credeti ca se poate scapa de tulburare depresiv anxioasa ?

01-03-2011
lungumarian
Nu este medic/terapeut
lungumarian
credeti ca se poate scapa de tulburare depresiv anxioasa ?
26 comentarii
0
02-03-2011, ora 01:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Stimate dle Lungu M., DA, se poate scăpa de tulburarea depresiv-anxioasă.
Detaliaţi problema dv. medicală, vă rog.
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
02-03-2011, ora 18:22
gabi79
Nu este medic/terapeut
gabi79
buna seara..cu stima d-le nick
0
02-03-2011, ora 18:48
gabi79
Nu este medic/terapeut
gabi79
va rog din suflet.ce mi puteti spune sau ajuta bineinteles in legatura cu o problema complexa..de 2 ani de zile ma chinui cu o durere continua in piept.asta dupa un chef, eu nu beau, nu fumez, dar in seara aceea am si fumat am si baut bere..si dupa toate acestea a doua zi mi a fost rau enorm, am ajuns la urgente.cu tahicardie...durere in piept...mi au dat tratament cu concor, magnerot si calciu, , am luat mult timp, , , , concorul 1 an intreg.dar am ramas cu durerile astea in piept, ameteli, , si in timpul tratamentului bineinteles erau.am fost la multi cardiologi...au spus ca inima nu are nk...si din cauza speriturii trase dupa chef am ramas cu anxietate...si fac atacuri de panica.Diagn.lor este sindrom anxios...si ma chinui de un si ceva cu distonocalme.calciu, magneziu b6, aspenter, concorul nu-l mai iau..ce pot face...i-am explicat unei prietene famaciste totul..si mi a dat sa iau cateva zile de anxiar de 1mg...ca cica e bun si n are ce sa mi faca rau...dar din ce am citit pe forum.nu e bine.M-am saturat de dus la urgente...cica n am nimic..e pe fond nervos.imi dadeau 2 pastile de frontin de 1mg fiecare, am intrebat o pe aceea asistenta ce mi a dat si gata.au fost ca sa scape de mine..va rog mult...ce sa fac.ca iau luat la nevoie cand imi este rau ba anxiarul asta 1 mg seara si 1 mg dimineata...ba frontinul cand ma lua criza la servici cate 0, 5 mg...ce sa fac...nu iau de mult anxiarul..am luat cam 20 de pastilute de 1mg...dar nu zi de zi...doar la nevoie.astea 20 de o luna si ceva.VA ROG MULT ce sa ma sfatuiti..ca de ceva vreme am crize zilnice...in fiecare dimineata.mai ales.inainte nu erau asa...ce sa iau cand sunt in astfel de momente.Astept un raspuns...CU STIMA, GABI!
0
03-03-2011, ora 11:35
ramonald40
Nu este medic/terapeut
ramonald40
Buna ziua del Nick, de mai multe zile incerc sa iau legatura cu d vostra... Am trimis si 2 mail -. Farà
Nici un rezultat. Mi se informeaza ca mailul nu exsista. Cum snt noua pe acest portal nu stiu unde sa adersez intrebarile mele despre depresie. Multumesc pentru intelegere. O zi buna !!
0
07-03-2011, ora 07:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!

Stimate dle Lungu Marian, ţinând cont că aţi deschis mai multe topicuri adresate mie, pe aceeaşi temă, vă informez că veţi primi un răspuns în cadrul acestui topic, în decursul zilei de astăzi sau a zilei de mâine:
http://forum.romedic.ro/prod/pt_mr_nick_053227.html (acesta este topicul în care veţi primi răspunsul!).
...
Mulţumesc pentru înţelegere!
0
07-03-2011, ora 07:50
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dnă Ramonald40,

Vă mulţumesc pentru e-mail-ul pe care mi l-aţi expediat. Vă asigur că veţi primi un răspuns la el, în decursul a unui interval de timp variabil. Primesc foarte multe e-mail-uri, tocmai de aceea nu pot răspunde prompt fiecărei persoane în parte, că ar trebui să stau non-stop în faţa computerului. Vă voi răspunde, dar vă rog să mai aveţi puţină răbdare (am de răspuns şi la e-mail-uri pe care le-am primit în luna august a anului 2010!).
În momentul în care mi-aţi expediat e-mail-ul dv., cu siguranţă aţi primit şi e-mail-ul automat livrat de portalul Yahoo. Acel e-mail a fost redactat de către mine în momentul activării unei opţiuni, el livrându-se în mod automat tuturor persoanelor care îmi expediază cel puţin un e-mail, în limba română şi limba engleză, ca dovadă a recepţionării propriului lor e-mail.
E-mail-ul meu există!
Dacă doriţi să postaţi întrebările dv. referitoare la depresie, pe acest forum, vă rog să accesaţi secţiunea denumită Tulburări psihice: http://forum.romedic.ro/sub_cat/Tulburari_psihice_0116.html
_

Mulţumesc pentru înţelegere!
0
24-03-2011, ora 20:36
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Stimate dle Gabi79,

Problemele dv. par a fi produse de o tulburare de stres posttraumatică - tulburare produsă în timpul chefului respectiv, datorită unor cauze organice, şi după sperietura pe care aţi experimentat-o.
În prezentul vieţii dv. cel puţin jumătate din simptomatologie este psihogenă, fapt pentru care ar fi indicat să faceţi câteva şedinţe de psihoaterapie cognitiv-comportamentală şi integrativă. În acest sens, consultaţi un psiholog!
Anxietatea dv. se răsfrânge şi asupra activităţii inimii, producându-i acesteia, în lipsa unei disfuncţionalităţi dovedite clinic la nivel de cord, o nevroză, adică o astenie neuro-circulatorie.
_
Produsul naturopat Passisclerotin - un preparat din plante medicinale destinat persoanelor care au nevoie de o suplimentare a dietei alimentare, în vederea obţinerii unui aport de substanţe bioactive cu acţiune anxiolitică, antidepresivă, miorelaxantă, sedativă şi cardiotonică, în principal - vă poate ajuta să reobţineţi echilibrul pe care l-aţi avut înainte de experienţa neplăcută menţionată.
Doza recomandată este de 3 comprimate / zi (1-1-1), administrate zilnic, după mesele principale (după micul dejun, prânz şi cină), cu apă, timp de 3 luni de zile.
Luaţi acest preparat doar după ce primiţi avizul medicului dv. curant!
_

ATENÈšIE!
Recomandările/Sugestiile făcute sunt orientative, ele nereprezentând o prescripţie medicală! Pentru a primi o schemă terapeutică individualizată, în vederea ameliorării sau tratării condiţiei medicale de care suferiţi, vă rog să consultaţi medicul specialist.
NU folosiţi informaţiile prezentate în acest mesaj, în scopul diagnosticării, a tratării unor probleme de sănătate sau a înlocuirii medicaţiei prescrise de către personalul medical autorizat.
NU vă administraţi niciun medicament/supliment alimentar fără a primi acordul medicului dv. curant (Un medicament nu este un produs ca oricare altul; utilizarea lui în terapeutică, deşi benefică, nu este lipsită de pericol, fapt pentru care, înainte de a vă administra vreun medicament anume, aveţi nevoie de examinare medicală, de diagnosticare şi de prescripţie).
Administrarea din proprie iniţiativă, după ureche, vă poate expune la riscul major de a experimennta efecte adverse grave, uneori chiar mortale.
0
06-04-2011, ora 11:52
gabi79
Nu este medic/terapeut
gabi79
cu stima mr.nick..deja am inceput cu acest passisclerotin, 2-3 pe zi.sa vedem cum evolueaza lucrurile 2-3 luni.si poate chiar mai mult daca este nevoie..caci rau nu cred ca are ce sa mi faca..Va multumesc!
0
06-04-2011, ora 12:00
gabi79
Nu este medic/terapeut
gabi79
Ar mai fi ceva sa va intreb.nu stiu cum sa procedez caci mi e teama sa nu patesc ceva la efort fizic-alergare in barem..trb sa dau niste probe sportive de alergare 3000m.si am observat ca doar la cateva sute de metri obosesc ff mult si am bataile inimii ff accelerate...le simt si in gat...ce sa fac, se poate intampla ceva...stiti la ce ma refer...CU INIMA..acest Passisclerotin ma ajuta cu ceva in aceasta privinta...sau sa stau linistit sa evit alergare in barem?CU STIMA !
0
06-04-2011, ora 12:07
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
Pentru lungumarian, nu exista o tulburare depresiv anxioasa ele sunt doua tulburari diferite, anxietate respectiv depresie dar de cele mai multe ori depresia se asociaza cu anxietatea deoarece au factori comuni la nivel neurobiologic, cognitiv si comportamental, si DA se poate trata doar prin psihoterapie in functie de severitate, daca este mult mai grava atunci se poate apela si la psihiatru, tulburarile astea sunt cele mai comune in societatea din ziua de azi, aproape ca au devenit ceva normal.
0
06-04-2011, ora 12:16
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
pt gabi79, bataile inimii se accelereaza datorita faptului ca te concentrezi pe corp si mai specific pe inima iar asta mareste anxietatea, ceea ce trebuie sa faci, e un training autogen in care sa inveti sa te relaxezi, iar pe fondul relaxarii sa fii expus la stimulii anxiogeni pana dispar atacurile de panica, asa cum a zis si nick, consider ca ai nevoie de psihoterapie cognitiv-comportamentala, si pe urma sa dai proba de 3000 de metri.
0
06-04-2011, ora 12:24
gabi79
Nu este medic/terapeut
gabi79
VA MULTUMESC!DECI IN CONCLUZIE TRB SA STAU LINISTIT IN A FACE EFORT IN BAREM.ACEST PASSISCLEROTIN AJUTA CAT DE CAT IN A FACE MISCARE.ALERGARE USOARA, FOTBAL?
0
06-04-2011, ora 13:43
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
ideea e sa nu-ti mai concentrezi atentia pe inima sau pe corp, ci pe ceea ce faci, poti sa dai si proba, numai ca fara un training autogen nu stiu daca vei reusi sa te gandesti doar la alergat si nu la cum reactioneaza corpul
0
06-04-2011, ora 17:13
gabi79
Nu este medic/terapeut
gabi79
Inteleg..VA MULTUMESC!
0
12-04-2011, ora 23:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Stimate dle Gabi79, evitaţi alergarea în barem, cel puţin o perioadă de timp, vă rog, pentru că puteţi dezvolta accese periculoase de tahiaritmie şi nu numai. Faceţi doar jogging; alergaţi încet, pe distanţe relativ mici, şi hidrataţi-vă cu minim 1, 5-2 l de apă :)
Passisclerotinul vă va ajuta în timp! Sper că nu l-aţi luat fără avizul medicului.
_

Toate cele bune!
Cu respect,
Nick
0
22-04-2011, ora 21:35
gabi79
Nu este medic/terapeut
gabi79
d-le nick deja l-am luat acest produs passiclerotin, fara a merge la nimeni..si deja mi este bine.din ce in ce mai bine, si sunt cam 3 saptamani deja.de ce?se poate intampla ceva?
0
22-04-2011, ora 23:23
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Stimate dle Gabi79, NU vi se poate întâmpla nimic rău, dacă luaţi respectivul produs naturopat respectând indicaţiile de pe prospectul aferent lui şi dacă nu-l asociaţi cu alte medicamente contraindicate. Consultaţi medicul dacă doriţi să luaţi (alte) medicamente în combinaţie cu Passisclerotin!
Mă bucur că vă simţiţi din ce în ce mai bine. Vă veţi simţi şi mai bine! :)
_
Sărbători pascale fericite şi luminate.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire şi respect,
Nick
0
23-04-2011, ora 10:16
gabi79
Nu este medic/terapeut
gabi79
Va multumesc mult...am decis sa iau acest produs findca am citit prospectul si totul este foarte bun, din plante..altceva nu asociez cu passisclerotin, sunt constient..doar iau in paralel cu acest produs si omega 3 tot timp de 3 luni cate 3 pe zi...ideea este ca ma simt din ce in ce ma bine, cu totul si cu totul diferit si am inceput sa iau doar de la 1 martie...cate 3 pe zi...daca vad ca dupa aceste 3 luni nu mi este bine si revin aceste probleme-ultima carte am sa merg la psiholog...dar repet vad ca este o mare diferenta, alta stare...Ce v as ruga...daca vad ca este bine cu acest produs naturopat..dupa astea 3 luni...cum se procedeaza..merg in continuarea acestor 3 luni?...fac pauza si revin cu ele.se ia pe o perioada ma lunga sau doar astea 3 luni.Ma gandesc ca mergand cu acest tratament pe o perioada mai indelungata totul intra in normal...cum ma sfatuiti sa procedez dupa 3 luni..sa zic un exemplu, l-as lua 1 an jumatate...2 poate-bineinteles cu pauzele aferente...CU STIMA DLE.NICK...UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
0
23-04-2011, ora 17:53
gabi79
Nu este medic/terapeut
gabi79
scuze..am revenit cu o modificare..tratamentul cu passisclerotin l am inceput de pe 31 martie nu 1 martie...
0
23-04-2011, ora 18:11
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
Nu stiu de ce, dar nu am incredere in remediile naturiste, poate pentru ca nu sunt dovedite stiintific, efectul se poate datora autosugestiei si deci poate fi un efect placebo care te face sa te simti mai bine iar nu medicamentului in sine, daca functioneaza pentru tine acest lucru este bine, numai sa nu fie de moment si sa recazi in aceeasi depresie si anxietate,
0
25-04-2011, ora 16:58
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimate dle Gabi79, Passisclerotinul se poate asocia cu omega 3 :) Starea dv. de bine se datorează reglării neuro-cardio-vasculare progresive realizate de complexul de substanţe bioactive existente în plantele prezente în produsul naturopat Passisclerotin, şi de acizii polinesaturaţi EPA şi DHA (acidul eicosapentaenoic şi acidul docosahexaenoic). Vă veţi simţi şi mai bine, din ce în ce mai bine, veţi vedea şi vă veţi minuna!
Efectele pozitive resimţite de către dv. NU se datorează efectului placebo produs de autosugestie, nici pe departe, ci se datorează calităţilor Passisclerotinului şi omega 3-ului. PSIHOTERAPIA are rezultate pozitive datorită autosugestiei pozitive pe care o induce subiecţilor asupra cărora acţionează, nu Passisclerotinul şi omega 3-ul (aceste 2 preparate naturopate au efecte pozitive dovedite ştiinţific; trebuie să fii orb să nu vrei să citeşti studiile realizate care certifică efectele lor pozitive independente de efectul placebo).
-
După cura de 3 luni cu zile cu Passisclerotin şi omega 3, ar fi indicat să faceţi o pauză de minim 14 zile (2 săptămâni), după care să reluaţi tratamentul pentru încă 3 luni de zile. După cele 3 luni de zile, ar fi indicat să faceţi o pauză de 28 de zile (4 săptămâni), după care să reluaţi tratamentul pentru încă 3 luni de zile. După acest interval de timp vă rog să vă prezentaţi la medic!
_

Păstraţi Passisclerotinul şi omega 3-ul la temperaturi sub 25°C, ferite de umiditate şi lumină, în ambalajele originale; nu depăşiţi doza zilnică recomandată, adică cea de maxim 3 comprimate pe zi, în cazul Passislerotinului, şi cea de 1-2 gelule pe zi, în cazul omega 3-ului; nu asociaţi cele 2 preparate naturopate cu alcool, tutun, cafea şi medicamente neuro-psihiatrice, pentru că riscaţi să experimentaţi aşa numitul eretism cardiac, o stare de hiperexcitabilitate care se poate manifesta prin palpitaţii, tahicardie, tahiartimie, extrasistole etc., şi, pe deasupra, puteţi experimenta simptome specifice sindromului serotoninergic (greaţă, vărsături, tremurături necontrolabile, ameţeală, frisoane etc.); nu utilizaţi preparatele după data de expirare înscrisă pe ambalajele lor.
_

În condiţiile în care Passisclerotinul şi omega 3-ul vă ajută atât de mult, fără doar şi poate, vă sfătuiesc să nu vă mai cheltuiţi banii pe psihoterapie şi, implicit, pe psihologi, cel puţin deocamdată. Psihoterapia o puteţi face dv. însuşi, doar cu consum de energie, informaţie şi materie, de vreme ce orice om poate fi propriul lui psiholog. Disciplinaţi-vă mintea cu ajutorul voinţei, gândiţi-vă că totul va fi bine pentru dv., motivaţi-vă pozitiv întotdeauna, rugaţi-vă la Bunul Dumnezeu şi la Preasfânta Fecioară Maria; într-o singură sintagmă, îmbunătăţiţi-vă pozitiv comportamentul şi gândirea prin propriile dv. eforturi, cu ajutorul determinismului psihic, apelând întotdeauna la Dumnezeu, adică la Cel fără de care nu există echilibru cognitivo-comportamental şi vindecare.
_

Vă mulţumesc mult pentru urări. Şi eu vă doresc un Paşte fericit şi luminat.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie. Însănătoşire grabnică!
_

Cu iubire creştină şi respect,
Nick
0
02-05-2011, ora 20:57
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
Domnule Nick, poate ma pui si pe mine la curent cu cercetarile care atesta o relatie dintre Passisclerotin si mecanismele neuropsihofiziologice ale depresiei si anxietatii deoarece am cautat in bazele de date internationale si nu am gasit nici o cercetare care sa se refere la acest subiect.
0
02-05-2011, ora 23:33
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimate dle psiholog Marius Pentilie, căutaţi mai bine, mai cu spor şi mai cu încredere :) Cu tot respectul, eu NU vă voi pune la curent cu nimic, nu din rea voinţă, nici pe departe, ci din cauza faptului că dv. NU aveţi încredere în remediile naturiste. Necredinciosului de genul dv. nicio dovadă nu-i este suficient de palpabilă şi plauzibilă, ca să-l determine să creadă, să aibă încredere, iar în aceste condiţii eu nu am de gând să mă ostenesc. Iertaţi-mă, nu mai am timpul din trecut, când îmi dădeam toată silinţa să-i mulţumesc pe toţi, chiar şi în detrimentul meu. Acum am timp doar pentru...
Vă scriu doar atât. Ingredientele Passisclerotinului, adică extractul uscat de roiniţă (Melissae herba), extractul uscat de păducel (Crataegi folium cum flore), extractul uscat de talpa gâştei (Leonuri herba), pulberea de rădăcină de valeriană (Valerianae radix), pulberea de Passiflora (Passiflorae herba) şi Coenzima Q10 (Ubiquinona), pot trata depresia, anxietatea, tulburarea de stres posttraumatică, nevroza cardiacă, distonia neurovegetativă ş.a.m.d.
Puţin le pasă lor - ingredientelor - că dv. nu credeţi în eficacitatea lor "nedovedită ştiinţific" de către o ştiinţă care este plătită de marile concerne farmaceutice să promoveze doar produsele lor alopate şi să denigreze cât se poate de mult concurenţa, adică preparatele naturopate. Să fim serioşi!
_

" Nu stiu de ce, dar nu am incredere in remediile naturiste, poate pentru ca nu sunt dovedite stiintific, efectul se poate datora autosugestiei si deci poate fi un efect placebo care te face sa te simti mai bine iar nu medicamentului in sine, daca functioneaza pentru tine acest lucru este bine, numai sa nu fie de moment si sa recazi in aceeasi depresie si anxietate, "

- Dacă dv. nu aveţi încredere, mă rog, asta este, tot dv. sunteţi cel care are de pierdut; măcar abţineţi-vă de la a nu-i autosugestiona negativ pe cei de lângă dv., mai ales când observaţi că dânşii iau medicaţii naturiste care se dovedesc clar a fi benefice. Sau doriţi să-i determinaţi să NU mai creadă, să renunţe la administrarea lor şi să vină la dv. la psihoterapie, de pildă, ca să vă "deranjeze" buzunarele cu cel puţin o sumă de bani frumuşică?! Hmm...
Comentariul scris de către dv., cel pe care eu l-am citat, a picat exact ca o nucă în perete. Păcat că nu a fost şters, că şi-aşa a ocupat şi ocupă spaţiul serverului de dragul ocupării, nu de dragul utilităţii necondiţionate în beneficiul vreunei persoane.
_

Iertaţi-mă, nu m-am putut abţine. Am spus prea mult adevăr, un adevăr cu care dv. sigur nu veţi sintoniza, şi nu numai dv., că, na, sunteţi prea prins în plasa alopatiei "mult prea dovedite ştiinţific".
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Nick ♥
0
11-05-2011, ora 11:06
gabi79
Nu este medic/terapeut
gabi79
buna ziua..domnul nick...te rog mult vreau sa discut cu tine ceva esential si de aceea te rog lasa mi un nr de telefon pe mail sa nu fie vreo problema...te rog..-*


(*modificat de admin)
0
16-05-2011, ora 22:57
malina22
Nu este medic/terapeut
malina22
Domnule psiholog Marius Pintilie, cum nu exista tulburare depresiv anxioasa cand mie psihiatra tocmai diagnosticul asta mi l-a pus? "sindrom depresiv anxios cu manifestari somatice"

Dle Mister Nick - dumneata cum poti/ in calitate de ce anume prescrii remedii fara a cunoaste istoria medicala a pacientului dupa care mai jos te absolvi de intreaga responsabilitate?? Dumneata crezi ca respectivul gabi79 chiar s-a dus la doctor sau s-a dus direct la plafar? Stii ca mie mi-a prescris cineva un medicament naturist fara sa-mi cunoasca istoria medicala si-mi era complet contraindicat? Daca nu eram prevazatoare sa ma interesez.
0
17-05-2011, ora 00:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!
Stimate dle Gabi79, îmi cer iertare, s-ar putea să vă dezamăgesc. NU vă pot da numărul meu de telefon, pentru simplul fapt că eu NU vorbesc la telefon. Sunt anti-telefon, pentru că mă afectează radiaţiile electromagnetice emise.
Puteţi discuta cu mine despre acel "ceva esenţial", prin mesaj privat, pe acest forum, sau pe Facebook; eventual prin intermediul poştei electronice, a e-mail-ului, dar niciodată prin telefon.
Consultaţi-vă cu medicul dv. curant!
_

Toate cele bune,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •