Bilomag forte ptr concentrare?
A incercat cineva Bilomag Forte ptr concentrare și memorie alaturi de tratamentul psihiatric și i-a făcut bine?
2 comentarii
Ginkgo biloba e apa de ploaie, la fel si lecitina. lectina este precursorul aceleasi substante in care se converteste colina. de aceea mai bine iei citicolina. doar ca a lua citicolina este riscant pt ca creste dopamina in creier, iar asta s-ar putea sa fie periculos pt cei cu scizofenie. intreaba doctorul daca poti lua citicolina. o sa-l intreb si eu pe al meu, si comparam raspunsurile apoi. o sa revin sa scriu despre conv mea cu doc, in 25/26 luna asta
am vorbit cu dr despre supliment si nu are date despre el. in schimb pt ca sunt in remisie, si reduc din tratament, mi-a zis ca o sa vad o imbunatatire a memoriei datorita aceste reduceri de medicamente si deci nu e nevoie sa iau supliment.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3instabilitate, dezechilibru si incoerenta in pronuntarea cuvintelor
- 6oboseala, tulburari de concentrare, stari de anxitate dimineata
- 11Nu pot fi atent, rezulta oboseala
- 5cred ca sufar de afazie, de cativa ani...
- 0Impresia de dezorientare incapacitate de adaptare si simptome asemanatoare somnolentei
- 9probleme cu tiroida?
- 25dureri de picioare + cervicala
- 6Probleme cu starea psihologica
- 3Probleme cu memoria, nu ma pot concentra, stari de depresie, oboseala, nervozitate
- 2Lipsa de concetrare, pierderi de memorie
- 2Ceva ptr concentrare/atenție?
- 5Creierul meu e afectat
- 13Acutil sau Korill?
- 9Voi aveți probleme de concentrare/atenție?
- 1Cu problemele de atentie si concentrare ce facem cei cu boli psihice?
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 1Probleme concentrare si altele
- 5Dificultati in intelegerea cuvintelor
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: