Sufocare la frig
Bună ziua. Chiar aș avea nevoie de un sfat.
Sunt plecat în Olanda și livrez mâncare pe bicicletă. Problema este că facându-se mai frig, am remarcat că nu mai pot respira cum trebuie. Respir cu dificultate, simt că nu pot inspira cantitatea de aer necesară, că mă sufoc. De asemenea, când lucrul ăsta se instalează amețesc și devin dezorientat, parcă îmi scade gradul de conștiență.
Problema este mai veche, din 2016 chiar. La frig lucrurile se manifestă așa. Însă.. livrând pe bicicletă acum, în condițiile astea, și stând 8 ore afară, lucrurile se duc la extrem și nu mai am eu un control asupra situației (dacă simt asta, să intru la adăpost/în casă).
Ce se întâmplă mai exact? Pot/Cât de tare pot înrăutăți lucrurile desfășurând activitatea asta în condițiile date? Ar trebui să mă opresc?
Nu știu dacă ar trebui să mă bazez pe asta, însă pe partea dreapta mi se pare că plămânul drept are brusc o capacitate mai redusă decât cel stâng.
Sunt plecat în Olanda și livrez mâncare pe bicicletă. Problema este că facându-se mai frig, am remarcat că nu mai pot respira cum trebuie. Respir cu dificultate, simt că nu pot inspira cantitatea de aer necesară, că mă sufoc. De asemenea, când lucrul ăsta se instalează amețesc și devin dezorientat, parcă îmi scade gradul de conștiență.
Problema este mai veche, din 2016 chiar. La frig lucrurile se manifestă așa. Însă.. livrând pe bicicletă acum, în condițiile astea, și stând 8 ore afară, lucrurile se duc la extrem și nu mai am eu un control asupra situației (dacă simt asta, să intru la adăpost/în casă).
Ce se întâmplă mai exact? Pot/Cât de tare pot înrăutăți lucrurile desfășurând activitatea asta în condițiile date? Ar trebui să mă opresc?
Nu știu dacă ar trebui să mă bazez pe asta, însă pe partea dreapta mi se pare că plămânul drept are brusc o capacitate mai redusă decât cel stâng.
1 comentarii
S-ar putea sa aveti astm indus de frig. Ar trebui sa mergeti la un consult pneumologic sau alergologic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2respiratie greoaie
- 4respir doar pe gura si sforai ingrozitor
- 1Respiratie grea dupa ce rad
- 1tuse seaca, respiratie grea, balonare
- 1respiratie grea
- 2Respiratie foarte grea, barbat 79 de ani
- 9Sinuzita maxilara si rinita alergică
- 1Respiratie Greoaie
- 4Probleme cu respiratia / jungi in partea dreapta a pieptului
- 8Amețeala, respirator grea și stări de confuzie
- 0Vocal Cord Disfunction sau laringita
- 2Dificultate in Respiratie
- 3Senzație de sufocare
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
- 6Ajutor, va rog! respir puțin mai greu și simțeam o presiune în zona inimii
- 1Ajutor va rog! respir mai greu, presiune in piept, durere în zona inimii..
- 2Respirație grea, senzație de greutate în piept.
- 2Va rog ajutati-ma cu ceva remedii naturiste, simt ca nu respir cum trebuie
- 6Eructatii si dificultati respiratorii
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila statul in frig sensibilitatea la frig
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: