tremurat vedere
buna ziua, am si eu o problema imi tremura imaginea tot timpul, vad in ceata si scrisul la televizor la fel si de departe si de aproape... nu stiu care ar putea fii problema... am si probleme la stomac nu cred ca ar avea vreo legatura cu ochii si dureri la coloana partea de jos si imi simt mainile si picioarele foarte grele si ma simt obosit tot timpul oricat as dormii.. va multumesc
2 comentarii
Cel mai probabil va confruntati cu o tulburare de vedere care se numeste hipermetropie si care se corecteaza cu ochelari de vedere. Va recomand sa consultati un medic oftalmolog pentru ca stabili daca sunt si alte afectiuni care determina aceste tulburari de vedere. Oboseala poate sa fie in legatura cu tulburarile de vedere.
Durerea de spate este posibil sa fie determinata de o afectiune a coloanei vertebrale lombare pentru care ar trebui sa fiti vazut de un medic neurolog.
Pentru durerile de stomac va recomand sa efectuati un test pentru depistarea infectiei cu Helicobacter pylori care determina multiple manifestari digestive (durere, balonare).
Durerea de spate este posibil sa fie determinata de o afectiune a coloanei vertebrale lombare pentru care ar trebui sa fiti vazut de un medic neurolog.
Pentru durerile de stomac va recomand sa efectuati un test pentru depistarea infectiei cu Helicobacter pylori care determina multiple manifestari digestive (durere, balonare).
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 10pete negre pe vedere
- 3pete negre in campul vizual - AJUTOR
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 3vedere in ceata
- 2Vedere impaienjanita;incetosata
- 7Am probleme cu ochi de 6 luni - recomandari
- 1Ceata ochiul stang
- 2Vedere in ceata dupa plans
- 1ameteli si inegrirea priviri
- 2Sfat ochi (dubla vedere)
- 3Miopie si vedere 'miscacioasa'
- 11Halucinatii sau probleme cu ochii ?
- 0Vad linii si puncte sclipitoare
- 2Tulburari de vedere urmate de durere de cap
- 1Pierdut Vedere la un ochi