ameteli continuu
Prietenul meu, de 2 saptamani are ameteli continuu iar cand merge i se inmoaie picioarele si nu se mai poate deplasa asa cum o facea inainte, cu aceeasi siguranta. A mers la ORL spunandu-i ca poate este de la urechea interna si face tratament cu Betaserc, apa de mare si Boramid. Ia si vitamine precum: Acutil si Vitamax plus cateva perfuzii cu minerale deoarece a ajuns la urgente. Acest tratament nu a dat nici un rezultat, ameteste continuu. Si nu stim daca este urechea sau nu. Alte simptome nu are, nu, l mai doare nimic, absolut nimic. Doar ameteli si inmuierea picioarelor. Si tin sa mentionez ca nu sufera de atacuri de panica. Va multumesc!!!
3 comentarii
Da, luni mergem la interne sa vedem ce ne spune si poate ne indruma in alta parte. Daca nu ne-am decis sa facem un Rmn pentru orice eventualitate! Multumim! Sanatate la toata lumea si un an nou cat mai prosper!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 3ameteli si senzatie de sufocare
- 8contractii musculare in timpul noptii
- 12Nu stiu de ce ametesc...
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 4Ameteala si stare de rau
- 0ameteli puternice
- 11senzatia de picare din picioare
- 2Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa
- 5Ureche nas gat
- 5stari de ameteala
- 5ameteli la schimbarea pozitiei corpului
- 3ameteli si dureri de cap in timpul scrisului
- 1Ameteala din cauza urechii?
- 1Ameteala continua, pierderea echilibrului - posibile stenoze pe carotide interne?
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
- 2Amețeli
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: