Nu pot respira în sezonul rece, începând de toamna pana primavara tarziu
Buna ziua, De ceva vreme ma confrunt si eu cu probleme de respiratie. Mi se intampla doar în sezonul rece, începând de toamna pana primavara tarziu. Am o tuse in gât, tusesc usor, durere in spate in dreptul plămânii și cel mai deranjant am episoade ca nu pot respira (simt ca nu intra aer suficent).am fost la plămâni, alergologie, orl nu au găsit nimic semnificativ ca sa justifice probl.de resp. Dacă s a mai confruntat cineva cu asemenea simptome imi spuneti va rog ce alte investig.ati mai facut?... la ce medic? Sau o interpretare a unui medic pls!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6simt cum respir in partea stanga cateodata.
- 3respiratie greoaie si durere in gat
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 3respir mai mult pe gura, am deviatie de sept?
- 4respir greu pe nas si nara stingă in drept ochiului se formează o presiune cand suflu
- 1Respiratie grea
- 4Probleme respiratori
- 5Respiratie scurta cand stau in picioare - ortodeoxigenare ?
- 1Respiratie Greoaie
- 0Dureri în partea stângă a inimii și respirație greoaie
- 1Respiratie extrem de grea.
- 1Respiratie ingreunata, transpiratii dureri de umeri dar fara febra si fara tuse
- 7Nu pot sa inspir
- 1Dificultate in repiratie si o durere mica in gat
- 11Dispnee - cand inspir simt ca un fel de obstructie care nu ma lasa sa respir pe nas
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 1De ce am des senzații de sufocare, respir greu și simt că nu am suficient aer ?
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: