Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
Buna seara,
Sunt nelinistita legata de faptul ca am avut contact sexual neprotejat, cu ejaculare inauntru, in a 4 -a zi a ciclului menstrual. Nu m-as fi ingrijorat daca luna trecuta nu luam prostinor. Mai precis, pe 17 ianuarie am luat pastila contraceptiva de urgenta, in mod corect, faar efecte adverse. Ciclul mi-a venit exact cand trebuia sa imi vina, pe 30 ianuarie, saptamana trecuta. Pe data de 2 februarie am avut acest contact sexual neprotejat... sunt sanse sa fi avut ovulatia atunci sau cumva mai devreme decat ar fi normal? Acum este prea tarziu sa mai iau orice masura.
Astept un raspuns... sunt tare nelinistita. Multumesc mult.
Sunt nelinistita legata de faptul ca am avut contact sexual neprotejat, cu ejaculare inauntru, in a 4 -a zi a ciclului menstrual. Nu m-as fi ingrijorat daca luna trecuta nu luam prostinor. Mai precis, pe 17 ianuarie am luat pastila contraceptiva de urgenta, in mod corect, faar efecte adverse. Ciclul mi-a venit exact cand trebuia sa imi vina, pe 30 ianuarie, saptamana trecuta. Pe data de 2 februarie am avut acest contact sexual neprotejat... sunt sanse sa fi avut ovulatia atunci sau cumva mai devreme decat ar fi normal? Acum este prea tarziu sa mai iau orice masura.
Astept un raspuns... sunt tare nelinistita. Multumesc mult.
2 comentarii
In mod normal in ziua a 4 a menstruatie se spune ca nu mai esti fertila, inainte de ciclu cu 7 zile si dupa ciclu alte 7 zile asta e testata dupa metoda calendarului, uite de exemplu in cazul meu cu un ciclu regulat, sex neprotejat cu ejaculare in mine si administrare de postinor cu efecte adverse provocare de menstra falsa, tot am senzatia ca am simptome de o eventuala sarcina..dar in cazul tau putin spus cel mai bine fa-ti un test de sarcina si mai apoi un eventual control ginecologic
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6postinor...cu intarziere
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 1se poate ramane insarcinata cu contraceptive?
- 2ce este postinorul?
- 5sunt gravida?
- 8Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu.
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 3sunt insarcinata?
- 5in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?
- 3poate fi sarcina sau nu?
- 1sunt insarcinata?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
- 1e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 2e posibil sa fie prietena mea gravida?
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 5Sarcina??
- 0e posibil sa raman insarcinata?
- 6Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? postinor ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: