testele de sarcina

Buna seara.As dorii sa stiu cum de un test de sarcina a iesit slab pozitiv in sensul ca linia de test era roz pal dar sesizabila iar testul de a doua zi dimineata a iesit negativ.Am facut testul de sarcina pentru ca menstra nu a avut acelasi caracter ca de obicei in sensul ca a fost mai putin cantitativ si ca durata-de la 5-6 zile a scazut la 3-4 zile iar in a 4 a zi doar o picatura.Va multumesc anticipat.Sa dea domnu sa fie bebe nu?
3 comentarii

puteţi pentru siguranţă să mai luaţi un test şi să faceţi cu prima urină de dimineaţă. mult succes

pt un rezultat sigur, o analiza de sange ar fi mult mai buna.succes
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3test de sarcina, menstruatie intarziata (9 zile)
- 2test de sarcina
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 5menstruatie intarziata, test de sarcina negativ, lipsa poftei de mancare
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 6Test de sarcina negativ, menstruatia venita.. sunt totusi insarcinata?
- 3testul de sarcina pozitiv, menstruatie intariziata 8 zile
- 5vizibilitatea sarcinii
- 1teste de sarcina??? nu stiu sa interpretez?
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 11sarcina sau nu?
- 2La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 2postinor 2, test de sarcina negativ..
- 3Avort spontan
- 0Testul de sarcina dupa cat timp de la conceptie poate fi facut?
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: