durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
Am dureri de ceafa puternice, intre omoplati si ameteli in pozitie verticala. Am fost la doctor si mi-a spus ca de la spondiloza cervicala. Nu pot crede ca aceasta pacatoasa de spondiloza poate da asa simptome.
4 comentarii
Poata.Pe acolo trec vase de singe care iriga creierul mic (care se ocupa cu ametelile) iar daca e vreun "cioc"care apasa pe aceste vase tulbura circulatia si... gata ameteala.Tot pe acolo trec si nervii ce merg in umeri si omoplati, o inflamatie zonala putind da durere.Incearca tratamentul cu antiinflamator prescris de medic.Precis inainte de a avea simptomele ai stat cu ceafa descoperita iin frig
Multumesc mult! Este adevarat ca am mers cu capul descoperit cand afara erau -18 grade. Cred ca de aici mi se trage.
buna ziua.am si eu aceasta problema, de aprox 6 ani ma doare ceafa ingrozitor, mai ales toamna, iarna, vara deloc.ar putea fi spondiloza?
la10 ani am avut o scolioza lombara care s-a mai corectat, acum am 27, ar putea fi asta o cauza?
se poate trata sau doar se amelioreaza cu antiinflamatorii?
la10 ani am avut o scolioza lombara care s-a mai corectat, acum am 27, ar putea fi asta o cauza?
se poate trata sau doar se amelioreaza cu antiinflamatorii?
Durerile de cap ortostatice sunt sugestive pentru hipotensiune intracraniană spontană datorită scurgerii de lichid cefalorahidian, de cele mai multe ori spinal.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Am ameteli doar noaptea
- 2de aprox. 2 ani de zile ma confrunt cu ameteli constante
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 7Lesinul cu pierderea cunostiintei
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 2dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 1Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.
- 1durere de cap
- 2De o saptamana ma trezesc cu dureri de cap... anemie?
- 3trombocite mari
- 0Ameteli
- 1Ameteli bruște
- 2Durere foarte mari de cap.
- 1Episoade de ameteli
- 5Amețeală continua
- 2Ameteala continua
- 0Eclampsie - am rămas cu amețeli, groaznice, care apar și dispar, de 13 ani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: