Ameteli dupa betaserc
Buna,
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6simt ca nu mai am scapare
- 23ameteli si stari de confuzie
- 4de fiecare data cand ma ridic de pe scaun sau din pat ma ia ameteala
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 1ameteala continua
- 3stari de ameteli si somnolenta
- 1Am o stare de ameteala continua cam dupa (1-2) beri
- 11Sunt pus intr-o situatie cam proasta!
- 20Ameteli puternice ca si cum as fi beata
- 4Ce poate fi ?
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 7se poate sa ameteasca din cauza unei raceli?
- 7ma doare capul + ameteli
- 0Senzatie de ameteala si oboseala permanenta
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 0Ametelea si stare de oboseala
- 0Ameteala
- 0Ameteli, slabiciune si lipsa de concentrare
- 7Stari de ameteala, de lesin
- 5Tinitus si ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: