tremurat vedere

29-07-2014
paul14tt
Nu este medic/terapeut
paul14tt
buna ziua, am si eu o problema imi tremura imaginea tot timpul, vad in ceata si scrisul la televizor la fel si de departe si de aproape... nu stiu care ar putea fii problema... am si probleme la stomac nu cred ca ar avea vreo legatura cu ochii si dureri la coloana partea de jos si imi simt mainile si picioarele foarte grele si ma simt obosit tot timpul oricat as dormii.. va multumesc
2 comentarii
0
30-07-2014, ora 01:51
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Cel mai probabil va confruntati cu o tulburare de vedere care se numeste hipermetropie si care se corecteaza cu ochelari de vedere. Va recomand sa consultati un medic oftalmolog pentru ca stabili daca sunt si alte afectiuni care determina aceste tulburari de vedere. Oboseala poate sa fie in legatura cu tulburarile de vedere.

Durerea de spate este posibil sa fie determinata de o afectiune a coloanei vertebrale lombare pentru care ar trebui sa fiti vazut de un medic neurolog.

Pentru durerile de stomac va recomand sa efectuati un test pentru depistarea infectiei cu Helicobacter pylori care determina multiple manifestari digestive (durere, balonare).
0
30-07-2014, ora 06:46
paul14tt
Nu este medic/terapeut
paul14tt
Multumesc de sfat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: