Ameteli dupa betaserc
Buna,
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5puls ridicat, ameteala foarte tare, colesterol marit + spasmofilie
- 40ameteli
- 59Sindrom vertiginos.. ameteli, dezechilibru
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 4ameteli, dureri ale fruntii
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 5Astenie de primavara?
- 4Ameteala si stare de rau
- 5Stare generala proasta mai ales dimineata
- 5Ureche nas gat
- 1Ameteala si stare de rau cam de o saptamana
- 31Ameţeli provocate de zona cervicala
- 7Ameteli
- 1Amețeli
- 7Ameteala non-stop
- 0Ameteala
- 3Am nevoie de ajutor - simptome inexplicabile
- 2Ameteala, imi amorteste mana stanga si mă doare inima
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 1Intrebare - stări de ameteala si atacuri de panica dimineata
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: