Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

2209 comentarii 1 2 ..... 394041 ..... 73 74 Înainte ›
0
17-10-2018, ora 14:26
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Diana, si testul de ov de azi (facut acum 5 min) tot negativ, deci nici maine nu o sa ovulez si o sa fie ziua 15. Toata viata mea am ovulat ca lumea in ziua 11-14 cel tarziu si acuma cand am nevoie de ovulatie, nu vine :(.
Anitta, imi pare rau ca nu a fost nici luna asta, urmatoarea data incearca sa aveti contact cu o zi inainte de ovulatie. Nu fi suparata, peste cateva zile o sa ai o noua sansa.
E obositoare treaba asta cu facutul copiilor :((.
0
17-10-2018, ora 15:06
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Off :( te cred Anitta...nici eu nu stiu cum sa mai procedez. Nu stiu ce noroc o sa am... ca si pe mine ma iau durerile de burta si ametelile :))
Carla eu zic sa lasi profecundul.. am mai auzit dereglari de la el si in plus nu cred ca sunt asa bune suplimentele astea... Inainte nu se foloseau si tot se faceau copii, slava domnului !!
0
17-10-2018, ora 17:17
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Imi vine sa fug...nu stiu...am o stare atat de nașpa, am o teama ca poate nu o sa pot face vreodata copii, am un gând negativ care ma macină mereu...am ajuns sa fac dragoste la comanda ca asa Trebuie, asa imi arata calendarul, ca e ziua norocoasă...nu stiu ce naiba se intampla dar nu mi se pare corect!! Vreau sa fiu ca inainte sa traiesc momentul, vreau sa rad după, nu ca acum sa stau cu emoții dacă se duce sau nu sperma unde Trebuie, sau dacă am nimerit ziua, si daca nu am nimerit sa mai fac si maine ca trebuie sa nimeresc, iar după 2 saptamani sa realizez ca a fost in zadar si vine cm... sunt cu moralul la pământ...incerc sa fiu tare dar nu stii unde o sa ajung cu grijile astea...
0
17-10-2018, ora 17:22
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
salut fetelor multumesc de incurajari sper sa se prinda odata ca deja mi se pare ca trece timpul si cand nu vad nici un rezultat ma descurajez.eu de la profecund am obtinut ovulatie pana la el nu ovulam si menstra mi sa reglat acum imi vine ceas iar testele imi ies pozitive in ziua 15-16 a CM.cred ca iti regleaza ovulatia nu dispera o sa iasa pozitiv cu siguranta.
1
17-10-2018, ora 18:33
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Fetelor si pe mine m-a ajutat Profecundul, sau asa cred...
Anitta, stiu ca iti e greu, si eu am trecut prin starile tale, am stat si am plans cu testul negativ in mana. stiu ca nu te ajuta sa iti spun acum ca o sa fie bine, poate o sa reusesti luna viitoare. dar poate chiar asa o sa fie. oricat de greu ar fi, trebuie sa ramai pozitiva. si pozitiv o sa fie si testul tau intr-o zi.
Va tin pumnii la toate, si va transmit numai ganduri pozitive !!!!! :*
0
17-10-2018, ora 18:46
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Anitta nu a zis doctorul ca dupa un an sa iti faci griji ? Stiu prin ce treci asa am fost si eu luna trecuta...si restul fetelor...nu avem ce face din pacate...trebuie sa facem dragoste lafel ca inainte, sa nu mai planificam asa totul.
Eu luna asta daca e sa nu fie, o sa imi fac testele in continuare si analizele hormonale +spermograma...si nu o sa imi mai pun atatea intrebari, o sa incerc sa ma relaxez, sa imi iubesc sotul in momentele acelea si o sa gandesc pozitiv !! Asta nu am incercat ! Am fost mereu panicata si stresata sa nu ratez...
va pup.. va tin la curent !
1
17-10-2018, ora 19:15
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Și eu tot îmi pun tot felul de întrebari! Dar asta este viata! Trebuie sa gândim pozitiv și sa trăim momentul! Fără stres, gânduri și alte cele! Sa speram ca va fi bine și Dumnezeu o sa ne binecuvinteze și pe noi cu o minune în burtica! Succes fetelor! Și nu mai fiți supărate ca cel de sus are planuri pentru fiecare dintre noi, și ne pregătește surpriza exact când ne așteptăm mai puțin! Va pup!
0
18-10-2018, ora 18:16
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
buna fetelor, carla care este situatia la tine ai avut ovulatie?la mn zilele astea o sa am ovulatie deja a doua liniuta se inchide.sper luna asta sa se prinda.
0
18-10-2018, ora 18:31
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Buna fetelor. Diana cum te simți? Ai vreo veste? Eu sunt din ce in ce mai abătuta si nu stiu cum sa imi ies din stare pana la ovulatie.:
Am o rugăminte pentru fetele care au ramas si mai sunt pe acest site sa ne spuna si noua dacă își mai aduc aminte la contactele sexuale din luna in care au ramas gravide, au fost asa cum se spune că trebuie o zi da una nu sau in fiecare zi in perioada ovulatiei? Va pup
0
18-10-2018, ora 19:04
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Servus Anitta și eu abia aștept sa vina ovulația.. Încă sunt la cm! Te pup! Și nu mai fi trista, poate totuși luna următoare sa fie cu noroc! Te pup!
0
18-10-2018, ora 19:09
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Anitta, eu in luna in care am ramas am avut contacte zilnice incepand inaintea ovulatiei si pana dupa ovulatie. Nu stiu daca asa e bine, mai spusesem eu o data ca am citit ca nu e ok asa, pt ca spermatozoizii nu au timp sa se refaca in 24 ore, dar la noi a functionat. am stat si intinsa in pat dupa contact, minim o ora...
Diana, asteptam vesti bune de la tine!!!!
Bafta fetelor care au ovulatie zilele urmatoare, spor la munca ;))))
0
18-10-2018, ora 19:25
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Lolip nici urma de ovulatie, asa de dezamagita am fost azi dimineata cand iar a iesit testul negativ :(. Pe langa faptul ca nu mi-a aparut emoticonul zambitor la ClearBlue, cand am scos testul din aparat a doua linie era aproape invizibila, deci nu stiu cand o sa creasca odata hormonul.
Mai am un singur test pe care il fac maine dimineata, mi s-a terminat cutia si nu am de gand sa mai cumpar altele, oricum poate nu ovulez luna asta. Tie ti-a iesit pozitiv sau inca nu?
0
18-10-2018, ora 19:31
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Carla, sa stii ca e normal sa avem si luni fara ovulatie, dar poate o sa ai o ovulatie putin mai tarzie luna asta
0
18-10-2018, ora 19:51
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
De luna asta o sa incerc in fiecare zi. Mersi Eva. Apropo tu cat timp ai incercat sa rămâi?
0
18-10-2018, ora 19:52
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Fetelor dar de ovulatia pe acelasi ovar ce părere aveti? Eu cred ca numai pe dreapta ovulez
0
18-10-2018, ora 20:08
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
am un test de ovulatie pozitiv azi am mai facut unul mai pe seara si este pozitiv la primul test facut nu era pozitiv dar mi sa pozitivat mai tarziu asa ca am mai facut unul si e pozitiv nu am avut niciodata test pozitiv in ziua 13 a CM.deci maine si poimaine prestam sa vad daca asa merge treaba.carla nu te descuraja inseamna ca luna asta nu ai ovulatie am citit ca se mai intampla.anitta eu cred ca trebuie sa te ridici nu este cazul sa te dai batuta si eu ca si tine am avut multe dezamagiri de cate ori imi venea CM sau aveam test negativ dar m-am incurajat singura si merg mai departe.nu rezolvam nimic daca renuntam de la primele incercari.eu sunt la a 3 luna de incercari cu teste de ovulatie pana acum faceam dupa calendar si nimic dar ma ambitionez singura sa merg mai departe.deci capul sus si asteapta urmatoarea luna.va pup
0
18-10-2018, ora 21:00
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Hei girls...cred ca maine o sa apara si la mine musafirii...am dureri de burta cam avansate...in rest nici un alt simptom :( sunt asa suparata...chiar nu inteleg ce e cu noi !!! Unde gresim... ba, da nici una ?? :| va anunt maine ca (test nu mai fac pana sambata-duminica daca e sa nu vina maine)
Carla nu te amagi...si la mine iese pozitiv in 16-17 abia
0
18-10-2018, ora 22:01
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Poate au norocul și acele dureri sa nu fie de menstruație ci de ceva cu ochișori!! Îți țin pumnii!
1
19-10-2018, ora 08:05
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Anitta, pffff, noi am inceput sa lucram la bebe, anul trecut in septembrie, cam 4 luni, fara teste de ovulatie, dar folosesm metoda calendarului, apoi, am cam lasat-o balta, nici nu ne-am mai gandit, pentru ca am avut niste probleme personale, aveam contacte neprotejate in continuare, dar nu mai tineam cont de perioada fertila, ovulatie etc. Iar anul acesta am inceput sa fac teste de ovulatie, si sa avem contacte in special in perioada fertila, in iunie. In august am ramas gravida :)
0
19-10-2018, ora 09:01
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Fetelor eu cred ca nu ramanem din cauza stresului si chiar nu stiu cum sa il controlez.
Nu ma mai dor sanii deci a scazut si nivelul de progesteron...si mi-a curs asa putin maroniu ca si cum da semne ca urmeaza in curand !! Dar, ma asteptam...nu sunt chiar asa la pamant, dar am un gol imens si sute de intrebari fara raspuns.
:( succes lolip si carla !!
1
19-10-2018, ora 09:17
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Asta este Diana. Luna următoare poate suntem mai norocoase. O sa fie bine pentru ca prea ne dorim. Va tin pumnii Fetelor!
1
19-10-2018, ora 09:39
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Sa speram ca tosusi pana la sfârșitul anului sa fim gravidute !! Va pup și succes! Sa auzim doar vesti bune! Va pup!
0
19-10-2018, ora 12:37
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Anitta se poate ovula luni la rand din acelasi ovar, nu e nicio problema.

La mine si testul de ov de astazi tot negativ, chiar nu stiu ce pot sa am. Probabil o sa aflu cand merg la ginecolog. Am terminat cu testele de ovulatie luna asta, nu mai am niciunul in casa. Din ziua 10 a CM mi-am facut zilnic, de multe ori chiar 2 pe zi si toate negative. E imposibil sa fi ovulat inainte de ziua 10 a CM, oricum in nicio zi nu am avut mucus sau intepaturi de ovare, iar azi sunt in ziua 16. Cred ca am intrat intr-un cerc vicios in care intotdeauna ma temeam sa nu intru. Asa sunt de stresata cand se apropie ovulatia ca sa nu o ratez, atatea calcule fac, dorm rau noaptea si cred ca tocmai asta o intarzie, iar cum vad ca intarzie ma stresez mai tare. Pt mine e cea mai urata parte din luna.
Diana cum esti? Ti-a venit sau tot maroniu?
0
19-10-2018, ora 13:38
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Carla, vezi ca și stresul asta dăunează destul de mult! Nu te mai stresa, încearcă tosusi sa lași sa meargă totul de la sine, fi relaxata! PS: stai liniștita ca asa sunt și eu! Dar încerc totuși sa ma mențin pe poziție și sa le las în voia sortii!
0
19-10-2018, ora 13:38
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Eu încă nu am făcut niciodată test de ovulație, ma gândesc sa încep luna asta, poate o fi cu noroc!
0
19-10-2018, ora 14:46
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Mi-a venit Carla...mi-e groaza de atatea investigatii...
Saptamana viitoare incepem cu spermograma.
Mi-e super frica de HSG :| si costa si asa mult... :(
Macar ai avut contacte ? Fa astazi poate e maine ovulatia... macar sa nu fii suparata ca nu ai incercat
1
19-10-2018, ora 15:33
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Imi pare rau Diana :(. Nu-ti fie groaza de investigatii e un pas inainte care te va ajuta sa ramai insarcinata mai repede. Asa poate afli cauza si o tratezi, iar daca este totul bine te poti relaxa, oricum ai foarte mult timp inainte. Si eu le incep de luna viitoare, aveam programare luna asta pe 31 dar m-au reprogramat pe 12 Nov.
Contacte am avut sapt asta luni si miercuri si cred ca o sa mai avem si azi. Da degeaba fac daca n-am nici mucus ( spermatozoizii supravietuiesc doar cateva ore fara mucusul fertil) si nici test pozitiv. Fac sa nu zic ca nu am facut :)). Da al meu ca surdu' n toba...
0
19-10-2018, ora 15:55
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Sa stii ca eu nu am mucus albus de ou...insa am secretie mai apoasa, si e vaginul mult mai alunecos...tu ai facut ceva analize ? Sau acum mergi sa iti recomande medicul...
0
19-10-2018, ora 16:05
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Baftă Diana. Sa mi spui si mie cum a fost HSG, o sa il fac si eu luna viitoare dacă nu raman.
0
19-10-2018, ora 16:06
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Acum merg sa imi recomande, sa fac pap si eco intravaginala. Vreau sa cer si AMH ca sa vad ce rezerva ovarica mai am.
Eu tot timpul la ovulatie am (aveam pana luna asta) mucus ca si albusul de ou si in acelasi timp usoare dureri abdominale.
Sa-mi spui ce analize iti recomanda tie.
Adaugă un comentariu / răspuns
2209 comentarii 1 2 ..... 394041 ..... 73 74 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •