Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare

De ceva timp ma confrunt cu o problema, care usor usor, imi distruge toata activitatea sociala. Respiratia mea are un miros urat, care nu poate fi acoperit in totalitate nici de produsele pentru respiratie proaspata (guma, bomboane etc), ba din contra.
Dimineata cand ma trezesc, am limba albicioasa, iar cand scuip, de la baza limbii 'extrag' o saliva galbena. Uneori dupa somn, am in gura un gust acrisor. Am fost la 2 ORL-isti, am facut analize (exudat faringian, doua exudate nazale, helicobacter pylori, doua radiografii SAF, CT cranian) si nu mi-a iesit nimic. Am avut in acelasi timp si secretii post nazale, dar mi-a fost prescris Claritine si s-au mai diminuat. Deseori am in gat o 'flegma' lipicioasa. Mentionez ca respiratia neplacuta este nu numai cand deschid gura, la vorbire, ci si cand expir aerul pe nas, cu gura inchisa.
Ce poate fi?
Multumesc

Cred ca am mai avut raspunsuri de la tine si prin alta parte, cand am intrebat de operatia de deviatie si cauterizarea cornetelor.
Am facut exsudat nazo-faringian pe 7 martie, mi-a iesit stafilococ auriu. Am luat antibiotic 10 zile, conform antibiogramei si am repetat pe 24 aprilie exsudatul: acelasi stafilococ auriu.
Nu imi explic cum poate da un astfel de miros. Sa inteleg ca in mod normal mucozitatile post nazale nu miros, dar se amesteca mucusul cu bacteria in nazo-faringe si de aici mirosul? Daca scap de tot de stafilococ, dispare mirosul indiferent daca mai imi curg secretii posterior sau nu?
Multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 10respiratie urat mirositoare. Ajutor!
- 2Am fost la ORL si mi-a spus ca am rinofaringita cronica
- 42explicatii administrare nistatina si glicerina boroxata
- 2Imi miroase foarte urat gura si cand ma trezesc, si dupa spalarea pe dinti si in cursul zilei
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 2halena
- 3Candidoza bucala. AJUTOR
- 29Pe amigdale i-au aparut ceva alb, ca si cum ar fi candida
- 5stafilococ auriu si candida in gat
- 6candidoza bucala
- 3Probleme digestive...
- 5Lucrare (coroana) portelan mi-a cazut. Mi-a pus-o la loc dar incorect
- 7miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti
- 1respiratie urat mirositoare
- 4saliva cleioasa
- 1Respiratie urat mirositoare
- 4nu am saliva in gura
- 12Sinuzita cronica etmoidala
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Candidoza orala Halena Saliva Limba albicioasa candidoza bucala