Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

2209 comentarii 1 2 ..... 404142 ..... 73 74 Înainte ›
0
19-10-2018, ora 18:29
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Fetelor va stresez cu testele de ovulatie :). Stiti cumva ce sensibilitate au cele pe care le faceti voi?
Mersi!
1
19-10-2018, ora 19:50
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
multumesc fetelor am facut si azi test de ovulatie si este negativ deci azi si maine prestam intens.asa eram si eu la inceput stresata cand faceam testele de ovulatie dar acum nu mai am nici un stres.apar liniutele minunate si noi prestam cred ca si voi fetelor trebuie sa va relaxati stiu ca este extrem de greu dar asta trebuie sa va impuneti voi.va doresc succes la investigatii fetelor sa dea domnu sa primiti numai vesti bune si sa ne scrieti ca ati reusit sa ramaneti insarcinate.asta este lucrul care ni-l dorim toate.va pup
0
20-10-2018, ora 12:07
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Maria nici eu nu am facut vreodata teste de ovulatie. Luna trecută stiu sigur cand am ovulat numai ca nu mi-a fost soțul acasa, am avut contact cam cu 2 zile inainte de ovulatie si 1 zi dupa, de asta am si zis ca nu prea am cum sa raman însă am sperat pana in ultima clipa. Cand ovulez pe ovarul stâng sunt sigură cand este ovulatia, însă cand ovulez pe dreptul, si asta se intampla mai des, nu prea imi dau seama de ziua fertilă deoarece am dureri in abdomen si scurgeri vreo 3 zile...nu stiu cat de bine este sau dacă este ok..
0
20-10-2018, ora 12:26
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Anitta asa mi se intampla si mie. Cand ovulez de pe stangul mi-e foarte clar cand e ovulatia, totul e sincronizat, mucusul, testul de ov pozitiv, dureri in partea stanga. Luna trecuta am ovulat din stangul dar din pacate am avut contact putin cam tarziu si doar o data ca am fost plecata de acasa. Luna asta in schimb (ca si in august) sigur ovulez din dreptul si e un haos, chiar nu imi dau seama cand e ziua ovulatiei, nu stiu daca am ovulat sau urmeaza sa ovulez (desi azi noapte parca ma durea putin in partea dreapta si aveam usoare crampe dar mucus deloc).
Sper ca luna viitoare sa fie luna mea norocoasa, poate ovulez cu stangul :)
0
20-10-2018, ora 13:11
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Fetelor daca faceti din ziua 10-19 din 2 in 2 zile e ok...testele astea mai mult incurca...:)) nu trebuie sa avem contact doar la ovulatie pentru ca ovulul traieste teoretic 24 h dar de cele mai mult ori traieste doar 5 h...
0
20-10-2018, ora 13:18
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Aha, mulțumesc mult fetelor!
0
21-10-2018, ora 18:50
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Buna fetelor. Ati avut vreuna dintre voi inflamatie pelvina? Va pup
0
21-10-2018, ora 19:16
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Hello Anitta, eu am avut cervicita dar nu cred ca are nici o legătură cu inflamația pelvina! Dar ce simptome ai?
0
21-10-2018, ora 20:04
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Am avut inflamatie, din spusele medicului, se manifesta doar cu dureri in timpul actului sexual? Numai ca am un dubiu pentru ca boli cu transmitere sexuală nu am avut niciodată, si datorita acestui lucru si teama mea de a nu avea trompele înfundate. De asta sunt curioasă dacă a mai avut cineva asa ceva.
0
21-10-2018, ora 22:04
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Aha, la mine se manifesta prin durere la actul sexual(doar într o anumita poziție), leucoree și o inflamatie mica in interior! Dar mi a dat medicul ceva antibiotice și ovule!
0
21-10-2018, ora 22:06
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Poți sa ai probabil și una dintre bolile astea: trichomonas, clamidia, vaginita!
0
22-10-2018, ora 07:23
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Buna. Nu am avut niciuna din aceste boli. Pur si simplu mi a zis ca este vb de o inflamatie si mi a dat tratament, însă am teama de hsg si chiar as vrea sa fac.
0
22-10-2018, ora 08:36
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Pai fa hsg pentru liniștea ta! Și sa speram ca nu i nimic doar o inflamatie și atât! Te pup!
0
22-10-2018, ora 09:11
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Daca ar fi sa ai probleme cu trompele ( sper totusi sa nu ), dupa hsg ele raman desfundate pentru aprox 6 luni, timp in care s-ar produce si conceptia daca asta era cauza...asa ca nu ai nimic de pierdut...chiar daca ar fi sa ai o problema la ele, nu te speria...conceptia poate avea loc chiar si asa...majoritatea femeilor au ramas insarcinate chiar in luna in care au efectuat aceasta procedura.
0
22-10-2018, ora 10:13
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Maria inflamatia a fost tratată acum ceva timp, însă eu am rămas cu teama ca pana am ajuns eu sa o tratez sa nu fi urcat spre trompe, cu toate că nu a fost clamydia sau gonoree, însă teama ca nu am rămas până acum ma face sa merg pentru hsg, ati facut careva? Din ce am citit pe internet există și anumite riscuri, cum ar fi fisuri ale trompelor...voi ce ma sfătuiți?
0
22-10-2018, ora 11:03
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Am înțeles, credeam ca o ai acum! Ți as da sfaturi dar sincera sa fiu nu am făcut și nici nu cunosc pe nimeni care sa l fi făcut! Poate te pot ajuta celelalte fete! Te pup!
0
22-10-2018, ora 19:06
Maria Maria C
Nu este medic/terapeut
Maria Maria C
Buna, eu am facut hsg si durerea este suportabila. Inainte de procedura trebuie s-ai analizele facute la secretie sa nu ai cumva vreo infectie. Eu l-am facut anul trecut la spital de stat si a costat 280 lei la recomandarea ginecologului care e binevazut acolo. Daca-ti iei trimitere de la medicul de familie e gratuit. Sper c-am fost explicita, dar daca ai alte intrebari si stiu iti raspund cu drag.
0
22-10-2018, ora 19:46
Maria Maria C
Nu este medic/terapeut
Maria Maria C
Ah, am uitat: trebuie facuta in a 10 a zi de ciclu.
1
23-10-2018, ora 23:47
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Buna Maria, bine ai venit pe forum :)
Fetelor, ceva vesti ?
Sa mai ridic putin moralul pe forum : eu o sa am o fetita :)))))))))))) va doresc din suflet si abia astept sa simtiti si voi bucuria aceasta imensa
Va pup si sper, cat mai curand posibil, sa citesc vesti bune de la toate :*
0
24-10-2018, ora 07:19
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Hello Eva, deocamdată aștept ovulația... Și sa speram ca luna aceasta sa fie norocoasa! Felicitări, ce frumos!! Mulțumim pentru încurajări!! Sarcina ușoară!
0
24-10-2018, ora 07:54
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
buna eva ce ma bucur pentru tine.iti doresc o sarcina usoara in continuare si multumim de sprijin speram si noi sa venim cat mai curand cu vesti bune.pupici
0
24-10-2018, ora 09:45
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Ana Eva <3 ce frumooos. Sarcina usoara in
continuare...si sa te bucuri de toate momentele acestea ca sunt unice si minunate si lasa stresul !!
Multumim mult pentru incurajari :* :*
0
24-10-2018, ora 10:06
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Felicitări Eva Ana! Maria in aceeasi așteptare sunt si eu. Dar fetele celelalte care se apropiau de menstruatie nu au nicio veste? Va pup
0
24-10-2018, ora 10:11
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Carla si Lolip voi se cat timp încercați?
Ma gândeam intr-o zi la Carla in legatura cu ovulatia pe care nu a avut-o, oare nu o fi bebe? Am mai auzit cazuri cand le-a venit cm peste sarcina, acum probabil o sa vezi daca iti mai vine sau nu luna asta...
Baftă va pup
0
24-10-2018, ora 11:10
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
buna anitta eu incerc de la inceputul anului atunci am mers la dr si am facut si analize si a zis ca sunt ok.mi-a dat sa iau prefecund pentru ca nu ovulam.sotului meu ia dat sa faca spermograma dar nu am reusit nici in ziua de azi sa o facem ptr ca trebuie sa ajungem intr-un oras unde exista laborator de analize ceea ce la noi nu este si inca nu am putut ajunge.iar mai serios ne-am apucat de treaba cu teste de ovulatie si toate alea de trei luni.acum asteptam sunt in a19 zi a CM.nu am nici un semn ca se pregateste cv asa ca asteptam si vom vedea.
0
24-10-2018, ora 11:56
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Lolip ai facut si HSG?
0
24-10-2018, ora 12:24
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Lolip mult succes!
0
24-10-2018, ora 13:40
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
nu am facut ar fi trebuit dupa 3 luni de tratament sa merg din nou la medic dar nu am mai ajuns si din cauza serviciului dar si ptr ca nu am reusit sa facem spermograma.am in plan in urmatoarele luni sa ajung pe la un medic din bucuresti as vrea sa aflu si parerea lui.
0
24-10-2018, ora 13:41
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
multumesc maria liliana asta va doresc si voua mi-as dori asa de mult sa se intample minunea la toate si sa nu mai fim asa stresate si sa ne punem o mie de intrebari.va pup
0
24-10-2018, ora 13:55
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Eva o sa ai o fetita??? Ce frumos :). Si eu tot fetita imi doresc. Sper ca te-ai mai linistit acum :).

Anitta noi incercam din august anul asta dar dupa cum stiti, luna asta nu stiu daca am ovulat. Oricum ceva nu e in regula cu ovarul meu drept de luni a inceput sa ma doara destul de tare, aveam si crampe ca si cum mi-ar veni. Ieri inca ma durea, a trebuit sa iau un nurofen, sa vedem azi. A inceput sa ma doara si sfarcul de la sanul drept de mor, se repeta aceeasi istorie din august, exact aceleasi simptome, deci slabe sanse de sarcina. Maine merg la ginecolog, mi-am facut programare de urgenta pt ca e prea mare durerea de ovar ca si cum ceva s-ar rupe inauntru si mi-e frica sa nu fie un chist care s-a spart sau ceva mai rau.
Lolip tie cand ar trebui sa-ti vina?
Va tin la curent. Pupici
Adaugă un comentariu / răspuns
2209 comentarii 1 2 ..... 404142 ..... 73 74 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •