Invega/Parnido/Paliperidona

17-01-2023
Qur
Nu este medic/terapeut
Qur
Buna seara,

Nu gasesc la farmacii Paliperidona (Invega). Aveti idee cum si de unde sa fac rost de medicamente? Maine ma duc sa caut Parnido (paliperidona) sa vad daca gasesc. Am reteta de la doctor si as vrea sa mai cumpar macar 2 luni de tratament pana ajung la doctorul care mi a dat initial acest tratament si sa vorbim despre o schimbare a tratamentului. Inteleg de pe aici ca nu se mai gaseste la farmacii. Multumesc.
2 comentarii
1
17-01-2023, ora 02:09
Arnold7
Nu este medic/terapeut
Arnold7
Se va gasi Parnido, dar din februarie. Luna asta nu a fost pe stoc. NU se scoate Parnido de pe piata. Aveti rabdare mai oameni buni si nu disperati, ma refer la toti care luati paliperidona pe gura, nu injectabila ca se va gasi si nu treceti pe injectie. Ce-i in mana nu-i minciuna. De ce sa fiti dependenti si de cineva care va face injectia? Plus ca luarea medicamentelor va creeaza o anumita disciplina. Daca uitati sa le luati la ore fixe puneti ceasul de la tel sa sune de cate ori e nevoie pe zi sa luati vreo pastila sau mai multe.
1
17-01-2023, ora 02:32
Qur
Nu este medic/terapeut
Qur
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul