Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
Buna seara,
Sunt nelinistita legata de faptul ca am avut contact sexual neprotejat, cu ejaculare inauntru, in a 4 -a zi a ciclului menstrual. Nu m-as fi ingrijorat daca luna trecuta nu luam prostinor. Mai precis, pe 17 ianuarie am luat pastila contraceptiva de urgenta, in mod corect, faar efecte adverse. Ciclul mi-a venit exact cand trebuia sa imi vina, pe 30 ianuarie, saptamana trecuta. Pe data de 2 februarie am avut acest contact sexual neprotejat... sunt sanse sa fi avut ovulatia atunci sau cumva mai devreme decat ar fi normal? Acum este prea tarziu sa mai iau orice masura.
Astept un raspuns... sunt tare nelinistita. Multumesc mult.
Sunt nelinistita legata de faptul ca am avut contact sexual neprotejat, cu ejaculare inauntru, in a 4 -a zi a ciclului menstrual. Nu m-as fi ingrijorat daca luna trecuta nu luam prostinor. Mai precis, pe 17 ianuarie am luat pastila contraceptiva de urgenta, in mod corect, faar efecte adverse. Ciclul mi-a venit exact cand trebuia sa imi vina, pe 30 ianuarie, saptamana trecuta. Pe data de 2 februarie am avut acest contact sexual neprotejat... sunt sanse sa fi avut ovulatia atunci sau cumva mai devreme decat ar fi normal? Acum este prea tarziu sa mai iau orice masura.
Astept un raspuns... sunt tare nelinistita. Multumesc mult.
2 comentarii
In mod normal in ziua a 4 a menstruatie se spune ca nu mai esti fertila, inainte de ciclu cu 7 zile si dupa ciclu alte 7 zile asta e testata dupa metoda calendarului, uite de exemplu in cazul meu cu un ciclu regulat, sex neprotejat cu ejaculare in mine si administrare de postinor cu efecte adverse provocare de menstra falsa, tot am senzatia ca am simptome de o eventuala sarcina..dar in cazul tau putin spus cel mai bine fa-ti un test de sarcina si mai apoi un eventual control ginecologic
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ceva albicios ca o branza.. se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza?
- 7sex in timpul menstruatiei
- 5exista riscul sa ramana insarcinata?
- 4Am nevoie urgent de parerea unui medic in legatura cu administrarea de postinor 2
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 2Parerea unui medic - Postinor 2
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 4insarcinata?
- 0sunt insarcinata daca am sterilet?
- 0sunt insarcinata?
- 3sarcina posibila?
- 6Sunt insarcinata?!
- 6Care este riscul unei sarcini, daca am folosit metoda coitului intrerupt?
- 20voi ramane insarcinata?
- 1e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 2Sunt insărcinată ?
- 0Poate fi sarcina?
- 2Posibil sa fiu însărcinată.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? postinor ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: