simti bine.Si ma gandesc ca e nedrept, tu care faci atat de mult bine la multi dintre noi.Te inteleg si nu numai atat, am sa ma rog pentru sanatatea ta, pentru ca oameni ca tine mai rar intalnim intr-o viata. Ai grija te tine, multa sanatate iti doresc o seara linistita si Domnul Dumnezeu sa te aiba in paza lui.
Maurica
0
29-10-2009, ora 16:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna,

Eu îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru stările de rău, au şi ele menirea lor - m-am obişnuit cu ele, aproape că sunt unele dintre cele mai bune prietene ale mele - ca să înţelegeţi mai bine ce doresc să vă transmit vă scriu un mic paragraf din cartea - "Bolile şi credinciosul", aşa veţi înţelege mai multe!

"Oare toate bolile se datorează păcatelor noastre? Dacă, de obicei, aceasta este cauza, totuşi nu este singura. Există şi alte cauze.
Uneori DUMNEZEU îngăduie o boală ca o pedagogie şi ca mijloc de a-i sfinţii pe fii Săi cei iubiţi (adică pe oamenii bine plăcuţi Lui). Potrivit celor spuse de Sfinţii Părinţi, există boală pe care o ingăduie DUMNEZEU pentru a fi încercaţi, iar această încercare este trimisă pentru a ne arăta vrednici de a fi fii ai Lui Dumnezeu; căci omul care nu este încercat de ispită rămâne fără experienţă şi necopt...Pe când cel care este ispitit în primejdii devine încercat. "Incercarea duce pe om la nădejde, iar nădejdea nu ruşinează pe cel ce o are". În aceste cazuri omul, prin RĂBDAREA pe care o arată, dobândeşte răsplată cerească.
HRISTOS ne adevereşte că orice credincios, atunci când are roadă duhovnicească, este tăiat ca viţa de vie, ca să aducă şi mai multă roadă, iar dacă se va face o astfel de tăiere la mlădiţele viei celei înţelegătoare, aceasta nu se va face fără durere...De altfel, cu durere şi întristări ne ceartă milostivul nostru DUMNEZEU...Dar această mică încercare ne face fericiţi, deoarece aduce cu sine dumnezeiasca înţelepţire, martor fiind proorocul David care spune: "Fericit este omul pe care îl vei certa, DOAMNE".
DUMNEZEU este dragoste şi modurile pedagogiei Sale săvârşită asupra omului sunt minunate şi nespuse. Stareţul Paisie Aghioritul, atunci când a fost întrebat de ce DUMNEZEU unor oameni le dă multe încercări, iar altora nu le dă niciuna, a răspuns: "Ce spune Sfânta Scriptură?" - "DOMNUL "ceartă" pe cel pe care-l iubeşte". Un tată, de pildă, are 8 copii. Cinci dintre ei stau lângă el, iar trei pleacă de acasă şi nici nu se mai gândesc la el. Dacă cei care stau lângă el fac vreo neorânduială, tatăl lor îi trage de urechi sau le dă o pălmuţă, iar dacă sunt cuminţi, îi mângâie şi le dă o ciocolată. În timp ce aceia care sunt departe nu primesc nici mângâiere, dar nici palmă. Tot astfel face şi DUMNEZEU. Oamenilor care sunt lângă EL şi celor care au intenţie bună, dacă greşesc puţin, le dă câte o pălmuţă şi astfel îşi achită datoria, iar dacă le dă mai multe, ei depun în casieria cerească, însă celor care sunt departe de Dumnezeu, EL le dă ani îndelungaţi pentru a putea să-şi îndrepte greşelile prin apelare la Taina Sfintei Pocăinţe (Spovedanie) şi prin canonisire corespunzătoare."

Acum ce părere aveţi după citirea acestui paragraf???? DUMNEZEU este MINUNAT şi eu îi mulţumesc că-mi dă, ce-mi dă, mai ales întristări!


În altă ordine de idei, spuneţi-mi vă rog care este doza de Rivotril pe care o luaţi acum şi de câte ori pe zi? Alt medicament mai luaţi? În funcţie de rspp dvs. vă voi sp cum să reduceţi şi să eliminaţi clonazepamul (eliminarea se va face la final, adică în ultima zi)...vă pup dulce şi vă doresc o zi minunată!

Dnă Tania62, îmi place de dvs., sunteţi tot timpul jovială, bv, vă felicit. O zi bună şi serviciu uşor! Vă pup dulce şi pe dvs. ;)))


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
29-10-2009, ora 17:25
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Draga Nick,
Ai mare dreptate, uite eu din pacate nu am privit lucrurile prin aceasta prisma, ai mare dreptate DUMNEZEU este MINUNAT !!! Sincer acum ca mi-ai deschis ochii, simt o mangaiere in suflet si o si mai mare apropiere de EL.Adevarat este ca toti gresim si e drept ca EL sa ne certe, asa cum crede de cuvinta.
Ma mangaie si-mi alina starea, faptul ca stiu acum de ce trec prin aceste incercari, ma gandesc ca sunt aproape si eu de DUMNEZEU si EL imi permite asta, cu toate pacatele si greselile mele si am sa-i multumesc pentru asta in fiecare zi.Si iti multumesc si tie, pentru ca m-ai facut sa inteleg acest lucru.


Referitor la Rivotril, in momentul de fata iau doar trei sferturi pe zi, dimineata, pranz, seara, ditr-o pastila de 2 mg.seara insemnand ora 18, 00.Apoi iau o jumatate de pastila de calmepam, seara inainte de culcare, ma linisteste foarte bine, mai bine decat rivotrilul.Nu mai am aproape deloc stari de anxietate, insa sunt foarte obosita, simt o oboseala sfasietoare la orice efort pe care trebuie sa-l fac, mai ales in prima parte a zilei.Seara totul e ok, perfect normal.Vesela, dinamica, puternica,..dar acest lucru imi creaza dificultati de adormire.Cam asta ar fi, am luat cu mine din Romania extract de sunatoare si Depress A, care contine sunatoare, gentiana, ciubotica cucului, tintaura si schinduf.Pe ambalaj scrie ca are proprietatile antidepresivelor triciclice, sedativ, tonic al sistemului nervos central, limpezeste gandirea si are efect cicatrizant al ranilor sufletesti (la nivel emotional).Nu am luat inca nimic din astea, astept sfatul tau.
Te pup dulce, si sa ai parte inmiit de binele pe care il faci.
Maurica
0
29-10-2009, ora 21:38
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Da, Nick, de acord cu tine, dar totusi... eu iti doresc sa ai parte de mai putine palme si de mult mai multe mangaieri !!!!
Si tie, Maurica (:P), la fel !!!!
DUMNEZEU ne si incearca, dar ne si iubeste. Trebuie sa gasim in noi curajul si puterea de a trece peste incercari si de a privi mai departe. Banuiesc ca si asteapta asta de la noi. Deci, sa meritam increderea pe care si-A pus-o in noi.
:* :* :* :* :* (stolul de pupicei pentru prietenii mei!!!)
0
30-10-2009, ora 14:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

Dnă Maurica, mă bucur că aţi înţeles ce trebuia să înţelegeţi! Acum, vă voi scrie mai jos schema de renunţare la Rivotril:

- timp de 7 zile veţi lua: un sfert de Rivotril (clonazepam) - dimineaţa şi un sfert la prânz, iar seara o jumătate de comprimat de Calmepam (bromazepam);
- apoi, după acest interval de 7 zile, timp de 5 zile veţi lua: un sfert de Rivotril - dimineaţa, o jumătate dintr-un sfert de Rivotril la prânz şi un sfert de Calmepam seara;
- după aceste 12 zile, timp de 4 zile veţi lua: o jumătate dintr-un sfert de Rivotril - dimineaţa şi la prânz şi un sfert de Calmepan seara;
- după cele 16 zile, timp de 3 zile veţi lua: o jumătate dintr-un sfert de Rivotril - dimineaţa, la prânz nu luaţi nimic, iar seara luaţi jumătate din acel sfert de Calmepam;
- după ce trece şi acest interval de timp (19 zile), timp de încă 2 zile veţi lua: o jumătate din jumătatea sfertului de Rivotril (fracţionaţi cu un cuţit sau cu ceva ascuţit tip lamă) - dimineaţa, la prânz nu luaţi nimic, iar seara luaţi decât jumătate din jumătatea sfertului de Calmepam;
- după cele 21 de zile, veţi mai lua decât o zi, următoarele: dimineaţa veţi tăia puţin din jumătatea jumătăţii sfertului de Rivotril, dar foarte puţin, cât să se vadă, iar la prânz faceţi aceeaşi "manevră" ca şi cu Rivotrilul
( tăiaţi puţin din jumătatea jumătăţii sfertului de Calmepam, dar foarte puţin, cât să se vadă) - seara luaţi o capsulă de Depress A (începând cu cea de-a 23-a zi, puteţi lua 1 cps de Depress A de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de cele 3 mese principale (antedejunal, anteprandial şi antecinal), timp de o săptămână, ca mai apoi să luaţi câte 2 cps de 3 ori pe zi timp de minim o lună; după o lună veţi putea lua doar extractul de sunătoare!)...aceasta este schema terapeutică de renunţare gradată la benzodiazepine şi de evitare a sindromului de sevraj - poate părea puţin complicată, şi este, dar cu ajutor de la Domnul la care trebuie să vă rugaţi în continuare, veţi reuşi să o duceţi la bun sfârşit!

Mulţumesc pt cuvintele frumoase, aveţi grijă de dvs. şi aveţi încredere în DUMNEZEU, vă va ajuta necondiţionat, însă rezultatul va fi şi pe măsura credinţei dvs..


Dnă Tania, palmele sunt mângâieri. Fără durere şi suferinţă nu poate nimeni să spere la Raiul Lui cel preafrumos...bineînţeles că avem în noi mult curaj şi putere (determinare psihică), doar că trebuie să le activăm în totalitate, mai mult de 20% din ele fiind latente, deci potenţiale!

Vă doresc toate cele bune amândurora şi DUMNEZEU să vă binecuvânteze!


Post Scriptum - Mă doare un molar (mă doare chiar şi cu administrare de AINS; am o carie imensă, dar extracţia dentară poate fi realizată doar chirurgical, pentru că molarul are rădăcina în sinus (trebuie refăcut ţesutul astfel încât să fie perfect ermetizat sinusul, altfel risc o suprainfectare letală...în curând voi face o mică vizită la stomatologie, ţineţi-mi pumnii!) Scuzaţi-mi eventualele greşeli morfo-sintactice sau ortografice, m-am grăbit şi sunt şi foarte obosit; mulţumesc anticipat!

O zi minunată şi multă lumină de iubire şi candoare!


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
30-10-2009, ora 18:59
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Buna seara Nick,

Nu voi putea niciodata sa-ti multumesc indeajuns pentru ajutorul tau, pentru sfaturile bune si pentru faptul ca-mi deschizi noi cai de cunoastere a adevarului despre Dumnezeu.Nici nu iti poti imagina cata mangaiere aduci sufletului meu cu vorbele tale pline de duh, cata alinare si incredere imi dai, mie care aici nu am parte de asta, oamenii aici sunt lipsiti de suflet si credinta, nimic nu conteaza pentru ei decat banii si cand spun asta nu ma refer la cei localnici, ci din pacate la romani de ai nostrii.
Ma bucur nespus ca am avut sansa sa dau peste oameni ca tine, ca Tania,..si sper sa ramaneti prietenii mei
mult timp de acum incolo.Dumnezeu sa ne aiba in paza lui pe toti.


Am sa urmez sfaturile tale in ceea ce priveste eliminarea benzodiazepinelor si inceperea tratamentului naturist.

Bafta la stomatolog,.wawwwwwww,..mie mi-e o frica de asa ceva,..dar iti tin pumnii, ai sprijinul meu mental de la 3000 de km de tara.
Pupici muuuuuullltiiiiiiiiiiii ,..milioane,..si toate gandurile de bine.

O seara linistita sa ai,
Maurica



Tania, sper ca macar in seara asta reusim sa vb Te pup si pe tine dulce, dulce de tot...pooooooooooopppp, vb pe mess.Mi-e dor de vorbele tale de incurajare, pe care le spui cu atat de mult
drag, se simte asta, si de veselia ta molipsitoare.
0
30-10-2009, ora 19:26
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Scuze d-na Mariuca, nu prea am avut timp sa intru pe forum! Asta nu inseamna ca nu incerc sa fiu alaturi de dvs., macar si spiritual, cu o rugaciune! Vad ca ati fost ajutata de mr. Nick ! tineti cont de sfaturile lui, pt ca va vor ajuta cu siguranta! Deocamdata sfatul meu este asemanator cu cel al Taniei! inconjurati-va de oameni care va iubesc, ganditi pozitiv, faceti ce va place, rugati-va si va fi bne! rezultatele vor veni, numai sa aveti "putintica" rabdare! NU EXISTA PROBLEME, DOAR SOLUTII! Sa va ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa treceti peste toate incercarile vietii cu bne si soarele sa straluceasca din nou pe strada vietii dvs!
Cu respect, Silviu
0
30-10-2009, ora 19:30
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Nick sa stii ca nu te-am uitat! Ms inka o data pt sprijinul acordat! cu transpiratia s-a mai reglementat treaba! probabil ca era si o reactie de anxietate si in situatii mai stresante transpir mai mult! Tie cum iti mai este, pt ca saracul de tne ne dai sfaturi tuturor, dar pe tne cne te ajuta, nu? Bunul Dumnezeu are grija de tne cu siguranta! Binele pe care il faci ti se va intoarce impatrit! Astept sa mai vbim daca este, cand ai timp desigur! Sa nu ma uiti cu tratamentul( sa-mi spui cand si cum sa reduc doza), mai ales dupa perioada de 1 luna pe care mi-ai fixat-o! Dumnezeu sa ne ajute!
Cu stima si apreciere!
Silviu
0
30-10-2009, ora 20:28
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Nick, "mami de pe forum" zice sa-ti iei molarul de manutza si fuga-fuga cu el la dentist, cat de repede poti !
Maurica, prietenii sunt ca raia... nu mai scapi de ei !!!!! :)) Sunt cu tine si langa tine si cand nu-i vezi sau auzi !
Silviu, bine te-ai reintors ! Ma bucur ca te simti mai bine. Rugaciunile, autosugestia, zambetul permanent ajuta cu siguranta. Va doresc (tie si Mauricai) sa vina cat mai repede ziua in care sa spuneti : gata cu antidepresivele, nu mai am nevoie de ele !
:-* :-* :-* pt toti. Eu "ma bag la somn" (cum zice fiica-mea!) pt ca am avut o saptamana plina si obositoare si... adorm cu capul pe tastatura... si... e cam incomod...
Deci... Nick... rezolva cu molarul ala !
Nooooaaaapteee buuuunaaaaaaa !!!!!!
0
31-10-2009, ora 01:52
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Buna Slik,
Ma bucur ca ai revenit, iti multumesc pentru incurajarile tale, asa cum ii multumesc si Taniei si lui Nick.
Nenorocirea este ca aici nu prea am oameni cu care sa-mi faca placere sa socializez, o am doar pe fiica mea care este foarte ocupata si sotul de asemenea.Si nu ar fi numai asta, dar ei nu nteleg ca voi prin ce trec eu, starile pe care le am, trairile negative amplificate in mintea mea de boala in parte si de felul meu de a fi
pe de alta parte.Asa ca doar voi imi ramaneti, prieteni dragi, chiar daca doar virtual, conteaza foarte mult pt
mine, si nu neaparat pt ca am cui sa ma descarc, ci pt ca primesc incurajari, stiu ca sunt inteleasa, si in felul asta simt ca sunteti aproape de mine.Si pt asta va iubesc pe toti.

Ma bucur nespus ca esti mai bine, deci esti pe drumul cel bun.Mergi inainte, Dumnezeu sa-ti ajute.
Nick este un baiat adorabil, de nepretuit.
Soare mult si la fereastra ta Silviu si cer senin pt tot restul vietii.
Noapte buna, la mine e abia 11, 42 ora, la voi e 1, 42, cred ca dormiti toti.

Sa aveti parte de somn usor, netulburat de nimic, cu vise frumoase, iar dimineata sa va intampine lumina
bucuriei de a incepe o zi buna cu zambetul pe buze si cu credinta in DUMNEZEU.
Pt Tania, Nick si Silviu, pupici multi,.
Ma bag si eu la somn,..vb Taniei,...ca tot nu am reusit sa vb pe mess.
Si cum mai zice ea, , un stol de pupicei, pt prietenii mei, ,
Maurica
0
01-11-2009, ora 16:12
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

Cu mare plăcere v-am ajutat şi vă voi mai ajuta, dnă Maurica! Aveţi încredere în Dumnezeu şi totul va fi bine.

Slick, eu mă simt rău. În curând voi apela - din păcate sau din fericire - la o intervanţie chirurgicală pentru a-mi ablaţiona un molar care are rădăcina în sinus (mă doare foarte rău de 3 zile - suport surerea, dar iau şi AINS). Am probleme şi cu tiroida. Mi se umflă pe dinăuntru, îmi apasă pe corzile vocale, răguşesc etc, iar eu fiind contratenor (sunt obişnuit să cânt) sunt foarte frustrat de disfonie, dar cu ajutorul Domnului în curând voi putea să cânt la rang vocal maxim (trebuie să-mi fac dozările hormonale specifice şi o scintigrafie tiroidiană)...Stai liniştit, nu te uit aşa uşor; tu continua tratamentul aşa cum ţi-am spus şi după o lună ăţi voi spune ce să faci în funcţie de starea ta mentalo-psihică (gândire şi sentimente).

Dnă Tania, sunteţi de groază (pozitivamente)...să vă trăiască fiica! Pup


Numai Bine tuturor şi NU uitaţi să apelaţi prima dată la DUMNEZEU, EL este infailibil şi infinit de bun, milos şi iubitor de oameni! O seară liniştită şi echilibrată;)
0
05-11-2009, ora 13:40
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Multumiri pentru tot Nick ! mai ales pt sfaturi si mail! sANATATE MULTA SI SPER K DUMNEZEU SA te ajute sa treci peste toate! Dna Mariuca sanatate si toate cele bune! O zi buna va doresc!
0
06-11-2009, ora 09:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salut,

Cu mare plăcere, ai grijă de tine şi toate cele bune. Dumnezeu să te binecuvâteze!
O zi bună tuturor;)
0
13-11-2009, ora 21:36
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Salve Mr. Nick! Am nev de aj tau pls! Maine se implineste o luna de cand iau 5 htpul! Ma poti ajuta te rog cu tratamentul? Ce fac, reduc doza si la cat? Iau 2 spiruline a cate 500mg pe zi, 2 omega 3 a cate 500mg( cate una dim si seara) si 2 5 htp seara, cu 1/2 de ora inainte de culcare! Cum sa procedez? cat reduc doza la 5htp? si iau si omega + spirulina in continuare? Multumesc mult si astept rasp tau cu nerabdare!
In rest, Tania, Mariuca, ce mai faceti? Sper din suflet k sunteti bne.Va doresc sanatate maxima si Dumnezeu sa fie cu voi!
Nick, inca o data multumiri si Dumnezeu sa te rasplateasca pt ajutorul oferit!
0
13-11-2009, ora 21:41
197720
Nu este medic/terapeut
197720
slick te rog vreau si eu id tau sau baga=ma in lista ta iuliana_andreea_29 ms vreau sa vb cu tine sa imi zici cum iti merge cu tratamentul pe care il ei tu.
0
14-11-2009, ora 08:14
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Buna dimineata, Slick! Eu sunt bine. Maurica la fel, doar ca ea s-a mutat saptamana asta, si nu prea are timp deocamdata sa intre pe forum. De-abia o mai prind pe mess, dar si-acolo suntem mai mult in contratimp :D Oricum, de cand si-a schimbat "domiciliul" e mai linistita, i-a priit "schimbara aerului". Atmosfera de dincolo era mai apasatoare.
Tu, cum te simti ? Exista o imbunatatire, fata de tratamentul de dinainte ? (adik inainte de ce ti-a recomandat Nick). Sper din toata inima sa fii din ce in ce mai bine ! Pt ca, atunci cand esti bine, si viata ti se pare mai frumoasa si treci aslfel peste obstacolele de tot felul !
Eu am trecut peste depresie altfel. Probabil ai citit ce-am mai scris pana acum. Dar, ori am fost eu o fire mai bataioasa si m-am autoeducat (in sensul ca am refuzat gandurile negre si starile trist), ori a fost o forma mai usoara la mine. Oricum, am avut si eu niste stari urate, cu atacuri de panica si tot ce induc ele... Slava Domnului, am trecut ! Acum am grija mai multa de mine.
O sansa mare ar fi si un tratament homeopat. Eu ma tot razboiesc cu Nick sa urmeze si el ceva in genul asta, pt ca... are o groaza de probleme, care-l macina de ani de zile. Si tare-as vrea sa-l stiu si pe el spre mai bine ! Era cineva pe forum, Scarface (cred ca ai dat de el pana acum, n-aveai cum sa nu dai :)), dar l-au banat niste... doamne, si nu mai poate intra de cateva zile. Mie, cel putin, imi pare tare rau. Am invatat multe de la el, si m-a si ajutat in diverse afectiuni, pe mine, pe ai mei plus ca i-au mai venit pe cap si cativa colegi de-ai mei de la lucru :D. Dar el e un dragut si nu se plange.
Oricum... pe langa tratamentul medicamentos, care te lasa cu atatea sechele, e de preferat ceva homeopat sau naturist !
Iti doresc numai bine !!! Asculta-l pe Nick deocamdata, si mentine-ti increderea in el. Si cauta sa-ti schimbi si modul de a gandi (devino mai vesel, chiar si fara motiv :D. Conteaza mult.)
0
14-11-2009, ora 20:07
197720
Nu este medic/terapeut
197720
frumos mesaj tania62 transmis catre slick iara despre scarfacea si nick am o deosebita stima si respect pentru k ma ajutat foarte mult pentru k si eu trec prin atacuri din astea de panica prin intermediu acestiui site le doresc multa sanatate si tie la fel.
0
15-11-2009, ora 00:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

Slick, spune-mi te rog care este starea ta mentalo-psiho-afectivă din prezent? Ce s-a îmbunătăţit, ce s-a stabilizat şi dacă s-a agravat ceva? După ce îmi vei rsp la întrebări îţi voi mai adresa câteva pentru a evidenţia câteva eventuale cauze subtile...mulţumesc pentru urări, Dumnezeu să te ajute şi pe tine!

D-nă Tania, wooow, sunteţi de groază pozitivamente, logic! :))))))) Vă rog să staţi liniştită, pentru că de săptămâna viitoare voi începe un tratament cu Robinia pseudo acacia CH30 ;)))))))))))))))))))) Vă mulţumesc pentru atenţia pe care mi-o acordaţi, sunteţi "mama de pe forum" ;))))))) Pupici mami... cu siguranţă îi vor debloca accesul pe forum lui Scarface, însă trebuie să-şi revizuiască atitudinea şi să nu mai formuleze răspunsurile ca şi când el, şi numai el, ar fi omniscient. Acesta este motivul pentru care l-au reclamat acele doamne. S-a certat cu ele şi le-a cam făcut. no comment. Fiecare se exprimă în ce mod doreşte, dar să ştiţi că nu numai limbajul vulgar dăunează accesului pe forum, ci şi cel care contravine normelor de echitabilitate şi liberă alegere (când vezi că omul nu doreşte, nu insişti - dacă insişti şi jigneşti vei fi banat). Şi eu am avut o perioadă în care am fost non-stop reclamat (dar din altă cauză), doar că adminul a observat că cei care mă reclamau înţelegeau greşit activitatea mea de pe forum (acei useri credeau că eu fac reclamă unor produse şi că fac profit de pe urmă suferinţei oamenilor...total eronat; acum aş fi avut cont şi sute de milioane la bancă; n-am nici 3 bani găuriţi...părinţii mă întreţin de 22 de ani!!!). Câştig de pe urma ajutorului necondiţionat, dar câştigul este imaterial şi se depozitează SUS, nu jos!

197720, dvs. cum vă simţiţi?

Numai Bine, tuturor!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
15-11-2009, ora 14:17
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Buna, iuliana (andreea), si multumesc pt urare! Imi pare rau ca ai si tu probleme de genul asta ; tine seama de faptul ca autosugestia aduce multe beneficii. Incearca sa treci cat mai repede peste starile negative, peste gandurile negre, priveste doar inainte si foarte rar in urma (mai ales daca nu gasesti prea multe lucruri bune in trecut). Curaj!
Da, Nick - de acord cu tine in ceea ce-l priveste pe Scarface :D. Dar asta-i stilul lui, si probabil ca si paharul lui s-a umplut pana acum - l-au lovit si pe el destui, si n-au fost fair play deloc. Si eu, dac-as fi in locul lui, as evita discutiile in contradictoriu (una la mana, nu mi-as mai face nervi de pomana, doi - cine intelege si vrea sa fie ajutat are puterea de a discerne, trei - iar restul... Dumnezeu cu mila).
Sa fiti sanatosi si voiosi cu totii ! :-* :-* :-*
0
15-11-2009, ora 18:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

Astăzi am avut intervenţia chirurgicală de ablaţiune a molarului. Medicul a fost absolut briliant (este neamţ, îl cheamă Helmut Menzel)...mi-a vorbit aşa frumos, mi-a explicat, a fost inimaginabil de amabil.
Când mi-a făcut anestezia am avut parte de o criză de tahicardie destul de serioasă; pe moment am crezut că este o reacţie anafilactoidă (am antecedente), dar Dumnezeu a fost tot timpul cu mine şi totul a decurs cum trebuia să decurgă!
Intervenţia a durat aproximativ o oră, dar eu am avut senzaţia că a durat doar 5 minute. Parcă mă ţinea cineva în braţe şi mă legăna. M-am speriat la un moment dat din cauza unei hemoragii; am fost pe punctul de a mă îneca cu propriul meu sânge...molarul a fost mai mult decât infectat, a fost suprainfectat...Slavă Domnului că operaţia a fost un imens succes!


D-nă Tania, aveţi dreptate. Ştiu cum este să fii atacat din toate părţile. Eu am avut câteva zile în care am explodat şi m-a certat rău de tot cu un medic de familie. Scarface a folosit cuvinte relativ "uşoare" din punct de vedere accepţional. Eu l-am jignit pe acel medic...am fost mitocan (l-am făcut cretin, imbecil, idiot etc.), dar m-a dus în stare, pentru că m-a făcut bolnav de psihoză (şi nu numai)! (s-a întâmplat cu mult timp în urmă).
Şi mie mi se umpluse paharul, dar mi l-a golit Dumnezeu. După o experienţă fantastic de minunată, m-am schimbat 180 de grade; acum vreau să ajung la 360 de grade şi să evit orice conflict. Aşa voi face, pentru că prezenţa mea pe forum vreau să fie cât se poate de dezirabilă şi dispusă doar să ajute, nu să intre şi-n litigii absurde. Cine va dori să intre în astfel de conflicte cu mine, să aştepte, eu nu voi mai rsp nimănui; dacă voi rsp, voi rsp amabil şi voi mulţumi pentru toate jignirile şi acuzele...
Doamne ajută să i se deblocheze accesul. Salutaţi-l din partea mea (eu nu pot intra pe mess!).

Multă sănătate, tuturor! Pupici/salutări pentru toate/toţi! ;)))
Adaugă un comentariu / răspuns
349 comentarii 1 23 ..... 11 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sufocarea - primul ajutor
  • Leșinul
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Atacul de panică
  • Cum recunoști atacul de panică?
  • Semne că ai putea sa leșini
  • Cauzele leșinului și ce se întâmplă în organismul nostru când leșinăm
  • De ce unele persoane leșină mai ușor decât altele
  • Sincopele cauzate de tulburările de ritm ar putea fi prevenite
  •