Preparat alimentar.Pot/am voie sa-l iau?

Buna ziua.Am cumparat acest produs/preparat si deabia dupa m-am gandit sa va intreb:Daca iau medicatie psihiatrica)Rispolept Consta, Prozac, quetiapina pot sa administrez si acest supliment?Adica exista pericole, contraindicatii, interactiuni daca asociez produsul la medicatia psihotropa?
Preparatul contine:
Compozitie - Doza/cpr - %DZR
Magneziu - 150 mg - 40(DZR)
Vitamina B1 - 0.7 mg - 64
Vitamina B2 - 0.8 mg - 57
Vitamina B6 - 1 mg - 71
Vitamina B12 - 0.5 µg - 20
Se iau pentru adulti 2 comprimate efervescente pe zi.
Practic are magneziu(sulfat de magneziu)150 mg per comprimat si 4 vitamine B.Scrie ca Se iau 2 pe zi.
Deci am voie sa-l iau?
Un doctor sau un cunoscator ma poate ajuta?
Sa-l iau daca tot l-am cumparat?Sau afecteaza cu ceva?Interactioneaza?Sau pot sa-l iau fara probleme?
Help me.Multumesc frumos
Preparatul contine:
Compozitie - Doza/cpr - %DZR
Magneziu - 150 mg - 40(DZR)
Vitamina B1 - 0.7 mg - 64
Vitamina B2 - 0.8 mg - 57
Vitamina B6 - 1 mg - 71
Vitamina B12 - 0.5 µg - 20
Se iau pentru adulti 2 comprimate efervescente pe zi.
Practic are magneziu(sulfat de magneziu)150 mg per comprimat si 4 vitamine B.Scrie ca Se iau 2 pe zi.
Deci am voie sa-l iau?
Un doctor sau un cunoscator ma poate ajuta?
Sa-l iau daca tot l-am cumparat?Sau afecteaza cu ceva?Interactioneaza?Sau pot sa-l iau fara probleme?
Help me.Multumesc frumos
1 comentarii

Bună seara.
Nu exista interacțiuni medicamentoase cu acest produs. Îl puteți lua fără probleme.
Multa sănătate!
Nu exista interacțiuni medicamentoase cu acest produs. Îl puteți lua fără probleme.
Multa sănătate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Dependenta medicamente antidepresive
- 1Schimbare tratament anxietate ?
- 3Ajuta la ceva medicamentele pentru TOC?
- 4Antinevralgic p cu coaxil/bromazepam
- 31Efecte adverse Cipralex
- 7Intrebare despre romparkin
- 0Am nevoie de răspunsul unui medic - prozac și cipralex pentru anxietate și toc
- 4Dependenta de Xanax
- 30A trecut cineva cu succes de la Rispolept la Abilify?
- 3Gura uscata
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 37Va rog ajutor! Iau efectin, anxiar, abilify - nu simt nicio diferența
- 4Criza olanzapina
- 25HTP cu Abilify merge?
- 10Anxietate dimineața la trezire si insomnie
- 7Olanzapina
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 2Tratament psihiatric
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: