Acnee minora, dar persistenta

Buna ziua,
As ruga un medic cu experienta sa-mi spuna daca este recomandata pentru o acnee minora administrarea unui antibiotic si care ar fi acela. Pustulele(cosuri in limbaj popular) sunt putine la numar dar apar mereu dupa vindecarea celor de dinainte si tot asa, as vrea sa scap de ele sau macar sa incerc. Va multumesc
As ruga un medic cu experienta sa-mi spuna daca este recomandata pentru o acnee minora administrarea unui antibiotic si care ar fi acela. Pustulele(cosuri in limbaj popular) sunt putine la numar dar apar mereu dupa vindecarea celor de dinainte si tot asa, as vrea sa scap de ele sau macar sa incerc. Va multumesc
2 comentarii

Buna ziua,
antibioticele recomandate pentru acnee sunt doxiciclina si azitromicina.
Inainte de a incepe tratamentul ar fi bine sa mergeti la un dermatolog sa vi se poata face un plan de tratament adecvat formei dumneavoastra de acnee si tipului de ten.
Cu stima,
antibioticele recomandate pentru acnee sunt doxiciclina si azitromicina.
Inainte de a incepe tratamentul ar fi bine sa mergeti la un dermatolog sa vi se poata face un plan de tratament adecvat formei dumneavoastra de acnee si tipului de ten.
Cu stima,

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 2Tratamentul cicatricilor lasate de acneea severa
- 4436roaccutane - pro sau contra
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 11despre roaccutane...
- 3Cand apar cosurile?
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 8cicatrice post-acneice
- 6am intrerupt anticonceptionalele si m-am umplut de cosuri pe fata
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 5Cosuri doar in doua zone: pe obrazul stang si in partea dreapta a mandibulei
- 7Acnee rezistenta
- 2acnee pe piept
- 2acnee provocata de mercilon?
- 0Acnee cu ganglion umflat!
- 4Cosuri in cap
- 2brevoxyl
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: