ameteli continuu
Prietenul meu, de 2 saptamani are ameteli continuu iar cand merge i se inmoaie picioarele si nu se mai poate deplasa asa cum o facea inainte, cu aceeasi siguranta. A mers la ORL spunandu-i ca poate este de la urechea interna si face tratament cu Betaserc, apa de mare si Boramid. Ia si vitamine precum: Acutil si Vitamax plus cateva perfuzii cu minerale deoarece a ajuns la urgente. Acest tratament nu a dat nici un rezultat, ameteste continuu. Si nu stim daca este urechea sau nu. Alte simptome nu are, nu, l mai doare nimic, absolut nimic. Doar ameteli si inmuierea picioarelor. Si tin sa mentionez ca nu sufera de atacuri de panica. Va multumesc!!!
3 comentarii
Da, luni mergem la interne sa vedem ce ne spune si poate ne indruma in alta parte. Daca nu ne-am decis sa facem un Rmn pentru orice eventualitate! Multumim! Sanatate la toata lumea si un an nou cat mai prosper!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 9Senzatii ciudate cu greata si ameteli. Help!
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 3ameteli si oboseala
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 10stare de rau: voma, ameteli, temura corpul
- 9Probleme in zona capului, a ochilor
- 3dureri inainte de ciclu cu o zi
- 0Ameteala
- 10ameteli si sensibilitate la lumina
- 10Cum pot sa scap de ameţelile provocate de cervicale
- 1Ameteli
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 2ameteli
- 0Ameteli
- 0Frisoane, amețeală, diree
- 1Stari de ameteala si oboseala
- 32Ameteala delunga durata
- 10Amețeli, arsura și înțepături ale feței pe partea stângă
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: