Bilomag forte ptr concentrare?
A incercat cineva Bilomag Forte ptr concentrare și memorie alaturi de tratamentul psihiatric și i-a făcut bine?
2 comentarii
Ginkgo biloba e apa de ploaie, la fel si lecitina. lectina este precursorul aceleasi substante in care se converteste colina. de aceea mai bine iei citicolina. doar ca a lua citicolina este riscant pt ca creste dopamina in creier, iar asta s-ar putea sa fie periculos pt cei cu scizofenie. intreaba doctorul daca poti lua citicolina. o sa-l intreb si eu pe al meu, si comparam raspunsurile apoi. o sa revin sa scriu despre conv mea cu doc, in 25/26 luna asta
am vorbit cu dr despre supliment si nu are date despre el. in schimb pt ca sunt in remisie, si reduc din tratament, mi-a zis ca o sa vad o imbunatatire a memoriei datorita aceste reduceri de medicamente si deci nu e nevoie sa iau supliment.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu am incredere in mine, ma simt (scuze...) o proasta - -n-am gasit alta rima- :-)
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 4Lipsa de concentrare, stres si multe altele
- 5poate fi o problema din copilarie?
- 10Amorteala falangele superioare ale mainii drepte, lipsa concentrare
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 0Impresia de dezorientare incapacitate de adaptare si simptome asemanatoare somnolentei
- 5Ameteala, cap greu, senzatie de imperceptibil, urechi infundate. imi vreau mintea limpede!
- 4probleme memorie, concentrare
- 3Cum pot sa rezolv problema?:( E deranjant si suparator:(
- 1Ceva de concentrare, Acutil.
- 5Deficit atentie, concentrare mare
- 3Ameteala continua; tulburari vedere, memorie, concentrare, vorbire etc
- 1Cele mai ok tonice energie-recupereare neuro
- 2Ce sa iau că sa mă concentrez mai bine?
- 3Ce pastile sau suplimente sunt bune pt creier, memorie si concentrare?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: