Trebuie sa merg la medic daca...intarzierie 2 saptamani?
buna ziua,
Am o intrebare, am avut menstruatie in 30.08.2012, dupa care tb sa vina pe 1 oct, cel tarziu in data de 5, dar mi-a venit astazi 18.10.2012 cu 2 sapt intarziere, si totul este normal cu crampele obisnuite... mentionez ca nu iau anticonceptionale, dar nici nu am avut probleme deosebite pana acum, toate analizele au iesit bine de fiecare data... va rog sa-mi spunet dc ar tb sa merg la medic vizavi de intarzierea aceasta de 2 saptamani?
Multumesc anticipat!
o zi buna
Am o intrebare, am avut menstruatie in 30.08.2012, dupa care tb sa vina pe 1 oct, cel tarziu in data de 5, dar mi-a venit astazi 18.10.2012 cu 2 sapt intarziere, si totul este normal cu crampele obisnuite... mentionez ca nu iau anticonceptionale, dar nici nu am avut probleme deosebite pana acum, toate analizele au iesit bine de fiecare data... va rog sa-mi spunet dc ar tb sa merg la medic vizavi de intarzierea aceasta de 2 saptamani?
Multumesc anticipat!
o zi buna
3 comentarii
Poate ai racit..nu ar fi rau sa faci un control. Daca e o raceala sau o infectie ar trebui tratata.
as dori parerea si unui medic...
multumesc frumos!
multumesc frumos!
Urmareste evolutia ciclului menstrual in urmatoarele doua luni...daca dereglarea se mentine, mergi la un control ginecologic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 2de ce poate intarzia o menstra atat de mult?
- 2menstruatie intarziata
- 4probleme ginecologice
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 0Întârzierea menstruației
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 3Intarziere menstruatie
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 1Intarziere
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 044 de ani.. Intarziere menstruație, teste negative!
- 3Ajutati-ma va rog ! menstruatia mea intarzie de 8 zile
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0Posibila sarcina
- 4Pot fi insarcinata?
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Ciclu intarziat
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
- 1Intarziere menstruatie, please help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: