Parerea unui medic - Postinor 2

19-09-2008
Tiffany
Nu este medic/terapeut
Tiffany
Buna ziua, as dori din suflet sa imi dati un raspuns.Am fost plecata doua zile cu prietenul meu in concediu si nu ne-am protejat aceste 48 de h.Am apelat, pt prima data la Postinor 2, pe care am luat-o dupa aceste 48 de h si a doua pilula dupa 12 h.Sunt sanse sa fi ramas insarcinata daca in aceste doua zile am facut de mai multe ori sex neprotejat?
Mentionez ca nu am mai luat aceste pastile, sunt sigure?????
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
19-09-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este extrem de improbabil sa fi ramas insarcinata, daca, asa cum am inteles, ati luat Postinor DUPA actele sexuale suspecte.
0
27-01-2011, ora 22:17
cristina927
Nu este medic/terapeut
cristina927
buna seara. domnule doctor a-si dori sa va pun si eu o intrebare. luna trecuta am luat postinor 2.. dupa ce am luat aceste comprimate, pe data de 25 am avut CM. problema intervine in faptul ca am avut contact sexual in timpul menstruatiei, pe 27 iar apoi pe data de 4 ianuarie, momente in care metoda contraceptiva a esuat(prezervativul s-a rupt). acuma sunt in perioada in care ar tb sa am menstruatie, dar din cauza unui calcul pe internet din care reiese ca trebuia sa imi vina pe data de 27 ianuarie sunt ingrijorata. mentionez ca in urma cu doua zile de pe data de 25 ianuarie am niste secretii maronii. am vreun motiv de ingrijorare? pot fi insarcinata? mentionez data ultimilor cicluri menstruale:24octombri 23 noiembrie, 26decembrie. va rog astept un raspuns. multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul