Parerea unui medic - Postinor 2

Buna ziua, as dori din suflet sa imi dati un raspuns.Am fost plecata doua zile cu prietenul meu in concediu si nu ne-am protejat aceste 48 de h.Am apelat, pt prima data la Postinor 2, pe care am luat-o dupa aceste 48 de h si a doua pilula dupa 12 h.Sunt sanse sa fi ramas insarcinata daca in aceste doua zile am facut de mai multe ori sex neprotejat?
Mentionez ca nu am mai luat aceste pastile, sunt sigure?????
Va multumesc anticipat!
Mentionez ca nu am mai luat aceste pastile, sunt sigure?????
Va multumesc anticipat!
2 comentarii

Este extrem de improbabil sa fi ramas insarcinata, daca, asa cum am inteles, ati luat Postinor DUPA actele sexuale suspecte.

buna seara. domnule doctor a-si dori sa va pun si eu o intrebare. luna trecuta am luat postinor 2.. dupa ce am luat aceste comprimate, pe data de 25 am avut CM. problema intervine in faptul ca am avut contact sexual in timpul menstruatiei, pe 27 iar apoi pe data de 4 ianuarie, momente in care metoda contraceptiva a esuat(prezervativul s-a rupt). acuma sunt in perioada in care ar tb sa am menstruatie, dar din cauza unui calcul pe internet din care reiese ca trebuia sa imi vina pe data de 27 ianuarie sunt ingrijorata. mentionez ca in urma cu doua zile de pe data de 25 ianuarie am niste secretii maronii. am vreun motiv de ingrijorare? pot fi insarcinata? mentionez data ultimilor cicluri menstruale:24octombri 23 noiembrie, 26decembrie. va rog astept un raspuns. multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta cu Postinor 2 - informatii
- 4Postinor-ul
- 2am nevoie d un raspuns va rog!!
- 2nelamurire postinor:((
- 2postinor 2 urgent!
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 4postinor 2 si rh negativ
- 5Postinor 2 dupa 26 ore si celalalta dupa 9 ore...
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 3daca iau Postinor si nu stagerez, e vreo problema?
- 4postinor 2 la 59 de ore
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 3Domnule Doctor nu ocoliti va roog!e necesar sa iau postinor?
- 6Efect Postinor = menstruatie intarziata?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 0Menstruatie slaba dupa Postinor
- 2postinor 2
Mai multe informații despre: postinor