Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma

69 comentarii 1 2 3
0
28-04-2015, ora 18:21
Cotuca
Nu este medic/terapeut
Cotuca
Am depistat probleme si la tiroida...hipotiroidism. Acu iau si Euthyrox, iar ultimul diagnostic scris de neurolog a fost Discopatie cervicala si mi-a prescris sa fac 5 zile dimineata, dexametazona si continui cu betaserc, la nevoie tramadol, dar e mai ok pentru mine paracetamolul( tramadolul ma ameteste rau). Azi am facut prima injectie. Nu trebuie sa pun sare in manare in astea 5 zile.
In ciuda faptului ca vremea e urata, chiar pot spune ca ma simt destul de bine fata de alte zile. De dimineata am fost mnai ametita, dar apoi cred ca si-a facut efect injectia. Si am avut de lucru si la calculator, iar pana acum as fi fost intinsa la pat. Sa vedem ce va mai urma...Ah, astept rezultatul la Papanicolau, ieri l-am facut...abia peste 2 saptamani iese...
0
20-07-2016, ora 15:44
Johnny_V
Nu este medic/terapeut
Johnny_V
Doamne, ajuta tuturor!
Din cate vad, nu a mai scris nimeni de mai bine de un an, si nici eu nu am fost in masura sa postez ceva, intrucat voiam sa fiu sigur ca postez ceva util.
Orice tratament cred ca trebuie a inceapa cu o deparazitare interna. Exista observatii conform carora 80% dintre oameni sunt purtatori de paraziti, iar acesti paraziti nu ies intotdeauna la analize. De exemplu, giardia provoaca simptome de depresie, probleme de concentrare si probleme cu somnul, din cauza ca secreta o neurotoxina.
E bine sa folositi un tratament naturist si sa alegeti unul pe care il tolereaza organismul. Eu am folosit ulei de dovleac presat la rece, timp de 3 saptamani. Este bun si ceaiul de galbenele, dar cred ca nu e suficient.
Apoi, consumati hrana cat mai proaspata, fara chimicale (exista o mare diferenta intre fructele luate din supermarket si cele crescute in pomii din curte). Foarte buna este varza alba tocata marunt (ca sa fie usor digerabila) cu un pic de zeama de lamaie. Eu o vreme nu am putut sa mananc prea multi cartofi sau prea multa varza (imi fermentau). Mancati cantitati mici, nu suprasolicitati aparatul digestiv. Sunt bune si semintele de dovleac, fructul de avocado (contin grasimi sanatoase). Nu folositi zaharul si dulciurile. Daca va e pofta de ceva dulce, consumati fructe dulci (banane - de preferat cele ecologice) si miere, cu moderatie. De asemenea, ceapa este foarte buna, dar daca aveti probleme cu stomacul, nu consumati prea multa odata. Ciorba de dovlecei e foarte buna pentru cei ce sufera de gastrita. E de preferat o hrana cat mai variata, si branzeturi (de genul casului sau iaurtului), dar intai trebuie facuta deparazitarea si fiecare trebuie sa vada ce ii tolereaza organismul mai bine. Pentru linistirea aparatului digestiv e bun ceaiul de menta. E buna si tinctura alcoolica de propolis, 20-30 de picaturi intr-o jumatate de pahar cu apa.
Va marturisesc ca pe mine nu m-au ajutat prea mult medicamentele. Am luat si betaserc, si medicamente pentru aciditate gastrica si debridat si pastile (zise naturale) antitress (toate astea cu recomandarea medicului). Singurul care mi-a fost de folos a fost carbunele vegetal. Am mai luat fosfolipide pentru ficat (nu pot sa apreciez cat m-au ajutat) si vitamine (care mi-au folosit, dar putin).
Nu neglijati odihna, 7-8 ore pe noapte.
Incercati sa alungati gandurile negre si orice griji, macar inainte de culcare. Foarte utila in acest sens e rugaciunea inimii, sau o rugaciune asemanatoare catre Maica Domnului. De foarte multe ori, eu asa am reusit sa ma linistesc si sa pot sa adorm.
Poate voi reveni cu alta ocazie si cu alte detalii.
Multa sanatate sufleteasca si trupeasca tuturor.
0
20-07-2016, ora 16:06
Cotuca
Nu este medic/terapeut
Cotuca
Buna ziua! Nu am mai scris...am facut fizioterapie, a fost ok, dar nu am mai reusit sa fac din alte motive de sanatate. Insa starile de ameteala, greata...balonare etc sunt acolo. Nimic schimbat.
0
20-07-2016, ora 16:07
Cotuca
Nu este medic/terapeut
Cotuca
Poate ar trebui incercat si o deparazitare...
Multumim pentru sfaturi!
0
21-07-2016, ora 21:17
Johnny_V
Nu este medic/terapeut
Johnny_V
In plus fata de cele scrise anterior, vreau sa mai fac cateva precizari. Am fost la un moment dat muscat de o capusa, am luat 2 saptamani amoxicilina si testul de borelioza (IgM) mi-a iesit pozitiv. Dupa sase luni imi aparusera simptomele pe care le-am descris pe o alta pagina a altui forum(http://www.romedic.ro/forum/ameteala-stare-de-rau-tahicardie-61398/2), asa ca m-am gandit ca am borelioza, lucru care nu s-a confirmat pana la urma. In afara de aceste lucruri, la un moment dat mi-a aparut o hernie inghinala mica, incat initial am crezut ca mi s-a umflat un ganglion. A trebuit sa ma operez. E posibil a acest lucru sa-mi fi provocat simptomele de colon iritabil. In privinta alimentatiei, as mai adauga faptul ca leguminoasele (fasolea verde, mazarea) si maslinele (desarate), precum si nucile cu miere (mestecate bine sau zdrobite) ajuta la combaterea stressului.
0
21-07-2016, ora 22:04
Cotuca
Nu este medic/terapeut
Cotuca
Numai probleme. Si eu am dat dintr-una, intr-alta.
0
21-11-2016, ora 18:35
marie-ta
Nu este medic/terapeut
marie-ta
Candidoza este urmarea gastritei, infectiile urinare idem.
0
01-07-2017, ora 01:30
Geo.getta01
Nu este medic/terapeut
Geo.getta01
Buna numele meu este Georgeta in urma cu 3 ani de zile am făcut o gastrită cronica munceam numai in ture de noapte nu aveam timp sa mănânc fumam foarte mult și beam cafea. Am făcut o endoscopie unde din fericire nu aveam helicobacterul pylori, dar domnul doctor mi-a recomandat 1 luna de zile omez pe stomacul gol și 3 luni de zile regim supe legumele fierte carnea fiarta separat, fructe doar in compot, fără dulciuri doar budinci de casa, checuri fără creme nimic din comerț, am scăpat după 1 luna de zile de stările de amețeala, leșin, epuizare, greață și voma.Dupa 1an de zile plecand in străinătate cu jobul problemele au reapărut, după 1 luna de zile de Fast food și mancare la restaurant am ajuns la un spital nu foarte bun unde ne fiind ajutata cu nimic am făcut primul atac de panica. Revenind acasă din cauza problemelor am refăcut o endoscopie unde am fost diagnosticata cu helicobacter pylori. Exista un tratament cu minim 2 antibiotice maxim 4 antibiotice.După 2 zile de Amoxacilina 1000 mg și Metronidazol 500 mg am ajuns iar la spital unde nici perfuzia cu 10 calmante nu ma mai ajuta având foarte mare aciditate in stomac și stări de voma. Cercetand mai multe site-uri am descoperit ca aceasta bacterie când este stârnită de antibiotice ea încearcă sa se ascundă săpând in mucoasa gastrica cauzând mai multe dureri, multe persoane care au făcut tratamentul au acuzat arsuri pe esofag și o jena ca si cum ai avea un spin in gât ceea ce mi sa întâmplat și mie. Am încercat și tratamente naturiste dimineața 1 lingura de ulei de măsline și 1 lingura de miere stai 30 de min și apoi mănânci, am încercat ceaiul de gălbenele, ceaiul de oregano dar din păcate nu sunt bune. Ca in momentul de fata sa mai am și o presupusa infecție genitală datorită helicobacterului. Dacă și voi treceri prin așa cv am nevoie de un sfat nu știu ce sa mai fac am săptămâni când nu mănânc beau doar apa pe care o vomit. Va mulțumesc
0
01-07-2017, ora 10:40
marie-ta
Nu este medic/terapeut
marie-ta
Este posibil sa va reinfestati prin sex oral asta numai un medic poate sa stie mai bine. Bacteriile si toate vietuitoarele care ne ajuta sa traim sau ne distrug din vina noastra, se adapteaza si pot ajunge in orice organ. Nu stiu cum functioneaza antibioticele (pe clase de bacterii -gram negativ gram pozitiv??) in momentul tratamentului antibioticul rade gama gram negativ exemplu inclusiv cei care nu au proliferat, atunci organismul se apara proliferand ce are la indemana (bacteria pentru care am facut tratament). Consider ca aparitia bolilor este modul de adaptare al organismului la agresiunile noastre prin alimentatie _ fumat, medicamente, traume, etc. Un regim alimentar echilibrat ne scuteste de necazuri. Helicobacter este o consecinta a unei agresiuni.
Adaugă un comentariu / răspuns
69 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apare amețeala?
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Semne că ai putea sa leșini
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • Cauzele leșinului și ce se întâmplă în organismul nostru când leșinăm
  • De ce unele persoane leșină mai ușor decât altele
  • Sincopele cauzate de tulburările de ritm ar putea fi prevenite
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  •