Intrebare
Dupa ce mi-a intarziat menstruatia 2 saptamani, aseara am avut o scurgere rosie. De ieri pana azi menstruatia mea a fost cum e in ultima zi (adica o scurgere in cantitate foarte mica). Din ce cauza? Daca stie cineva. va multumesc!
3 comentarii
poti fi insarcinata.
daca nu, poate fi o dereglare hormonala
daca nu, poate fi o dereglare hormonala
insarcinata nu am cum sa fiu.ca am facut un test si a iesit negativ. Si daca era sa fiu insarcinata cred k trebuia sa am scurgerea decat o singura data. Vad ca la mine si astazi a continuat scurgerea dar redusa. Cred ca am dereglare hormonala...ori din cauza stresului.. off. Multumesc ca ai raspuns!
"scurgerea decat o singura data""?
cand exista menstruatie peste sarcina nu e neaparat ca scurgerea sa apara doar o data.poate tine pana la 3 zile, slaba cantitativ si inchisa la culoare.
Dar.zici ca nu esti insarcinata deci ar trebui sa mergi la un medic endocrinolog si se va rezolva problema.
Numai bine.
cand exista menstruatie peste sarcina nu e neaparat ca scurgerea sa apara doar o data.poate tine pana la 3 zile, slaba cantitativ si inchisa la culoare.
Dar.zici ca nu esti insarcinata deci ar trebui sa mergi la un medic endocrinolog si se va rezolva problema.
Numai bine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Intarzierea menstruatiei
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 4imi intarzie menstruatia...ce sa fac sa imi vina??
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 2Intarziere menstruatie!!
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 3Posibil sarcina?
- 5Menstruatie intarziata
- 0Sarcina sau raceala?
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 5E urgeeentt va rog!! Nu i vine menstruatia de 2 zile
- 0Insarcinata sau nu?
- 0Menstruație întârziată
- 3Întârzierea menstruatiei
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: