Sunt purtatoare de virus HPV de un an...

23-11-2007
gabriela1968
Nu este medic/terapeut
gabriela1968
Sunt purtatoare de virus HPV de un an. Am facut histerectomie totala la indicatia medicului. De atunci desi fac tot felul de analize si ulterior tratamente, usturimile pe care le aveam si la inceput nu au incetat. Poate fi o cauza existenta acestui virus?Poate fi vorba despre una din tulpinile cancerigene?Intentionez sa fac un tipaj viral dar nefiind din Bucuresti nu prea stiu unde sa ma duc.
10 comentarii
0
23-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Va rog sa mentionati care au fost cauzele prin care medicul a hotarat sa faceti histerectomie totala.In niciun caz nu a fost din cauza hpv.Specificati ce fel de usturimi aveti (la nivelul vaginului sau uretrei?).Ati facut in ultimul timp un examen al secretiei vaginale?
0
24-11-2007, ora 00:00
gabriela1968
Nu este medic/terapeut
gabriela1968
Diagnostic biopsie: Fragmente recoltate la jonctiunea scuamocilindrica, epiteliu scuamos cu acantoza, papilomatoza, coilocitoza (cin I).Endocol cu cervicita cronica nespecifica. Endometru cu glande in faza profilerativa.
Buletin histopatologic piese recoltate.
Exocol cu acantoza, papilomatoza coilocitoza (displazie simpla +hpv). Endocol cu cervicita cronica nespecifica. Endometru in faza profilerativa. Ovare cu corpi albicans, chiste seroase, salpingita cronica nespecifica.Operatie efectuata in dec 2006.
Usturimile sunt la nivelul labiilor dar si la intrarea in vagin.
Buletin citlogic frotiu cervico vaginal din data de 18.09 2007
negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna, Organisme :cocobacili, modificari celulare asociate cu inflamatia.
Babes Papanicolau clasa II
Germeni urogenitali patogeni :Escherichia coli, gardnerella vaginalis, staphilococcus aureus, enterococcus faecalis, streptococcus vaginalis grupa b
Secretie vaginala : bacil coli prezent
Antibiograma: sensibil la: cefuroxima, ceftriaxona, ceftazidime, cefotaxime, cotrimoxazol, tetraciclina, fosfomicina.
Intermediar:
cefaclor, gentamicina, netilmicina, doxiciclina, cefalexina, amoxiciclina.
Tratamente efectuate:
cefaclor, gentamicina, doxiciclina, cefalexina, amoxiciclina. Toate au fost facute de de la operatie si pana in prezent. Unele din ele au fost prescrise fara a se face in prealabil o analiza. A fost tratamentul dat necorespunzator?Cum pot rezolva problema.
Am folosit si div ovule. colposeptime tinand cont ca varsta mea nu este atat de mare, 39 ani
va multumesc
0
05-12-2007, ora 00:00
Shaktigoddess
Nu este medic/terapeut
Shaktigoddess
Am 30 de ani si in urma testului Pap a reiesit ASC-US. A urmat tiparea virala pt hpv si a rezultat ca am tulpinile cu risc crescut 18, 31, 33, 58. Doctorita mi-a recomandat sa fac vaccinul Gardasil care cica ar eradica toate aceste tulpini. Este posibil sa elimini virusul cu ajutorul acestui vaccin? Este cineva care l-a facut deja? Mai e valid la varsta mea?
Colposcopia este absolut necesara in aceasta situatie pentru a vedea evolutia celulelor modificate?
Multumesc!
0
08-12-2007, ora 00:00
lrdn_tamas
Nu este medic/terapeut
lrdn_tamas
0
30-12-2007, ora 00:00
geomarz
Identitate neconfirmată
geomarz
Vaccinul cu pricina a intrat in practica medicala de vre-o soi ani la nivel mondial. Poatemai putin.
Concluzia : nu are proba timpului.
0
27-05-2018, ora 03:18
Florinblnd
Nu este medic/terapeut
Florinblnd
De un an repet intruna tratamentul si nu apuca sa mi se vindece rana de la terapie, ca apar din nou condiloane si iar le arde si tot timpul sunt cu rani care astept sa se vindece in speranta ca nu mai apar din nou.Dar simcer si speranta care moare ultima am inceput sa o pierd.ma bat ganduri negre si nu mai pot dormi linistit.
Am urmat toate tratamentele posibile si foarte costisitoare si mi-am pierdut ori ce speranta.
Pentru asa ceva nu exista tratament sa scap, doar sa pompez bani in industria farmaceutica pe Aldara, Veregen, Isoprinosine si bani la clinici pe crio, electro si laser care mau costat o avere si fara nici un rezultat, doar mam ales cu rani dureroase adanci care se vindeca foarte greu.
Nu inteleg sumtem in anul 2018 unde stiinta a ajuns foarte departe si totusi nu sunt in stare sa descopere un antidot ptr condiloame.Sunt foarte dezamagit si inecat in tristete.Imi pare enorm de rau ca ii dezamatesc pe toti care sufera de condiloame genitale si care dau bani grei pe tratamente in speranta vindecarii.
0
22-10-2018, ora 23:40
andreea9106
Nu este medic/terapeut
andreea9106
Buna seara! Am 27 de ani si in urma testului Babes Papanicolau a rezultat un LSIL cu grad scazut, infectie cu HPV. Ulterior, dupa testarea HPV E6/E7 au reiesit tulpinile 16, 56 si 68... Urmeaza sa fac colposcopie... Mentionez ca pe langa infectia cu HPV, sufar de sindromul ovarelor polichistice iar endometrul are doar 4 mm... As vrea sa stiu daca se poate vindeca si daca voi putea face copii vreodata...
0
28-07-2022, ora 21:02
OliviaLg
Nu este medic/terapeut
OliviaLg
Andreea9106 ce ai mai facut, poti te rog sa imi raspunzi, trec printr-o situatie asemanatoare, astept colposcopia dar nu mai pot de stres( Ascus cu tulpini 45 si 56).
0
28-08-2023, ora 08:39
mark23
Nu este medic/terapeut
mark23
Buna OliviaLg
Cum a iesit colposcopia?
In decurs de 1 an ce tratament ai primit? Cum au iesit celelalte investigatii?
0
06-02-2024, ora 13:05
Love Forever
Nu este medic/terapeut
Love Forever
Există mai multe aspecte care ar putea contribui la persistența usturimilor după o histerectomie totală și tratamentul pentru HPV, inclusiv:

Infecția persistentă cu HPV: Unele tulpini de HPV pot persista în organism și după tratament. Este posibil să fie necesar un tratament suplimentar sau o monitorizare regulată.

Reacții adverse la tratament: Unele tratamente pentru HPV pot provoca efecte secundare, cum ar fi iritația sau usturimea. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre orice simptome noi sau persistente pe care le întâmpinați.

Infecții fungice sau bacteriene: Alte infecții, cum ar fi infecțiile fungice sau bacteriene, pot provoca usturimi genitale. Un medic vă poate evalua și recomanda tratamentul adecvat în funcție de cauza specifică.

În ceea ce privește tipajul viral pentru HPV, puteți solicita acest lucru medicului dumneavoastră sau puteți căuta un laborator medical sau un centru medical specializat în ginecologie în zona dumneavoastră. Este posibil să fie necesar să faceți programare sau să vă consultați cu medicul pentru a obține mai multe informații despre acest tip de test și procedura de efectuare a acestuia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.