Ameteli dupa betaserc
Buna,
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 4Ameteala zilnica, oboseala. posibil depresie?
- 2ameteli, stari de slabiciune
- 3stari de ameteala, greata..
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 8Vertiji, ameteli - tratamente pe cale de disparitie
- 2Greata Ameteli
- 20Ameteli puternice ca si cum as fi beata
- 8Un posibil cancer?
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 7catre ORL: ametesc dimineata
- 2Ameteli, posibila problema cardiaca
- 2De ce ameteste un baiat de 21 de ani fara probleme medicale?
- 0Ameteala Persistenta
- 1Ameteala continua de o saptamana, ajutati-ma va rog !
- 4Intepaturi in gat pe partea stanga, durere ureche si ameteala, ganglioni
- 11Anxietate, amețeala, oboseala excesiva
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
- 1Derealizare, lipsa de concentrare, amețeli ușoare
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: