am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani

26-11-2007
iriss_eyes
Nu este medic/terapeut
iriss_eyes
De 2 ani de zile am descoperit pe sanul drept un nodul. la inceput am trecut inconstienta peste. dupa cateva luni am cicit pe internet si am descoperit multe lucruri despre cancerul la san. mi-am facut analizele iar rez la prolactina mi-a iesit putin peste valoarea normala. ajutata de o persoana am ajuns la un doctor endocrinolog...precizez..." foarte bun".La prima intalnire mi s-a parut un medic satul de viata, profesie si de pacienti. in fine... mi a facut un eco -mamar. surpiza mea a fost aceea k nu am absolut nimik. dar la insistente mele i-am spus sa mai imi faca odata. si a descoperit. mai pe ocolisuri.stupefiat de grejeala lui de medic specialist si profesionist...mi-a spus k am doar un chist de marimea unui sambure de cireasa. mi-a dat niste medicamente pentru stres, zicandu mi k dak se agraveaza ma opereaza. hello nu stiu ce a insemnata asta dar pe mine m-a ingrozit...prima oara imi spune ca nu am nimik, a doua oara k am un chist si a treia orara k se poate agrava. in momentul acela am ramas scarbita de ceea ce se intampla in lume. pastilele le-am luat trei luni de zile si in loc sa mi dispara s-a marit. acum nu stiu ce sa ma fac. in medici numai am incredere. poate ma ajutati voi cu un sfat...eu stiu poate chiar cunoasteti un medic cu adevarart bun sau kre makr sa si iubeasca profesia. va multumesc
14 comentarii
0
26-11-2007, ora 00:00
ioni
Nu este medic/terapeut
ioni
buna iriss. eu sunt operata la piept de nodul la varsta de 18 ani,. in curand implinesc 25. m-am operat la spitalul fundeni. totul a fost ok. pe mine m-au sfatuit ca treb sa ma operez. bine am facut. testul ptr cancer l-au facut binenteles dupa operatie si a iesit bine. em o viata normala, doar o mica cicatrice la san.
0
26-11-2007, ora 00:00
flory023
Nu este medic/terapeut
flory023
buna..si eu am trecut prin asa ceva, adica acum tot 2 ani am fost la un mare centru medical..am facut eco..nimic, totul a iesit ok..dar intrebare:de ce doare sanul?de ce simt ca am ceva acolo??mi-e tare frica sa ma gandesc ca doctora a vazut ceva si nu mi-a zis..am doar 23 de ani..si sunt tare ingrijorata..si tare fricoasa ca nu prea merg la medic
0
26-11-2007, ora 00:00
ioni
Nu este medic/terapeut
ioni
de ingrijorat nu cred ca ai de ce. sanul doare permanent sau doar la menstruatie?
0
26-11-2007, ora 00:00
flory023
Nu este medic/terapeut
flory023
pai nu e numai durerea, adica in acest moment ma doare tare la subrat..sfarcul e in neregula, , mi-e frica sa nu fie cancer..eu am auzit ca la varsta asta nu prea e cancer..dar totusi mi-e teama..ce sa fac???
0
26-11-2007, ora 00:00
ioni
Nu este medic/terapeut
ioni
te-as indruma spre clinica medicover in plevnei
0
26-11-2007, ora 00:00
vera vladut
Nu este medic/terapeut
vera vladut
Buna fetelor! Pentru iriss - de unde esti ? Daca esti din Bucuresti, mergi la Medsana sau fa- ti o programare la prof.dr.Alexandru Blidaru. Este cel mai bun din tara la ora actuala in cancerul de san si in problemele feminine legate de boala de orice fel a sanilor. Eu stiu ce vorbesc. Ma tratez la dansul de 1 an si 2 luni. In prima faza mi-a pus diagnosticul de mastoza fibrochistica bilaterala.Am facut tratament si dupa 6 luni am fost la control. Imi aparuse intre timp nodul solid de 1, 5 cm / 0, 5 cm la sannul stang.Am facut toate investigatiile si nu este de natura maligna.Acum il tinem sub observatie a mai dat inapoi dar mai sunt si niste mici chisturi care se inmultesc luna de luna. Dansul m-a asigurat ca nu voi avea probleme atata timp cat sunt atenta cu mine si orice mica modificare aparuta sa io spun. Va rog din suflet, nu tratati cu indiferenta boala sanilor sau cel mai mic chist.La stresul pe care il avem zilnic la f multe femei se malignizeaza. Iriss, sa-mi spui de unde esti, astept.
Pentru flory- scumpa mea, se spune ca daca doare nu este cancer.Acesta nu doare decat se imprasite si aflam cand este prea tarziu. Daca este asa cum zici tu ca ai culoarea sfarcului modificata sau este ca o coaja de portocala adica "ridat" sa zic asa, eu cred ca trebuie sa iei calea investigatiilor.Daca este bine te vei simti si tu bine si va fi totul ok si daca o fi ceva, cred ca esti tanara ai destula energie sa infrunti boala. Dar te rog nu mai sta! Tu nu iti pui un semn de intrebare? De ce te doare si de ce este asa sfarcul cand nu este normal sa fie asa? Poate ai si tu mastoza si atunci se trateaza 100%.Eu am 39 de ani, un copil si am umblat in 1 an si 2 luni cat n-am umblat de cand ma stiu.Si sunt si departe de Bucuresti, sunt din Craiova. De aceea pe oricine aud ca are pb de sani le indemn sa se controleze pt ca am vazut m-a ingrozit. Va rog, aveti grija si sa ma tineti la curent.Acelasi dr. iti recomand.
0
26-11-2007, ora 00:00
baffi
Nu este medic/terapeut
baffi
ptr. Vera.Unde il pot gasii pe dr Alexandru Blidaru?
0
26-11-2007, ora 00:00
vera vladut
Nu este medic/terapeut
vera vladut
La Intitutul Oncologic "Alexandru Trestianu" Fundeni, et. I, chirurgie este sef sectie sau 4 oncologie( el este la ambele- chirurg oncolog) sau mai precis si mai bine de abordat Clinica Medsana din Primaverii, marti si miercuri de la orele 16, 00 cu programare neaparat.
0
26-11-2007, ora 00:00
iriss_eyes
Nu este medic/terapeut
iriss_eyes
pt vera.mersi din suflet pt mesaj si recomandari.nu m-am gandit k totusi exista si oameni kre sa te ajute. locuiesc in judetul Caras -severin, loc Otelul Rosu. medicul la care am fost este din Timisoara
0
26-11-2007, ora 00:00
filipalicia
Nu este medic/terapeut
filipalicia
NU VA DUCETI LA M E D S A N A***********am fost acum un an la medsana sa imi fac analize, mi-au pus un diagnostic total gresit, m-au pus sa fac analize peste analize la ei doar sa imi ia banii si nu aveam absolut nimic, cel putin nu era nimic grav asa cum afirmau ei, aveti grija cu medsana, este doar numele de ei si ca este frumos amenajat inauntru, dar atat, nu urmaresc decat sa va ia banii, indiferent de mijloace, adica punand un diagnostic grav pt. a va speria si a va castiga increderea. eu am 29 de ani si va dati seama prin ce sperietura am trecut cand mi-au spus ca aveam o boala rara, nici nu ai mai stiu numele, in orice caz, era doar o boala de piele facuta pe sistemul nervos, nimic mai mult...este pacat ca isi bat joc de lipsa de cunostinte in domeniul medicinei al oamenilor.
0
26-11-2007, ora 00:00
flory023
Nu este medic/terapeut
flory023
pt VERA:iti multumesc mult pt raspuns si as mai vrea sa stiu dupa simptomele care ti le am spus..adica:sfarcul e intrat in interior..dar nu mereu, doare...sanul, , acum ma doare si la subrat...am si niste pete maronii mici dar am fost la dermatolog si a zis ca e de la o ciuperca..deci..dupa toate astea tu crezi ca eu nu am nimic grav???ca doctora a sa a zis sa stau linistita..si te mai intreb ceva:am auzit ca sunt simptome identice, dar boli diferite..adica e popsibil sa fie altceva..??astept raspuns si apropo sunt din buc..cred ca o sama duc la fundeni, daca ai putea sa mi dai un nr de tel...ca sa ma programez...te pup...si ms
0
26-11-2007, ora 00:00
vera vladut
Nu este medic/terapeut
vera vladut
daca filip alicia a fost la Medsana si este dezamagita atunci inseamna ca medicii de la Craiova sunt asi in medicina si eu cred ca am inebunit. Cred ca nu iti dai seama de diferenta. Este imposibil sa greseasca analizele, te contrazic total pt ca ele sunt recunoscute de toti medicii din toata tara.
Flory, o sa iti fac rost de nr. de telefon de la Fundeni de la dr din clinica. Se poate ca tu chiar sa nu ai nimic grav. Poate faptul ca te doare sanul este de natura endocrinologica si iti trebuie tratament si la subrat te doare din cauza durerii sanului. Sa ai grija in sensul ca sa urmaresti daca ti se si umfla. Si pe mine ma doare la subrat si am un ganglion inflamat dar stiu cauza. Este foarte probabil sa ai si altceva. Cu ciclul cum stai?
Astept sa vorbim. Pa
0
28-11-2007, ora 00:00
flory023
Nu este medic/terapeut
flory023
vera ai un id de mess ca sa putem tine legatura??e mai bine acolo decat aici..ce zici?astept raspuns..si sinecr m-ai mai linistit putin, , , ms
0
28-11-2007, ora 00:00
vera vladut
Nu este medic/terapeut
vera vladut
buna. Nu am id de mss dar putem sa ne trimitem mailuri.
- Astept. Te pup
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Înțelegerea afecțiunilor legate de sâni - cele mai frecvente situații și semnele de alarmă
  • Noduli la sân - cât sunt de periculoși și la ce să te aștepți
  •