Am nascut de 2 luni si nu mai imi revin deloc... hipotiroidism?
Buna ziua.
Am si eu o mare problema.
Am nascut de 2 luni si nu mai imi revin deloc. Am dureri de articulatii, imi trosnesc oasele, ma simt foarte obosita si am tot asteptat pana acum sa-mi revin dar in zadar.Si mi-e tare frica sa nu am hipotiroidism pentru ca mi-au aparut si niste pete albe pe fata si transpir si noaptea si mama mea are hipotiroidism.Inca nu mi-am facut analiza dar sunt disperata pentru ca nici in sarcina nu mi-am facut nici o analiza pentru tiroida. E o regula sa se transmita de la mama la fat in cazul in care Doamne fereste am avut si in sarcina si nu m-am tratat, a luat si copilasul meu?Trebuie sa-i fac si lui analiza?In sarcina m-am simtit excelent nu am avut nici o problema, doar ca transpiram noaptea. Va rog frumos sa-mi raspundeti ca sunt disperata simt ca inebunesc pana imi fac analiza luni.Va multumesc
Am si eu o mare problema.
Am nascut de 2 luni si nu mai imi revin deloc. Am dureri de articulatii, imi trosnesc oasele, ma simt foarte obosita si am tot asteptat pana acum sa-mi revin dar in zadar.Si mi-e tare frica sa nu am hipotiroidism pentru ca mi-au aparut si niste pete albe pe fata si transpir si noaptea si mama mea are hipotiroidism.Inca nu mi-am facut analiza dar sunt disperata pentru ca nici in sarcina nu mi-am facut nici o analiza pentru tiroida. E o regula sa se transmita de la mama la fat in cazul in care Doamne fereste am avut si in sarcina si nu m-am tratat, a luat si copilasul meu?Trebuie sa-i fac si lui analiza?In sarcina m-am simtit excelent nu am avut nici o problema, doar ca transpiram noaptea. Va rog frumos sa-mi raspundeti ca sunt disperata simt ca inebunesc pana imi fac analiza luni.Va multumesc
6 comentarii
Nu-ti mai face atatea griji. prin ce treci acum este normal. Ai nascut doar de doua luni, este normal sa fi obosita, , sa-ti nu revi", doar nu stai roata ziua la televizor. Daca ai fi avut probleme cu tiroida pana acum le-ai fi descoperit( multe femei cu hipotiroidie nici nu ram insarcinate ) este o veche zicala ; iti trebuie 9 luni sa devi mama si alte noua sa redevi femeia care ai fost ( probleme cu hormoni)
cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa mergi la medicul de familie si el o sa-ti dea analizele pe care trebuie sa le faci, ai incredere, totul va fi bine.
cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa mergi la medicul de familie si el o sa-ti dea analizele pe care trebuie sa le faci, ai incredere, totul va fi bine.
Buna ziua,
pt.a -ti confirma sau infirma acest lucru, analizele sunt:
- TSH
- FT3
- FT4
- anticorpi.
Analizele se platesc, nu-ti trebuie trimitere. nu sunt gratuite...aprox.200 lei (noi).
NU cred ca ai asa ceva.
DAR ca sa-ti scoti din capsor aceasta varianta si sa-ti vezi de copilas, fa-le.
Sa-ti traiasca bebe, sanatate si s-auzim de bine.
O zi buna!
pt.a -ti confirma sau infirma acest lucru, analizele sunt:
- TSH
- FT3
- FT4
- anticorpi.
Analizele se platesc, nu-ti trebuie trimitere. nu sunt gratuite...aprox.200 lei (noi).
NU cred ca ai asa ceva.
DAR ca sa-ti scoti din capsor aceasta varianta si sa-ti vezi de copilas, fa-le.
Sa-ti traiasca bebe, sanatate si s-auzim de bine.
O zi buna!
va multumesc mult pentru raspunsuri.Sa dea Dumnezeu sa fie cum spuneti voi.O sa ma duc maine la parhon sa-mi fac toate investigatiile.Mai m-ati linistit.Sa va dea Dumnezeu sanatate!
eu am nascut acum 4 luni si acum o luna m-au diagnosticat cu hipotiroidie cronica, mi-am facut toate analizele necesare si mi-au iesit niste valori cu mult peste cele normale.tsh mi-a iesit 94 iar valoarea maxima este de 4, 68 iar celalate de ordinul miilor 3000si un pic.si eu m-am simtit ok in timpul sarcinii iar acum o luna am simtit un nod in gat.am fost la medicul de fam si mi-a zis sa merg la endocrinolog sa vedem exact ce e acolo..baietelul meu nu are nimic si ma rog sa nu aiba nimic nici pe viitor.mama mea a avut hipertiroidie si mi-a zis medicul acum ca daca am in fam persoane cu probleme automat trebuia sa fac inainte de sarcina sau in timpul acesteia ceva analize, dar nu am stiut:(((((((... am intrat si intr-o depresie din cauza asta si caut un medic psiholog bun(de preferat sa aiba cabinetul prin sec 3 ), daca ma puteti ajuta, multumesc frumos si sanatae multa la toata lumea.
Andreea draga,
sa-ti traiasca bebe si sa va bucurati de el.
Nu-ti mai face atattea griji.majoritatea, ca sa nu zic apoape toate mamicile...
trec printr-o astfel de "depresie"...
Nu ai vreo prietena, colega, ruda?...care sa fii nascut, in ultima perioada/
Vb. cu ea..iti va confirma acest lucru.
Sanatate si s-auzim de bine.
O zi frumoasa familiei tale.
P.S.
RUGAMINTE:
ca sa-ti raspunda cineva din Bucuresti, da-i un copy pe ceea ce ai scris aici si...
si trece artiicolul postat in partea de sus..la subiecte...NU aici la comentarii...intamplator, am citit aici..
Va fii bine.
sa-ti traiasca bebe si sa va bucurati de el.
Nu-ti mai face atattea griji.majoritatea, ca sa nu zic apoape toate mamicile...
trec printr-o astfel de "depresie"...
Nu ai vreo prietena, colega, ruda?...care sa fii nascut, in ultima perioada/
Vb. cu ea..iti va confirma acest lucru.
Sanatate si s-auzim de bine.
O zi frumoasa familiei tale.
P.S.
RUGAMINTE:
ca sa-ti raspunda cineva din Bucuresti, da-i un copy pe ceea ce ai scris aici si...
si trece artiicolul postat in partea de sus..la subiecte...NU aici la comentarii...intamplator, am citit aici..
Va fii bine.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Poliartrita reumatoida
- 5Dureri articulare cam de 2 ani + dureri si umflaturi la genunchi
- 5tendinita?
- 3Incheieturi inflamate sezonier
- 3am 32 de ani si sufar de dureri de articulatii
- 4magne b6
- 6am observat ca imi pocnesc si ma dor articulatiile de cateva luni
- 7acum 3 ani am descoperit ca am sifilis
- 10Dureri articulatii - Diprophos
- 7Dureri musculare inexplicabile (+ alte probleme)
- 4Tumefierea articulatiilor
- 6Deplasarea oaselor la incheietura mainii
- 13Durere de umar, reducere mobilitate...continuata cu durere si reducere mobilitate cot.
- 1hipotiroidism la 21 de ani ?!
- 6Progesteron mic - tratament naturist
- 5fractura decolare tip2 harris extremitate distala radius stang in to
- 2umflaturi articulatii
- 1pocnituri de genunchi
- 9Probleme cu glanda tiroida
Mai multe informații despre: Hipotiroidismul Articulatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: