Ameteli dupa betaserc
Buna,
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5puls ridicat, ameteala foarte tare, colesterol marit + spasmofilie
- 4ma simt rau de o luna
- 32 zile am avut niste ameteli ingrozitoare
- 5O fi anxietate?
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 3Stari de greata si ameteala dimineata si dupa mese
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 3ameteli si oboseala
- 4Ameteli puternice. Sa fie oare vertij ?
- 3greata, ameteli, respiratie dificila
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 4ameteala puternica
- 0Stari de voma, ameteala
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 10Cum pot sa scap de ameţelile provocate de cervicale
- 10Ameteli
- 6Stare amețeală și lipsa energie
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 2Presiune pe o parte a fetei, inclusiv la nivelul urechii
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: