Mi-au depistat stafilococ auriu - sotul meu trebuie sa faca tratament?

08-02-2010
LORY 76
Nu este medic/terapeut
LORY 76
buna ziua, in urma examenului cultura secretie col mi-au depistat stafilococ auriu, va rog sa-mi spuneti daca si sotul meu trebuie sa faca vreun tratament in cazul in care este transmisibila aceasta infectie. va multumesc anticipat !
6 comentarii
0
08-02-2010, ora 18:16
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
da, ar trebui sa va tratati amandoi, pentru ca altfel, exista riscul ca dupa ce dvs terinati tratamentul, sotul dvs sa va transmita din nou infectia, iar acest lucru va face ca tratamentul sa fi fost inutil
0
09-02-2010, ora 11:19
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In spitalele de tuberculoza lucreaza mult personal medical care totusi nu se imbolnaveste de tuberculoza.
In spitale in general lucreaza mult personal medical care nu se imbolnaveste in ciuda miilor de boli contagioase, periculoase, a contactului zilnic cu bolnavii.
De la prostituatele infectate cu boli venerice nu se infecteaza decat anumiti barbati.
La fel este la orice alta boala venereica, contagiosa si periculoasa. Numai anumiti indizivi cu anumita predispozitie si cu sistem imunitar slab poate primi daune.
Un copac sanatos nu este dobarat de vant.

Chiar in spitalele de cholera si lepra din India nu se imbolnaveste nici o calugarita sau sora medicala.
Aceste lucruri REALE si BINECUNOSCUTE ne arata in mod evident ca imbolnavirea depinde de sistemul imunitar si de constitutia pacientului si se pot imbolnavi DOAR anumite persoane si nu oricine asa cum
cred doctorii in ciuda realitatii zilnice.

Tratararea paretenerului la astfel de boli este o mare prostie atata timp cat partenerul nu prezinta simptome si ingurgitarea de medicamente fara rost nu vor face decat sa creasca cifra de vanzari la medicamente si va duce la distrugerea sanatatea acestuia. (Cine ia medicamente fara sa fie bolnav?)

In plus daca ar ajuta la ceva aceste medicamente s-ar vindeca multi dar nu se vindeca mai nimeni dupa astfel de tratamente. Forumul acesta este plin de astfel de cazuri !

Combatarea microbilor cu otravuri este o mare inutilitate in medicina si nu duce la nimic bun decat la distrugerea sangelui si a organelor de pe urma tratamentelor.

In loc sa se intareasca si repare sistemul imunitar al pacientului si care este de fapt cauza bolii, acesta este terminat sistematic de doctori in ideea absurda ca asa ar omora toti microbii si deci si sursa bolii.
Daca ramane numai un singur microb in cateva zile vor reapare cateva miliarde si boala revine iar din cauza alterarii calitatii sangelui microbii acestia se vor transforama in niste microbi si mai periculosi.

Tratamentetul inutil al partenerului este o alta aberatie a medicinii - pe langa multe altele i vor duce ca si la tratearea pacientului in sine la rezultate absolut negative.
Dar fiindca medicina nu este in stare sa-si vada greselile facute da vina pe partener daca nu este in stare sa va vindece cu medicamentele date si gaseste mii de motive sa va explice de ce nu va vindecati, dar barna din ochii ei nu o vede.
Tratamentul deci este inutil la amandoi si va ramane inutil.
Vindecarea nu merge decat cu remedii naturiste si homeopate, cu o otrava chimica nu se va intari nici un organism in veci vecilor. Amin.
0
09-02-2010, ora 11:51
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
sistemul imunitar il intaresti in acelasi timp sau dupa ce vindeci infectia, dupa ce inlaturi sursele de contaminare- lucru foarte valabil pentru bolile cu transmitere sexuala, la care daca nu tratezi complet si corect ambii parteneri atunci ani de zile vor transmite infectia de la unul la altul si nu se vor vindeca niciodata: daca ai 2 bolnavi de sifilis intr o familie tratezi doar unul? evident ca nu. si chiar daca nu e sifilis, stafilococul auriu poate produce in timp probleme mai grave la nivelul aparatului genital, mai ales al femeii- si aveti dreptate, mai bine nu s-ar mai trata deloc decat sa lasi sursa de infectie la nivelul partenerului.
0
09-02-2010, ora 15:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu ati inteles deloc ce am spus. Era vorba de partnerul care NU ESTE BOLNAV, ca in cazul de mai sus si tratatat la modul "mai bine ii dam si lui medicamente ca poate e infectat."

Deci dvoastra vorbiti de cu totul altceva mai sus, lucru nicidecum contestat de mine si anume de cazul cand ambii parteneri prezinta simptome.

In medicina se banuie:
1) ca partenerul e einfectat
2) ca medicamentele date inlatura complet infectia (lucru neadevarat, des infectia devine cronica si simptomele schimbate dupa tratement)
3) ca cauza bolii este micirobul cand de fapt acesta este urmarea slabiciunii sistemului imunitar (altel am fi toti bolnavi)
Chiar daca sunt tratatati ambii partneneri boala tot persista ceea ce arata ca toate cele 3 puncte de mai sus sunt banuite in mod gresit de medicina.
Vreti sa va adun cateva zeci de cazuri de acest gen din acest forum ?
0
09-02-2010, ora 18:32
LORY 76
Nu este medic/terapeut
LORY 76
buna seara, am citit ce s-a scris mai sus, doctorul meu mi-a spus ca nu este grav si ca aceasta infectie nu este transmisibila pe cale sexuala, atata stiu. Cum am capatat acesta infectie dumnezeu stie, sant disperata, nu imi era de ajuns ca ma chinui sa am un copil, acum ma confrunt si cu acesta problema
0
11-02-2010, ora 13:35
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Te poti duce la un medic homeopat bun si te poti vindeca. Este singura cale. Daca nu sti pe nimeni intreaba.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Utilizarea irațională a antibioticelor și răspândirea Stafilococului auriu meticilinorezistent
  • Celulele imune pot proteja împotriva infecției cu stafilococ
  • Escherichia coli și Staphylococcus aureus, distruse în lumină de intensitate scăzută
  • De ce vaccinurile antistafilococice nu funcționează la oameni?
  • O combinație de probiotice ar putea preveni sindromul șocului toxic
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  •