Schizofrenic nu are voie sa paraseasca orasul

10-08-2020
deeasimona
Nu este medic/terapeut
deeasimona
Buna ziua
Discut Cu un băiat de 5 luni de zile la telefon. Însă nu ne am văzut niciodată. Mereu a motivat f multe cauze..la un mon.dat l am intrebat "esti schizofrenic de nu ma poti vedea?" Mi s a răspuns că da. M am gândit la asta pt ca are momente in care are idei de grandomanie, dădusem vina pe consumul de droguri. Dar in marea majoritate a timpului, adică aproape mereu e absolut conștient și coerent. F rar mai vb cu el însuși dar nu e ceva delirant, l am auzit.in telefon. În rest, avea acum.mukti ani vedenii cu iubita lui care a murit, o auzea. Eu una personal, fiind si la.psihologiez as concluziona că are schizofrenie reziduală sau acelea au fost doar episoade psihotice.
Mi a zis de câteva ori cand l am.intrenat daca Nu o sa ne vedem niciodată ca nu. Ce Poate fii aici? In cazul lui care nu pare grav are apartinator?? In orice fel de schizofrenie, au apartinator? Este regula ca acestia sa nu se vada cu pers străine decât supravegheati? A zis ca el a fost violent la viata lui...in schizofrenie violenta apare doaf in psihoza sau oricand? Poate sa ma atace si pe mine fara motiv, eu fiind iubita lui? Sau e posibil ca el să fi comis o crimă sau pe aproape(sa fie lasat în libertate ca e bolnav psihic) si de asta nu aibe voie să părăsească orașul dar nu surâde nici la idee de a ma duce eu la el.
Vreau info de la medici, va rog.
Multumesc
1 comentarii
0
17-08-2020, ora 11:50
Cristi1999
Nu este medic/terapeut
Cristi1999
Este violent daca nu si ia tratamentul. Oricum violenti pot fi toti oamenii. Si infractorii, criminalii sunt periculosi si nu mai au boli. Nu, nu in schizofrenie nu trebuie sa ai neaparat grad de handicap si daca avea insotitor, probabil ca nu era in stare sa vorbeasca. Totusi nu te intalni cu necunoscuti oriunde, oricum, de una singura.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exercițiile de aerobic ar putea ajuta persoanele cu schizofrenie
  • Frații persoanelor cu schizofrenie au un risc mai mare pentru același diagnostic
  • Schizofrenia
  • Mutațiile genetice care cresc riscul de schizofrenie
  • Tehnica neurologică ce îmbunătățește performanțele cognitive
  • Vitaminele din complexul B luate împreună cu tratamentul reduc simptomele schizofreniei
  • Primul test fiziologic pentru depresie și schizofrenie
  •