Ameteli dupa betaserc
Buna,
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Dispnee urmata de amorteli ale mainilor.De 4 luni tot medici
- 9reactie adversa la nalixid ?
- 6Dureri in piept, miini si picioare. Ameteli
- 31ameteli si tremor
- 3stari de ameteala, greata..
- 1Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.
- 1ameteli si amorteli
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 10imi doresc mult un copil
- 5Ameteala si arsuri de la piept in sus
- 3ameteala si vedere incetosata
- 2Ameteli, posibila problema cardiaca
- 6greata si ameteli de vreo 6 luni
- 6La ce medic sa apelez?
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
- 0Neurologie
- 2Ameteala, imi amorteste mana stanga si mă doare inima
- 0Sindrom bipiramidal
- 3Anxietate /panica?
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: