Sufar de halena fetida de un an. Nu stiu ce sa mai fac!

12-11-2015
ada93
Nu este medic/terapeut
ada93
Buna ziua. Am si eu o problema de sanatate pe care nu reusesc sa o rezolv. Sufar de halena fetida de un an. Este atat de insuportabila si de stanjenitoare aceasta problema, incat nu imi mai vine sa ies din casa. Pana si eu simt acel miros si gust neplacut din gura, d.apoi cei din jur. Problema este ca nimic nu ma ajuta sa scap de acest miros urat macar pt un minut. Nici macar dupa ce ma spal pe dinti sau mananc ceva mentolat nu dispare/nu se diminueaza acel miros urat. Si, desi am incercat diverse tratamente prescrise de doctori si am urmat un regim alimentar, tot nu am reusit sa scap de problema cu halena.
La inceput, adica anul trecut in noiembrie, am fost la stomatolog sa vad daca nu am acest miros urat din cauza vreunei carii, insa mi s-a spus ca problema nu vine de la dantura pentru ca nu am carii si nici nu fumez. Domnul doctor stomatolog mi-a spus ca dumnealui crede ca as avea o problema cu stomacul. Dupa aceea, am fost la diversi doctori internisti care mi-au confirmat ca am o problema cu stomacul, mai exact sufar de reflux gastroesofagian, si ca este foarte posibil ca aceasta halena fetida sa apara din cauza bolii de reflux gastroesofagian. De fiecare data cand am fost la un doctor internist, acesta imi recomanda diverse tratamente pentru stomac (pt aciditate, balonare, etc) si un regim alimentar insa, dupa un timp, dupa ce vedea ca tratamentul nu isi face efectul si ca problema cu halena fetida nu se diminueaza, nu stia ce tratament sa imi mai recomande si, chiar mi s-a spus de catre unul din doctori ca poate aceasta problema nu are legatura cu stomacul.
De aceea, am fost si la Orl de doua ori. Prima data nu s-a descoperit nimic, iar a doua oara mi s-a spus ca am sinuzita pe nara stanga, si mi s-a spus ca se poate ca mirosul urat sa vina din cauza sinuzitei. Asa ca mi s-a recomandat un tratament pentru sinuzita pe care l-am urmat si care m-a ajutat sa scap de problema cu sinuzita si cu durerile de cap...dar nu m-a ajutat sa scap de halena.
Acum, ultima data, am zis sa mai incerc o data la un medic internist, dar de data asta la unul din Bucuresti (eu nu sunt din Bucuresti). Asa ca am fost la o doamna doctor internista despre care auzisem ca este buna si i-am spus ce problema am. Dumneaei mi-a dat sa fac un set de analize, in jur de 20 de analize, pe care le-am si facut dupa aceea. S-a descoperit ca nu am decat probleme cu stomacul si cu calcemia, asa ca am inceput un tratament pentru BRGE, care a fost completat mai apoi cu doua antibiotice pentru stomac si fluora intestinala. Am urmat acest tratament timp de aproximativ 2 luni, insa niciun rezultat pozitiv.
In continuare am problema cu halena si pare sa se agraveze pe zi ce trece. Daca ma poate ajuta cineva cu vreo solutie, va rog. Dumneavoastra ce credeti, sa fie problema cu halena din cauza stomacului? Sau sa fie alta cauza? Eu cred ca este din cauza stomacului, pentru ca ma doare destul de des desi urmez un regim alimentar, si am probleme cu digestia, cu scaunul. As mai incerca o data sa merg la un doctor internist...sau gastroenterolog. Mi-ati putea recomanda un doctor gastroenterolog bun din Bucuresti, va rog?
3 comentarii
0
14-11-2015, ora 17:02
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Dupa cum se stie ciupercile prin descompunere sunt cele care dau mirosurile ! Cereti medicului anticiupercoase (antifungice) cu diverse spectre de actiune, unul din ele trebuie sa se potriveasca ! Sau poate o combinatie de doua !
0
26-11-2016, ora 19:02
marie-ta
Nu este medic/terapeut
marie-ta
Ciupercile in descompunere nu dau miros fetid si nu traiesc in stomac. Incercati sa vedeti prin excludere ce aliment provoaca halena si mancati lucruri mai simple.
0
13-09-2023, ora 22:27
Speranțamoareultima
Nu este medic/terapeut
Speranțamoareultima
Iti trebuie Betaina HCL înainte de fiecare masa câte o capsula.Nu se face digestia deloc pt ca nu ai suficient acid în stomac.Dacă ai mese compuse doar din salate, crudități, fructe și legume NU SE IA, doar la mesele cu carbohidrați și proteine ! Sa nu ai nici o gustare între mese, e f important! Seara și dimineața sa cureți limba foarte bine și sa folosești apa de gura FARA alcool, ceva de la plafar. Nu vei mai simți niciodată mirosul de rahat în gura.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Miroși urât deși ai o igienă corectă? Câteva motive surprinzatoare
  • Un mic dispozitiv care elimină rapid respirația urât mirositoare
  • Combaterea respirației urât mirositoare
  • O combinație de bacterii este responsabilă pentru mirosul foarte urât al respirației
  •