Penis foarte tare
Buna.am o nedumerire...penisul meu este putin curbat in erectie si pe deasupra este si tare.are forma de banana dar nu asta ma deranjeaza ci faptu ca este tare...ce pot face pt aceasta problema
3 comentarii
Nimic...baniesc ca este asa doar in erectie...ai o viata sexuala regulata ? Apelezi la medicatie sau stimulente afrodisiace? Faci tratament cu ceva anume?
ati zis corect...este asa doar in erectie.si nu foloses sau fac nimic din cele enumerate mai sus...este vreo preoblema daca este asa?
Starea de excitatie determina erectia penisului si intarirea acestuia. Pentru a rezolva problema trebuie ori sa finalizezi actul sexual daca te afli intr-o ambianta intima cu persoana pe care o doresti atunci, ori te masturbezi sau, cum facea un tanar pacient de-al meu care se excita foarte usor, iti stropesti penisul cu apa rece.Cu cat vei inainta in varsta si vei capata experienta iti vei putea controla aceste erectii.Numai bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sunt ingrijorat de o -problema- a penisului
- 111Penis prea mic
- 7Ma doare cand ating penisul
- 4scoarta a penisului
- 8bubite, papule genitale
- 5problema... dubioasa: imi tot apare o depunere albicioasa pe gland
- 40Nu - se rupe ata - HELP!
- 3Usturimi si uscaturi
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 3Dureri de-a lungul penisului
- 7Durere penis, rog lamuriri!
- 4umflatura alba tare pe pielea penisului
- 314 ani si doresc un raspuns daca se poate
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 4Nu pot elibera complet capul penisului
- 7Problema penis
- 2decalotarea penisului
- 24Probleme cu Penisul
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: