Influenteaza antibioticele analizele de sange?
mi-am facut un set de analize si in urma acestora doctorul mi-a prescris Cefuroxima Antibiotic si Rubifenpentru 10 zile.Problema este ca trebuie sa mai fac un set de analize pe care trebuie sa le fac saptamana viitoare date de doctorul ginecolog pt a vedea daca ar trebui sa continui sau nu anticonceptionalele...Ar trebui sa astept sa termin tratamentul cu antibiotice si dupa aceea sa fac aceste analize si daca da..trebuie sa mai astept cateva zile dupa ce termin tratamentul?sau pot sa le fac fara ca antibioticele sa influenteze analizele?multumesc anticipat:*
5 comentarii
e vorba de analize hormonale ce trebuie să faceţi? dacă da, atunci nu sunt influenţate de antibiotice
Am de facut analize la sange..de genul calciu, glicemie, Tgo, Tgp, colesterol, si alte chestii pe care nu le inteleg de pe trimitere..
mai influenţează antibioticul anumite rezultate cum ar fi TGO, TGp nu cred că este problemă dacă faceţi analize- dar trebuie apoi să nu uitaţi să spuneţi medicului ce luaţi şi de câtă vreme= pentru ca să nu interpreteze în mod greşit.
Buna ziua,
Un spray pentru ureche care contine antibiotic poate influenta in vreun fel analizele de BTS (Chlamydia, Gonorrhoea, HIV, Syphilis, Hepatitele, test urina si altele daca e cazul) ? Ma refer aici la Otomize ear spray (contains three active ingredients, dexamethasone, neomycin and acetic acid).
Locuiesc in strainatate si am prins destul de greu programarea pentru aceste analize. Persoana care face programarile mi-a zis ca unele antibiotice pot influenta rezultatul, dar nu stie care si daca iau antibiotic mai bine anulez programarea preventiv.
Va multumesc,
Andrei
Un spray pentru ureche care contine antibiotic poate influenta in vreun fel analizele de BTS (Chlamydia, Gonorrhoea, HIV, Syphilis, Hepatitele, test urina si altele daca e cazul) ? Ma refer aici la Otomize ear spray (contains three active ingredients, dexamethasone, neomycin and acetic acid).
Locuiesc in strainatate si am prins destul de greu programarea pentru aceste analize. Persoana care face programarile mi-a zis ca unele antibiotice pot influenta rezultatul, dar nu stie care si daca iau antibiotic mai bine anulez programarea preventiv.
Va multumesc,
Andrei
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Analizele de sange la un copil de 1 an
- 6analize sange si HVC pozitiv
- 3vreau un raspuns despre analize.. la sange si la urina
- 3urgent!! analize la sange
- 3analize cam proaste
- 4analize de sange
- 5Interpretare analize sange (tiroida)
- 17Interpretarea analizelor
- 3Helicobacter pylori
- 15dupa ce mi-am facut analize la sange, m-am speriat
- 0Analize sange + urina
- 4dureri stomac in timpul antibioticelor
- 5Glanda tiroida
- 1Ajutoooor!!!Prea multe antibiotice?
- 5febra dupa tratament cu antibiotic
- 1Analize sange
- 6Anemie
- 4Tratarea abcesului inaintea unei extractii
- 0Pot lua augmentin în acelasi timp cu coryol și prestarium?
- 0Alcool înainte de recoltare
Mai multe informații despre: analize sange antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: