Sfat ochi (dubla vedere)
Hristos a inviat.
De aproximativ 5 luni vad dublu un camp vizual. De exemplu daca am un text deschis la culoare (alb) si un fond inchis, textul il vad dublu. Mentin ca inainte sa aflu ca vad dublu, ma jucam la calculator cate 8/9 ore pe zi. Dupa ce am aflat, am continuat fara mari diferente. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa scap de aceasta problema, sau daca sunt expus la probleme mari.. (de ex: orbirea)
Marti o sa ma duc la un control, dar pana atunci doresc sa aflu ce fac pana atunci/sau daca exista/nu exista riscuri mari. Mentin ca am 16 ani.
Multumesc mult pentru raspunsuri,
De aproximativ 5 luni vad dublu un camp vizual. De exemplu daca am un text deschis la culoare (alb) si un fond inchis, textul il vad dublu. Mentin ca inainte sa aflu ca vad dublu, ma jucam la calculator cate 8/9 ore pe zi. Dupa ce am aflat, am continuat fara mari diferente. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa scap de aceasta problema, sau daca sunt expus la probleme mari.. (de ex: orbirea)
Marti o sa ma duc la un control, dar pana atunci doresc sa aflu ce fac pana atunci/sau daca exista/nu exista riscuri mari. Mentin ca am 16 ani.
Multumesc mult pentru raspunsuri,
2 comentarii
Buna ziua! Consultul oftalmologic este esential pentru diagnostic si tratament. Sa ne spui rezultatele examinarii oftalmologice. Numai bine
nu sunt doctor. dar trebuie sa vorbiti si cu un oftalmolog si un neurolog vederea dubla este caracteristica sclerozei multiple
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete firicele in vedere
- 8Miopia. De 4 ani port ochelari cu dioptrii
- 11tulburari de vedere
- 5Imagini multiplicate
- 3problemele de vedere se pot remedia?
- 5Fulgere de culoare alb-albastrui in ochi
- 4Vedere cu stelute
- 6Vedere printre stelute
- 6Cap, ochi, torace
- 7Tulburare de vedere pe partea stanga
- 2ceata pe ochi ajutor
- 4Ochi in ceata de 2 luni - keratita stromala?
- 2tremurat vedere
- 4uneori probleme de vedere
- 3Tulburari de vedere
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
- 2Dereglari majore a vederii, dureri de cap, slabiciuni !
- 4Vedere incetosata din cauza ochelarilor pt calculator sau picaturi? Ajutati-ma va rog
- 0Văd niște linii de lumină
- 1Pata ca o harta in campul vizual.
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: