Ameteli dupa betaserc
Buna,
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme psihice ?
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 4senzatie de ameteala, lesin
- 59Sindrom vertiginos.. ameteli, dezechilibru
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 20Probleme respiratorii, stari de obosela si ameteala
- 7durere de cap si ameteala
- 19Frunte si tample umflate
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 4probleme la un copil de 15 ani
- 4Ameteala si stare de rau
- 2Stari lesin, ameteli si nod in gat
- 2Sincopa
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa
- 1Dureri de cap, ameteli
- 0dureri lombare, ameteli si palpitatii
- 3Ameteala cu durere in spatele urechii
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: