Ameteli aproape zilnic
Buna ziua!
Domnule Doctor, vreau sa vă supun atenției o problema de sănătate a mea.
Am 55 ani.86kg, și datorită faptului că mă doare coloana lombara cu dureri extraordinar de mari in clusiv pe piciorul drept, am făcut tratament cu Scudexa aproape 3 săptămâni după care doctorul mi-a a dat de 2 ori pe zi injectabil tramadol iar la prânz Doreta, timp de 8 zile cât am fost internat! Problema e că acum am amețeli foarte mari mai ales când fac mișcări bruște cu capul! La început parca cădea mobila din casa peste mine dar acum pun greu capul pe pernă, daca aplec capul spre stânga s- au dreapta și când mă aplec! Vreau sa va- ntreb daca e normal sa amețesc în așa hal și cam cat va ține amețeală! Nici după 3 saptamani decand am întrerup tratamentul cu tramadol nu mi-au trecut amețelile! Ce-i de facut? Mulțumesc anticipat !
Domnule Doctor, vreau sa vă supun atenției o problema de sănătate a mea.
Am 55 ani.86kg, și datorită faptului că mă doare coloana lombara cu dureri extraordinar de mari in clusiv pe piciorul drept, am făcut tratament cu Scudexa aproape 3 săptămâni după care doctorul mi-a a dat de 2 ori pe zi injectabil tramadol iar la prânz Doreta, timp de 8 zile cât am fost internat! Problema e că acum am amețeli foarte mari mai ales când fac mișcări bruște cu capul! La început parca cădea mobila din casa peste mine dar acum pun greu capul pe pernă, daca aplec capul spre stânga s- au dreapta și când mă aplec! Vreau sa va- ntreb daca e normal sa amețesc în așa hal și cam cat va ține amețeală! Nici după 3 saptamani decand am întrerup tratamentul cu tramadol nu mi-au trecut amețelile! Ce-i de facut? Mulțumesc anticipat !
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Am ameteli doar noaptea
- 40ameteli
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 5O fi anxietate?
- 3Scaun ciudat
- 0Stari de voma, ameteala
- 6de aproape 1 an am ameteli numai atunci cand mi se face foame mai ales dimineata
- 1de ceva vreme ametesc
- 1Ameteala, ureche infundata
- 4Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
- 3Ameteli, tulburari de vorbire, de gandire, dureri de cap
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 0Simptome de ameteala
- 4ameteala permanenta
- 4cornete nazale
- 5ameteala (vertij)
- 1Probleme coloana cervicala si lombara
- 1Slabiciune musculara.
- 1Rog interpretare de catre un neurolog