Probleme sexuale!

17-06-2017
vas88
Nu este medic/terapeut
vas88
Am 21 de ani și simt nevoia sa fac sex! Cand trec pe langa o femeie imbracata provocator simt un puternic stimulent sexual! Am ajuns sa nu mai pot sta in aceeasi incapere cu o femeie imbracata provocator. Imi este foarte greu sa ies pe strada, sa merg la facultate, sa imi desfașor activitatile aducatoare de venit deoarece intalnesc in calea mea femei. Am fost la mai multi psihologi, la mai multi psihiatri si mi-au zis ca nu am nimic, ca e firesc sa ai dorinte sexuale la varsta asta si sa-mi gasesc neaparat o partenera. Mi-au zis ca atunci cand o sa am viata sexuala regulata problemele vor disparea. Problema e ca nu gasesc nici o femeie care sa vrea sa faca sex cu mine. (Sunt dispus sa platesc)
1) Varianta cu prostituate din ziar: am fost de cateva ori, dar te forteaza sa ai un contact sexual foarte rapid, de multe ori trebuia sa inchei inainte de ejaculare ceea ce nu facea decat sa creasca tensiunea sexuala. Plus ca intrai in contact cu persoane dubioase (pesti).
2) Ideea de a plati o fata care sa se culce o noapte cu mine: am incercat cu o fata care stiam ca traieste din asa ceva insa m-a refuzat, deoarece eu sunt dintr-o familie buna, respectabila si se facea de ras ea ca fata (incerca sa creeze imaginea de fata cuminte in ochii rudelor mele).
3) Cu o prietena/ iubita. Am avut zeci de fete cu care am iesit in oras, cu care m-am tinut de mana sau m-am sarutat insa nici una nu a vrut sa faca sex cu mine deoarece himenul trebuia sa ramana intact (ca de...ele sunt fete cuminti). Cu vreo 2 am dormit in acelasi pat...dar imbracati! In prezent vorbesc cu 2 fete care vor sa se casatoreasca in timp cu mine si nu se suporta una pe alta din cauza asta. Insa nu am nici o sansa sa fac sex cu vreuna din ele deoarece parintii lor vor sa le marite virgine. M-as insura si maine, dar parintii lor vor ca fetele sa-si termina intai studiile.
Prin urmare chiar daca toti specialisti mi-au zis ca am nevoie de activitate sexuala ca de aer, sunt constient ca nu se poate. Medicii imi spun: <<Esti destept, frumos si cu ceva bani...E imposibil sa nu se uite o fata la tine!>> Mi s-a spus ca nu am nici o problema sexuala, ci doar ca trebuie sa fac sex. Ca e normal si firesc sa faci sex la varsta asta! Amuzant! Ii dau dreptate, dar sunt constiient ca e imposibil. Nu am cu cine! Am incercat orice varianta!
Acum ca v-am spus povestea mea! As vrea sa stiu daca exista un tratament, niste pastile, care sa estompeze impulsurile sexuale.Cum era bromura in armata! Sunt disperat! Nu mai pot sa-mi continui viata! Nu mai pot sta langa o femeie! Si e grav pentru ca sunt sef de an la facultate, merg la diverse actiuni si am si o activitate antreprenoriala in care interactionez destul de mult cu persoanele de sex feminin!
2 comentarii
0
17-06-2017, ora 20:57
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Salut, Matt!

Am sa fiu sincer si deschis cu tine, ca de la barbat la barbat. Dorinta de a face sex este fireasca, insa dorinta obsesiva de a face sex si de a nu te putea indeparta de acest gand nu este fireasca.

Din punctul meu de vedere, in cazul dorintelor obsesive este vorba despre altceva decat subiectul sau obiectul dorintei. Cu alte cuvinte, tu nu de sex ai cu adevarat nevoie, ci de ceva mai profund de atat. Ma mir ca psihoterapeutii la care ai fost nu au observat acest lucru.

Sunt trei aspecte la care te invit sa te gandesti putintel..
1. Esti dispus sa iti risti sanatatea si viitorul pentru un moment de placere prin a face sex cu prostituate. Merita?
2. Esti dispus sa te casatoresti, doar in speranta ca vei apuca si tu sa faci sex. Merita?
3. Himenul fetelor trebuie sa ramana intact nu pentru ca asa vor parintii lor, ci pentru ca poate te simt ele pe tine ca esti disperat si prefera sa amane momentul. Ma insel?

Recomandarea mea este sa ai rabdare. Masturbeaza-te daca trebuie. Stiu ca nu e acelasi lucru, insa mai elibereaza din tensiune.
Fa psihoterapie cu un psihoterapeut care sa poata vedea dincolo de aparente!
O alta recomandare este sa consulti un medic homeopat. S-ar putea sa te poata ajuta cu ceva remedii.

Iti doresc mult succes, nu neaparat in a face sex, ci mai degraba in a gasi ce iti doresti cu adevarat!

Cu prietenie,
Iosif
0
26-08-2017, ora 09:21
jupan28r
Nu este medic/terapeut
jupan28r
Cred ca presiunea sociala (sexul e azi pe toate pe gardurile) te cam domina. desi "durii" t indeamna sa f*** orice sa stii ca e mult mai important ce conexiune ai cu femeile pe care le cunosti. Vorba cantecului, e vorba de chimie. Ca n-ai avut-o cu unele din trecut, asta e. Dar nici sa ajungi sa vrei sa t casatoresti doar pt sex!!? Cu prostituatele nu faci mare branza pt ca ele sufera de "sindromul Stockholm" - sunt atrase de genul de barbati care le abuzeaza, majoritatea au in trecutul lor drame personale (viol, unele chiar de catre tata etc.), restul pt ele fiind "fraieri". Povestea ta mi-a adus aminte de un fost coleg de-al meu. Si el la inceputuri a avut o prietena care nu a vrut sub nici o forma sa i se daruiasca trupeste si l-a dezechilibrat povestea. pana la urma a cunoscut o tipa cred ca erau virgini amandoi si s-au casatorit..tipa e fata cuminte ea dar nu arata cine stie ce si nici nu are job. Nu vreau sa fiu rau, dar merita?? De asta zic, nu fi dezamagit dak nu ajungi la sex cu prima tipa cu care iesi, "invata" ceva din interactiunea cu ea. E normal sa te excite femeile care arata bine dar rational vbind e greu sa o ai in pat pe una pe care o intalnesti random. Poti incerca in timp sa devii un asa zis "pick-up-artist" si sa-ti asumi riscul sa interactionezi cu tipele care-ti plac. dar trebuie sa ai capacitatea sa suporti situatiile jenante care pot aparea. Bucura-te ca nu ai probleme de trai, bucura-te ca tot ai avut niste interactiuni cu femeile (saruturi etc.) si interactioneaza cu tipe ok, incearca sa le faci curte etc. lasa prostiile cu cautatu pilulei care sa opreasca dorinta si etc. Nu exista asa ceva, e normal sa ai dorinte, fantezii etc. Lasa-ti jucaria in pace !!! Poate o ai si mare si vrei sa-ti bati joc de ea. E blasfemie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •