ameteli severe
Am 33 de ani si de o perioada am ameteli severe pe timpul zilei, asociate cu dureri(usturimi) de spate in zona lombara care uneori avanseaza pe portiuni pana in zona cefei.In zona cefei(partea stanga) simt o amorteala care are reflexe pana la degetele de la mana stanga si piciorul stang.
Daca fac o baie fierbinte si ma bag in pat simptomele se amelioreaza aproape dispar iar pe timpul noptii sunt chiar inexistente.O alta anomalie ar fi ca ma simt cam tot timpul somnoros.
Daca fac o baie fierbinte si ma bag in pat simptomele se amelioreaza aproape dispar iar pe timpul noptii sunt chiar inexistente.O alta anomalie ar fi ca ma simt cam tot timpul somnoros.
1 comentarii
Este clar ca aveti o afectiune a coloanei vertebrale cu interesare si a radacinilor nervoase. Ametelile pot fi date de o insuficienta circulatorie vertebro-bazilara (artere ce iriga portiunea din spate a creierului), afectiune frecventa in spondiloza cervicala. Va sfatuiesc sa va adresati unui neurolog si unui reumatolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ameteli si senzatie de sufocare
- 2ameteali puternice in diverse momente si situatii
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 6Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 3de vreo 4 ani am stari de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur
- 2Ameteli, vajaituri in cap, sunet de clopotei, fiare in cap.
- 2am urmatoarele simptome: ameteala si slabiciune, parca si lipsa de echilibru
- 4ameteli, greturi si dureri de cap
- 0Cum pot scapa de ameteli?
- 7ma doare capul + ameteli
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 5Din iulie 2014 resimt o stare de ameteala permanenta, o presiune in urechi
- 2Cefalee tensionala
- 2Ochii - dureri in spatele capului
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: