ameteli bruste
cand sunt culcat pe spate nu am probleme, dar in momentul in care ma intorc pe partea dreapta totul se invarte si sunt in pragul pierderii cunostintei
3 comentarii
In cazul in care nu ati implinit inca 40 de ani, un consult homeopatic ar fi, probabil, lucrul cel mai potrivit. In cazul in care aveti 40 de ani sau mai mult, ar fi probabil nimerit sa faceti o investigatie numita "Doppler carotidian". Aceasta e un tip special de ecografie care "vede" ce se intampla pe arterele care iriga creierul.
ce este acest "Doppler carotidian"? cum se face si unde mai ales? intreb pentru ca am aceeasi problema si nu stiu ce sa mai fac.
Dopplerul carotidian este o investigaţie din familia ecografiei care măsoră (cu anumită aproximaţie) viteza unor fluide în mişcare (de regulă sânge în vase) şi constată dacă această curgere este nromală sau există vârtejuri.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 7pierdere in greutate
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 5e vorba de hipertensiune?
- 3ameteli
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 5ameteala
- 0durere de cap cu ameteli
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 1Ameteala, Hipertensiune
- 1Dureri de cap, ameteli
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 8Mai multe probleme si semne
- 7AMETELI SI SENSIBILITATE LA LUMINA
- 1Ameteala profunda
- 1Ma sfarsesc
- 3Analize rog interpretare. Nu inteleg de unde ametelile si starile de slabiciune foarte mari
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: