Chronic subjective diziness/ ameteala cronica subiectiva
A auzit cineva de Chronic subjective diziness/ ameteala cronica subiectiva? Am tot posta pe acest forum din cauza unor ameteli aparute in urma cu 3 luni, de atunci am facut toate analizele posibile si nu gasesc cauza, dar ametelile tot continua in fiecare zi. Ma regasesc complet in simptomatologia data de aceasta ameteala cronica subiectiva, insa in romana nu gasesc nimic despre asta. Oare ati auzit de asa ceva? Eu am citit pe site-urile in engleza. Daca ati auzit sau stiti cum as putea trata ameteala de 3 luni care nu are nicio cauza medicala va rog sa ma ajutati. Eu sufar de anxietate generalizata, dar nu la modul in care interfereaza cu viata zilnica. Tind sa exagerez si sa fiu foarte atenta la simptomele corpului. Cum as putea trata aceasta ameteala?
7 comentarii
Bună ziua, cum tratați anxietatea generalizata?
fac sedinte de psihoterapie, dar nu vad aproape nicio imbunatatire al starilor acestea de ameteala.
Ameteala este aproape permanenta, scade sau dispare seara dupa 7-8, dar nu apare doar cand sunt anxioasa sau cand ma stresez. Am facut 6 sedinte de psihoterapie, am facut pauza 2 saptamani, dar am reluat dupa aceea si ameteala este tot aici, am tot cautat pe internet informatii, deoarece niciun medic nu ma poate ajuta de 3 luni, nici psihologul nu stie daca ameteala este din cauza anxietatii, deoarece apare independent de stres sau frica. Si printre informatii am gasit despre aceasta denumire, de aceea doream sa stiu daca a mai auzit cineva asa ceva, pentru ca in romana nu gasesc nimic despre asta..
Ameteala este aproape permanenta, scade sau dispare seara dupa 7-8, dar nu apare doar cand sunt anxioasa sau cand ma stresez. Am facut 6 sedinte de psihoterapie, am facut pauza 2 saptamani, dar am reluat dupa aceea si ameteala este tot aici, am tot cautat pe internet informatii, deoarece niciun medic nu ma poate ajuta de 3 luni, nici psihologul nu stie daca ameteala este din cauza anxietatii, deoarece apare independent de stres sau frica. Si printre informatii am gasit despre aceasta denumire, de aceea doream sa stiu daca a mai auzit cineva asa ceva, pentru ca in romana nu gasesc nimic despre asta..
Ameteala e o somatizare de anxietate. Combinati psihoterapia cu tratament de la psihiatru. Incercati!
Buna ziua un consult psihiatric
ati făcut??
ati făcut??
Încercați sa excludeți și o cauza neurologica
Am exclus. Am facut rmn cerebral, am facut analize de sange, orl, audiograma, oftalmologie, endocrinologie. Nicaieri nu s a gasit nimic. Dar ametelile sunt aici de 3 luni. Nu stiu ce sa mai fac..
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 9reactie adversa la nalixid ?
- 2ameteala dupa lovitura
- 3Ameteala de cateva secunde in mod frecvent
- 31ameteli si tremor
- 0dureri de cap si ameteli
- 1nu puteam ridica capul
- 13Atac de panica?
- 13dureri de cap, ameteli, apasare in crestetul capului
- 2Ameteli dupa lovitura la cap
- 4ce poate sa fie?
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 1Ameteala, scaun ciudat, sete excesiva, balonare, tahicardie.
- 0Ameteli si dureri usoare, senzatie neplacuta la cap
- 22Cred ca am cancer. Va rog frumos un sfat !
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
- 5Ameteli si atacuri de panica
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: