Ameteli dupa betaserc
Buna,
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 4probleme la inima, senzatie de sufocare, voma, ameteli
- 2ameteli dupa o lovitura in moalele capului
- 6vertij paroxistic benign - trebuie sa ma ingrijorez?
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 12teama de a sta singura si de a nu mi se intampla ceva
- 3parca se misca pamantul precum apa
- 0Stari de voma, ameteala
- 0Ameteala si rau la stomac
- 0oboseala si stare de ameteala
- 6episod depresiv cu elemente anxioase si interpretative
- 63ameteli permanente, ureche ce pulseaza si tiuituri
- 1Ameteala
- 0Ameteala pe partea dreapta a capului
- 4Ameteala, anxietate si o stare continua de oboseala, dar analizele sunt normale. Ce poate fi?
- 1Amețeala însoțită cu durere de cap
- 1Ameteala continua de o saptamana, ajutati-ma va rog !
- 0Amețeli zilnice de peste un an
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: